Co do porodnice Chrudim?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
28
13.12.12 12:13

Co do porodnice Chrudim?

Ahoj, chtěla bych se zeptat co si sebou vzít do porodnice v Chrudimi? Máte někdo zkušenost co jste potřebovali pro sebe a co pro mimčo? Nikde na jejich stránkách jsem nenašla zda mě věci na mimčo půjčí nebo si už mám vzít svoje? Moc děkuji za pomoc:-))Známá co rodila před 2 roky říkala, že nic kromě plínek nepotřebovala. tak nevím jestli se situace nezměnila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5980
13.12.12 12:27

Uplne stejna diskuze, vse bys tam mela najit, i odkazy na info z porodnice ;) https://www.emimino.cz/…dimi-119824/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2159
13.12.12 12:37

Ja byla zari 2011 a pro sebe jsem od nich pouzivala pouze nocni kosile… to bylo fajn, ze muzes menit kolikrat potrebujes.
No a decko, jsem mela ubrousky, plynky a bepanthen, jinak vse jejich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
13.12.12 12:41

Ahojky byla sem tam nedávno :mrgreen: oblečení na mimčo ti daj i zavinku, ale pokat chceš mužeš mít samozřejmě i své, stejně tak ti daj košily a ten jejich župan. sebou jen dost ručníku, na prsa zvlášt a na tělo, na spodek…přezůvky, osobní věci, a jestli máš klidně odsávačku, kdyby byla potřeba, půjčí ti je, ale abys na ní nemusela čekat v případě potřeby tak bych si klído zabalila svou, na mimčo sem měla jen čepičku a ponožky :lol: jo a pleny a vlhčené ubrousky, a taky vložky po poriodu ti daj balík tech jejich sítovek ale uro tak 2-3balíky ještě užiješ, vem si třeba jeden a manža kdyžtak doveze at nevezeš balík, měla sem normálně tu menší cestovní tašku vešla se do skříně, trochu sem jí tam nahemovala :mrgreen: a balík plín v ruce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3226
13.12.12 12:43

Jo a kojo podprsenku a do ní ty vložky a mast na zadeček :lol: ale to se vše dá popřípadě pak dovézt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
13.12.12 12:57

@Vilča a kdypak máš termín, já 10.1. a taky budu rodit v Chrudimi, ale já teda dostala už seznam co s sebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1885
13.12.12 13:21

Tak holky tfujtfuj at se Vám v Chrudimi líbí :mrgreen: já tam byla 3 krát a spokojenost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28
13.12.12 16:05

Moc děkuji za rady. Já mám termín 19.1. tak jsem si říkala, že je načase si sbalit tašku do porodnice :) Přiznám se, že v porodnici jsem se kouknout nebyla a k doktorce chodím do Pardubek tak se tam asi ani nedostanu. Vím že je plno seznamů na netu, ale jsme ráda za vaše zkušenosti přímo z Chrudimi. Já na porodnici slyšela jen samou chválu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pce
13873
13.12.12 16:18

Jeee ty máš termín na moje narozky :-) To je super datum ;)
Já rodila v Chrudimi v červenci…a pro mimi kromě plínek a ubrousků nic a pro sebe všechno :-) (vložky, toaleťák…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
13.12.12 17:35

Tak já mám od dr. napsáno:ručník, toaletní papír, dámské vložky(bez křidélek),přezůvky,2×pružné sítované kalhotky, čaj pro kojící matky a pro miminko: plenky, vlhčené ubrousky, ponožky, čepičku až na odjezd oblečení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
17.12.12 20:26

Holky, musíte se předem nějak nahlásit v porodnici, že tam chcete rodit? A seznam co s sebou vám dává doktor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5980
17.12.12 20:42

@Mar-sik hlasit se nemusis, seznam jsem dostala od dr, myslim nekdy v 36tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
246
17.12.12 20:46
@LLLL píše:
@Mar-sik hlasit se nemusis, seznam jsem dostala od dr, myslim nekdy v 36tt

Díky a jak to je s prohlášením o jménu dítěte? Musím ještě před porodem pro formulář na matriku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5980
17.12.12 21:19

@Mar-sik Ty jo, myslim, ze jsme to dostali v porodnici, ja tam chodila na monitory, takze jsem mela i vyplneny porodopis, nebo jsem ho dostala taky od dr, ale vim, ze jsem pro to nikde nebyla, nekde nam to dali… :think: Mela jsem to v tasce pripraveny s oddacim listem a penezma za tatku u porodu a na naramky.. Ale pokud nejste s otcem oddani, tak na matriku musis asi urcite, to uz nevim, jak chodi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5980
17.12.12 21:21

Na chrudimske matrice pisou, ze lze vyplnit v porodnici, maji tam ty formulare. Tam se napisou jmena a podepisou se rodice, takze to je vyplnene hned ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková