Práce učitele

Napsat příspěvek
Velikost písma:
66815
14.8.21 11:32
@Roman18 píše:
Kvůli blbým psychotestum nemůžu jezdit jinak bych jezdil hned

https://www.emimino.cz/…rankovani/3/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
14.8.21 11:35
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65172
14.8.21 11:37
@Roman18 píše:
To jsem nepsal ja

Zcela jiste, aspon nelzi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
14.8.21 11:51
@Roman18 píše:
To jsem nepsal ja

hele, patris na epipi mezi uzivatele, kteri jsou snadno poznatelni, at pisi pod jakymkoli nickem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
14.8.21 11:54

@vokishka Já jsem nevěděl že neudělám psychotesty.Ted to píšu narovinu. Jinak bych řídil. Driv byla někde otázka jestli jako řidič mám psychotesty a bylo me blbi psát že jsem je neudelal. Kazdej někdy zalze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
14.8.21 12:01
@Roman18 píše:
@vokishka Já jsem nevěděl že neudělám psychotesty.Ted to píšu narovinu. Jinak bych řídil. Driv byla někde otázka jestli jako řidič mám psychotesty a bylo me blbi psát že jsem je neudelal. Kazdej někdy zalze

No a to bude jeden z důvodů, proč ty psychotesty nemáš. Dikybohu.

• Citovat
  • Upravit
8302
14.8.21 12:02
@Roman18 píše:
@Le_lenaz nojo no má to někdo dobrý že je učitel a to chce vláda prej zas pridavat na mzdach

To jsi ty z tý zvláštní? Jestli ne, pardon, to byl taky Roman.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65172
14.8.21 12:05
@Zeoli píše:
To jsi ty z tý zvláštní? Jestli ne, pardon, to byl taky Roman.

Je to on

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21841
14.8.21 12:12

@Modesta protože tu techniku málokdo dodělá, technické obory jsou náročné, proto se tam moc studentů nehrne, většinou v prvním nebo druhém semestru to proseje matematika, fyzika a technologie.
Pedagogickou udělá asi každý, kdo ji dokončit chce.
Letos se tam hrne hodně zajemců, po covidu to přijde jako stabilní zaměstnání slučitelné s rodinným životem a časem na vlastní koníčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17939
14.8.21 12:23
@mado píše:
@Modesta protože tu techniku málokdo dodělá, technické obory jsou náročné, proto se tam moc studentů nehrne, většinou v prvním nebo druhém semestru to proseje matematika, fyzika a technologie.
Pedagogickou udělá asi každý, kdo ji dokončit chce.
Letos se tam hrne hodně zajemců, po covidu to přijde jako stabilní zaměstnání slučitelné s rodinným životem a časem na vlastní koníčky.

presne, to je podle me hlavni duvod, proc je ted zvyseny zajem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SAJ
17073
14.8.21 12:33
@Eliška píše:
presne, to je podle me hlavni duvod, proc je ted zvyseny zajem.

Ale zas - ne o všechny aprobace, M, F, Ch je stále problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17939
14.8.21 12:36
@SAJ píše:
Ale zas - ne o všechny aprobace, M, F, Ch je stále problém.

To mas pravdu. Cesky a anglicky umi v podstate kazdy, s F nebo M uz si asi tolik neveri :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21841
14.8.21 12:40

@SAJ kdo už má zájem o tyhle obory, tak jde na odborné fakulty, ne na pedagogiku. Učitelé těchto předmětů se stávají učitely většinou, když z nějakých důvodů nemůžou svůj technický obor vykonávat jinak. Např. matky malých dětí, chlapi, kteří při tom ještě mají svoje podnikání, na přechodnou dobu třeba ze zdravotních důvodů…nebo chtějí to učitelstvi dělat, ale nevezmou je na atraktivní obor, tak berou, co zbylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35790
14.8.21 12:57
@Roman18 píše:
@vokishka Já jsem nevěděl že neudělám psychotesty.Ted to píšu narovinu. Jinak bych řídil. Driv byla někde otázka jestli jako řidič mám psychotesty a bylo me blbi psát že jsem je neudelal. Kazdej někdy zalze

Můžu se jen že zvědavosti zeptat, jak tebe může napadnout, že by jsi mohl být učitel? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
14.8.21 12:59
@pikola píše:
Můžu se jen že zvědavosti zeptat, jak tebe může napadnout, že by jsi mohl být učitel? 8o

Prostě mě to napadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová