Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Promiň. Ale, zeptám se narovinu jinak všechno klape? Máš v něm opravdu takovou důvěru? Nebo vztah jde celkově pryč?
Já jsem se asi nikdy neptala manžela, jestli mi něco sluší
Myslím, že styl oblékání je každého věc a ani partnerům nepřísluší to komentovat. Maximálně nějak citlivě, neútočně, bez buranských keců. Kdyby řekl: „Víš miláčku, respektuju jak se oblíkáš, ale když už se ptáš tak by se mi na tobě víc líbily tyhle tenisky,“ tak bodejť, ale blbé kecy ať si laskavě nechá od cesty ![]()
Nebo prostě nechce, abys vypadala sexy a aby na tebe jiní chlapi cumeli.
A vy se jenom chvalite a nedokážete si upřímně říct, jak ten druhej vypadá? My si teda normálně řekněme, když ten druhej má neslušivý oblečení nebo divnej účes. Nepřijde mi nic zvláštního na tom, když kluk řekne holce (kor po 6 letech), jestli by nechtěla nosit i sportovnější kousky. Je to stejný jako když holka řekne klukovi, jestli by nechtěl nosit i košile nebo něco. Snad umíte komunikovat, domluvit se, nebo si to vysvětlit mezi s sebou. ![]()
@Lily Evans to je celkem naivní představa, že takhle bude muž komunikovat, ale je to krásný
mému když se něco nelíbí, tak řekne na rovinu, že v tom vypadám jak de*il, ať to vyhodím. Když mu řeknu, že by mi to mohl říct víc jemně, tak nechápe jak a co řekl špatně
Ale jako taky mě to štve, buranské to je, ale holt ne každý je Špaček nebo Eben…
Jinak bych, zakladatelko, volila nějaký kompromis, proste když jdeš s kamarádkami, sama, tak si vzít to, co se ti nejvíc líbí, když jdeš s ním na rande, tak zas něco, co se líbí jemu, abys mu udělala radost. To není o tom, že by ses mu nelíbila, prostě má jen jiný vkus… Ale divím se, že to vyvolávalo až po 6 letech ![]()
Z toho, jak jsi to poslala, bych si řekla, že chodím s někým, kdo má myšlení pubertálního klacka.
@Gabiiinka aha, tak s lidma který se takhle vyjadřujou ke svý partnerce bych asi chodit nechtěla
kromě ex, ten se mi klidně vysměje, ale ten má výjimku (jako partner ji neměl, jako kámoš jo
). Manžel nekomentuje, občas sám od sebe pochválí.
No holt máš elegantní styl, to není o veku, ale o preferenci. Smutný že to zjistil až teď. Bude si muset asi najít sportovnejsi typ ![]()
@Sany80s píše:
Z toho, jak jsi to poslala, bych si řekla, že chodím s někým, kdo má myšlení pubertálního klacka.
Asi tak. Typla bych že příteli bude 16, protože 30tku má zakladatelka zachvili ![]()
Nikdy jsem se neoblékala pro někoho, takže je mi celkem jedno, co si kdo o mém stylu myslí. Na druhou stranu můj partner nemá potřebu hodnotit, jak jsem oblečená, takže chápu, že tě to zamrzelo a asi i zaskočilo. Taky mám ráda elegantní, ženské oblečení - šaty, sukně, kabáty, kalhoty nosím výjimečně, džíny mám jedny a nosím je na chalupu, tenisky nosím jen na sport. Mám to tak už patnáct let a myslím, že to je styl, který se hodí ve dvaceti i v šedesáti. Měnit ho nehodlám.
Pokud zčistajasna na tebe střelil něco takového, asi bych si myslela, že je problém v něčem jiném a bude hlubší, než to, jaké boty sis vybrala.
Hezky den..
je mi 23. Podotykam, ze jsem hubena, pecuju o sebe a mam spise elegantni styl. Zkousela jsem si boty na podpatku, sandalky a on mne rekne tohle. A pak dodal, proc si jako nekoupim modernejsi boty, proc radeji nenosim tenisky.. docela dost me to zamrzelo a i dotklo. Nevedela jsem v tu chvili, co mam na tohle rict.. Snad kazdy chlap ma rad zeny s hezkyma nohama.. jeste kdyz si vezmou saty. On by me nejradeji asi videl i v lete jen v mikine a riflich… jsme spolu 6 let.
za celou dobu mi ani nerekne ze mi to slusi, ale rypat by mu slo..
Potrebuju si trosku vylit srdicko.. Vcera jsem s pritelem byla nakouknout do obchodu, ruzne jsme se prochazeli. Pak jsem si sla zkouset boty a zeptala se ho, zda se mu na me libi. On mi odvetil, ze se pry oblekam jak tricetileta
co si o tom myslite vy? Nejradeji bych ho poslala ke vsem certum