Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Roman18 píše:
Kvůli blbým psychotestum nemůžu jezdit jinak bych jezdil hned
@matkabagristy píše:
https://www.emimino.cz/…rankovani/3/?…
To jsem nepsal ja
@Roman18 píše:
To jsem nepsal ja
hele, patris na epipi mezi uzivatele, kteri jsou snadno poznatelni, at pisi pod jakymkoli nickem ![]()
@vokishka Já jsem nevěděl že neudělám psychotesty.Ted to píšu narovinu. Jinak bych řídil. Driv byla někde otázka jestli jako řidič mám psychotesty a bylo me blbi psát že jsem je neudelal. Kazdej někdy zalze
@Roman18 píše:
@vokishka Já jsem nevěděl že neudělám psychotesty.Ted to píšu narovinu. Jinak bych řídil. Driv byla někde otázka jestli jako řidič mám psychotesty a bylo me blbi psát že jsem je neudelal. Kazdej někdy zalze
No a to bude jeden z důvodů, proč ty psychotesty nemáš. Dikybohu.
@Roman18 píše:
@Le_lenaz nojo no má to někdo dobrý že je učitel a to chce vláda prej zas pridavat na mzdach
To jsi ty z tý zvláštní? Jestli ne, pardon, to byl taky Roman.
@Zeoli píše:
To jsi ty z tý zvláštní? Jestli ne, pardon, to byl taky Roman.
Je to on
@Modesta protože tu techniku málokdo dodělá, technické obory jsou náročné, proto se tam moc studentů nehrne, většinou v prvním nebo druhém semestru to proseje matematika, fyzika a technologie.
Pedagogickou udělá asi každý, kdo ji dokončit chce.
Letos se tam hrne hodně zajemců, po covidu to přijde jako stabilní zaměstnání slučitelné s rodinným životem a časem na vlastní koníčky.
@mado píše:
@Modesta protože tu techniku málokdo dodělá, technické obory jsou náročné, proto se tam moc studentů nehrne, většinou v prvním nebo druhém semestru to proseje matematika, fyzika a technologie.
Pedagogickou udělá asi každý, kdo ji dokončit chce.
Letos se tam hrne hodně zajemců, po covidu to přijde jako stabilní zaměstnání slučitelné s rodinným životem a časem na vlastní koníčky.
presne, to je podle me hlavni duvod, proc je ted zvyseny zajem.
@Eliška píše:
presne, to je podle me hlavni duvod, proc je ted zvyseny zajem.
Ale zas - ne o všechny aprobace, M, F, Ch je stále problém.
@SAJ píše:
Ale zas - ne o všechny aprobace, M, F, Ch je stále problém.
To mas pravdu. Cesky a anglicky umi v podstate kazdy, s F nebo M uz si asi tolik neveri ![]()
@SAJ kdo už má zájem o tyhle obory, tak jde na odborné fakulty, ne na pedagogiku. Učitelé těchto předmětů se stávají učitely většinou, když z nějakých důvodů nemůžou svůj technický obor vykonávat jinak. Např. matky malých dětí, chlapi, kteří při tom ještě mají svoje podnikání, na přechodnou dobu třeba ze zdravotních důvodů…nebo chtějí to učitelstvi dělat, ale nevezmou je na atraktivní obor, tak berou, co zbylo.
@Roman18 píše:
Můžu se jen že zvědavosti zeptat, jak tebe může napadnout, že by jsi mohl být učitel? ![]()
@pikola píše:
Můžu se jen že zvědavosti zeptat, jak tebe může napadnout, že by jsi mohl být učitel?
Prostě mě to napadlo