Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Roman18 píše:
Učitelem bych být chtěl ale když jich je prej nadbytek jak říkáš. Ucit by mě bavilo
Tak pokud by Tě to bavilo, začni nejdřív u sebe a douč se češtinu.
Věř mi, že žádný rodič se znalostmi převyšujícími první stupeň nestojí u svých dětí o učitele, který vyplodí to, co Ty v prvním příspěvku (a ostatně i v těch dalších).
@Roman18 píše:
Třeba angličtinu, češtinu, dějepis
Ty umíš plynně anglicky? I gramatiku, literaturu a reálie?
Ovládáš v češtině nejen gramatiku, ale i literaturu, sloh a jazykovou teorii?
A znáš historii, data událostí, jejich příčiny i důsledky?
Já třeba ne, byť jsem z češtiny a angličtiny maturovala a byť jsem slušný knihomol, moje znalosti nejsou na takové úrovni, abych se měla odvahu postavit před třídu a začít tyto předměty učit. Nevydržela bych ani hodinu, děcka by vycítila moji neznalost a nastalo by peklo… ![]()
@Roman18 píše:
@Lily Evans Já češtinu umim líp než ty
Jj, to jsme si všichni stačili všimnout
![]()
Neni to puvodni Romanos, nebo jak mel nick, co dodelal ucnak na specce a porad prahnul po lepsi praci? Nebyl schopen pochopit, ze ji asi jen tak neziska?
@Yorkmut píše:
Neni to puvodni Romanos, nebo jak mel nick, co dodelal ucnak na specce a porad prahnul po lepsi praci? Nebyl schopen pochopit, ze ji asi jen tak neziska?
Je to on.
Co učitel, ale třeba úředník, obchoďák… Berou hodně a nic nedělají:).
@jkra píše:
Co učitel, ale třeba úředník, obchoďák… Berou hodně a nic nedělají:).
Doktor, celou noc se jen vali se sestrickama
Řídíš se heslem kdo umí, ten umí, kdo neumí ten učí a kdo neumí učit učí tělocvik?
A co takovej právník ten jenom sedí v putyce a nebo jezdí po dědině škodovkou. Ukazovali to v televízi!
@fera21 píše:
A co takovej právník ten jenom sedí v putyce a nebo jezdí po dědině škodovkou. Ukazovali to v televízi!
co, právník. ten nějakou tu činnost vyvíjet musí a jednání se soudy může být otravné. nemluvě o tom, že určitě mají nějaké svoje komory, které si hlídají vzdělání svých oveček a aby jim do zelí nelezl nikdo bez patřičného štemplu… já bych šla radši do politiky
vzdělání není podstatné a jak jednou člověk zasedne v senátu či ve sněmovně, tak má veget. do práce buď přijde nebo nepřijde, a když dorazí, tak buď se účastní jednání nebo se alespoň vyspí… a vlastně ani nemusí být ve vítězné straně. respektive - fajn, pokud není ve vítězné straně! v takovém případně nemá ani tu minimální zodpovědnost za to, co veřejně navykládá ![]()
@Roman18 píše:
Učitelé jsou často doma berou docela plat dobrý to není špatná práce. Bi mě zajímalo jestli jich je nedostatek
Zcela určitě je jich málo, vzhledem ke kvalitě psaného projevu mnohých zdejších přispěvatelů. Včetně tebe!
@SAJ píše:
Romane, já chápu, že práce učitele vypadá tak snadno a jednoduše… Ale není to tak snadné, jak to vypadá.A když už jsme u toho - už jsi přemýšlel, co přesně bys chtěl učit?
roman je absolvent specialni skoly
@matkabagristy píše:
roman je absolvent specialni skoly
A? On v tom problem nevidi, stejne si ucitel jen vali šunky, na co vzdělání. ![]()