Práce učitele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35781
14.8.21 13:05
@Roman18 píše:
Prostě mě to napadlo

A jak by jsi to chtěl udělat když nemáš ani maturitu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
14.8.21 13:06
@pikola píše:

umi cesky, anglicky a trochu dejak. Je na tom jako ja ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
14.8.21 13:10
@pikola píše:

Já jsem jen napsal že to nemusí být špatná práce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35781
14.8.21 13:19
@Roman18 píše:
Já jsem jen napsal že to nemusí být špatná práce

Učitelem bych být chtěl ale když jich je prej nadbytek jak říkáš. Ucit by mě bavilo

:nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56081
14.8.21 13:26
@Roman18 píše:
Zajímalo by mě spíš jak takovej absolvent zvláštní školy se může jednou lépe uplatnit Kdys by chtěl mít lepší uplatneni
Řemeslo má zlaté dno.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
14.8.21 14:07

Tak jestli je Roman absolventem speciální školy, tak jeho projev zase není nejhorší.

Za mne, šikovný řemeslník v dnešní době je skoro k nezaplacení.
Romane, odkud jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
14.8.21 15:03
@jkra píše: Řemeslo má zlaté dno.

No to má. Náš kamarád nám letos naúčtoval za dřevěnou pergolu 10×6 m přes 160 tis., dřevo vyšlo na větší půlku. Čekalo se tři měsíce, až si udělá čas, jak byl jinde zasekaný prací a to někomu posunul termín, aby nás tam dal, že si pár dní čas udělá. Říkal, že by ji na místo montoval 4-5 dní. Trámy jsem mu já natírala. Jinak by se dýl zdržoval. Dopadlo to ve finále, že ji stejně zatím namontovanou nemáme, leží mi trámy na terase, musíme to odsunout o několik měsíců. Páč přišel zádrhel. Ale on byl levný. Hliníková by podle předběžné ceny firmy vyšla od 250 - 350 tis., podle kvality materiálu. Proto jsme šli pak do dřeva. Že nám bylo líto tolik dát za hliníkovou.
Sehnat sádrokartonáře se mi podařilo díky síle fb. To je naprosto nedostatkový pracovník u nás. Zedníka mám otce. Jinak bych byla v háji. Elektrikáře máme díky známosti kolegyně. Vodaře nám sehnal sadrokartonař, že má bráchu, který to dělá. Normálně by nás prý odmítnul nebo posunul někdy dál na podzim do pořadníku. Chtěl si letos dát polep na auto a zrušil to. Ať mu lidi nevolají. Že je mu blbé, když musí denně plno lidí odmítat, protože nestíhá. Podle mluvení jsou to kluci, kteří ve škole asi nepatřili mezi řadu premiantů, ale práce a firma každému frčí. Šikovný řemeslník prostě vydělá hezky na práci, kterou umí a my si s ní nevíme rady. Bez něj se neobejdeme. Proto ji zaplatíme a rádi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
14.8.21 15:17
@milami píše:
Tak jestli je Roman absolventem speciální školy, tak jeho projev zase není nejhorší.Za mne, šikovný řemeslník v dnešní době je skoro k nezaplacení.
Romane, odkud jsi?

Z české republiky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
14.8.21 15:23

Roman je vyuceny kuchar, stejne jako v jinych oborech muze byt tim nadprumerne vydelavajicim machrem v oboru. Z jeho diskuzi mam vsak pocit, ze si stavi vzdusne zamky, pro ktere nema predpoklady a nic pro ne nedela.
On proste rekne, libilo by se mi byt ucitelem, majitelem restaurace…
A je to, jako kdyz sestilete decko pronese, ze chce byt astronautem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová