Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Učitelé jsou často doma berou docela plat dobrý to není špatná práce. Bi mě zajímalo jestli jich je nedostatek
@Roman18 píše:
Učitelé jsou často doma berou docela plat dobrý to není špatná práce. Bi mě zajímalo jestli jich je nedostatek
Hmm… takhle… BI mě zajímalo, proč se ptáš… protože jestli jím chceš být Ty, tak NE… je jich tady extrémní nadbytek a další si už fakt neškrtnou.
@Le_lenaz nojo no má to někdo dobrý že je učitel a to chce vláda prej zas pridavat na mzdach
@Roman18 píše:
Bóže muj.
Nejdřív se dovzdělej, kupuj si skripta a učebnice, po večerech studuj, jezdi ke zkouškám, pak se zkus nechat v nějaké škole zaměstnat a uvidíme, co budeš po dvou letech říkat na to, že děláš v řevu a křiku nezvedených děcek, kdy na Tebe za každou hloupost přiběhnou (nevzdělaní) rodiče, kdy Ti každou chvíli přijde do výuky na kontrolu ředitel a jestli máš dojem, že 25 čistého je super, tak to je tvůj náhled. Já vidím kolem sebe řemeslníky, kteří ve škole propadali, ale za opravy WC a montáže skříní si dokážou vydělat měsíčně i 60 tisíc, bez zodpovědnosti za cizí nevychované haranty.
Když někomu něco závidíš, zkus se projít v jeho botách.
@BohunkaP píše:
Hmm… takhle… BI mě zajímalo, proč se ptáš… protože jestli jím chceš být Ty, tak NE… je jich tady extrémní nadbytek a další si už fakt neškrtnou.
Učitelem bych být chtěl ale když jich je prej nadbytek jak říkáš. Ucit by mě bavilo
@Roman18 píše:
Učitelem bych být chtěl ale když jich je prej nadbytek jak říkáš. Ucit by mě bavilo
Romane, já chápu, že práce učitele vypadá tak snadno a jednoduše… Ale není to tak snadné, jak to vypadá.
A když už jsme u toho - už jsi přemýšlel, co přesně bys chtěl učit?
@Cimada to jo učitelům tohle nezávidím, to učit radši dospělé osoby
@SAJ píše:
Romane, já chápu, že práce učitele vypadá tak snadno a jednoduše… Ale není to tak snadné, jak to vypadá.A když už jsme u toho - už jsi přemýšlel, co přesně bys chtěl učit?
Třeba angličtinu, češtinu, dějepis
@Roman18 píše:
Třeba angličtinu, češtinu, dějepis
Jo, rozhodně tu češtinu!
@Roman18 píše:
@Lily Evans Já češtinu umim líp než ty
No to víš, že jo ![]()