Co do porodnice v Chrudimi

5
21.8.12 15:13

Co do porodnice v Chrudimi

Ahoj holky, co vše je třeba do chrudimské porodnice. Co jste třeba potřebovaly a naopak nevyužily, moc děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21.8.12 15:21

Hygienické potřeby, ručník, papuče radši omyvatelné, vložky, ale těch balík dostaneš. A pro miminko plínky a ubrousky. Určitě jsem nevyužila župan, bylo tam strašný vedro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.12 15:22

http://www.nemcr.cz/…cke-oddeleni

úplně dole - informace pro pacienty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5980
21.8.12 15:30

Veškere info tady

Pisou tam veci v igelitkach, ja mela velkou tasku, ale v tom jsem mela veci rozdelene do igelitek - na porod a na pokoj pro me a maleho. Pro prcka staci plenky a mazani na prdelku, mela jsem jeste na doporuceni ponozky, ty v tom seznamu myslim nejsou. (Ale na gynde jsem dostala podobny seznam a tam uz myslim byly. Nevim, ke komu chodis) Jinak poporodnich vlozek jsem potrebovala asi 2 baliky, na zacatek dostanes od nich. Obleceni pro maleho a zavinovacku pujcuji, latkove pleny na utirani take, stejne tak kosile pro tebe (2ks)
Rekla bych, ze nic jineho nez bylo v tom seznamu jsem nepotrebovala :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5980
21.8.12 15:31
@Hanička653 píše:
Hygienické potřeby, ručník, papuče radši omyvatelné, vložky, ale těch balík dostaneš. A pro miminko plínky a ubrousky. Určitě jsem nevyužila župan, bylo tam strašný vedro

jo, zupan zabiral nejvic mista v tasce a ja se smazila i v te kosili. Fuj tam bylo vedro :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14098
21.8.12 21:58

Me bavi rada igelitek. Ja radeji tu tasku. Tahla jsem ji pred dvema lety, potahnu zas. Beztak si pak muzes vse uklidit do skrine.

Zupan na ted fakt nebrat. Jinak mam v tasce vlozky pro sebe (Batist Flower), rucniky, porodnicke kalhotky, toaletak, pridam boty a klasiku hygienu a vodu, jsem zvykla pit dost vody. Pro dite beru jen pliny, vlhcene ubrousky a ponozky. Zadek preventivne mazat nebudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
22.8.12 16:50

Takže dvoje vložky batist, ty sítované kalhotky jaké, máte taky nějakou značku, které jsou dobré?
Pak nějakej bepanthen, rybilku, líh, borovou vodu, ubrousky, plenky..Máte třeba už koupenou odsavačku do nosánku?
Já totiž vše budu objednávat přes net, protože nesmim chodit, tak i věci které pak budu potřebovat, až si přivezu prcka domu…
Takže bych ted spíš ty věci z lekárny, moc všem děkuju :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5980
22.8.12 18:59

@wowinka ja mela porodnicke vlozky samu, byly tam i kalhotky. Odsavacku jsem mela pripravenou doma (v porodnici mu v pripade potreby odsaly sestry).
Nasla jsem fakturu toho nejzakladnejsiho, co jsem objednavala:

1 BABY NOVA kartáč a hřeben
2 BEPANTHEN PLUS 1X30GM Krém [038]

3 BN Teploměr do vody rybka
4 Bübchen Baby olej pro kojence 200ml [569
5 HBF Dětská mast s rybím tukem Rybilka 100ml
6 Johnson´s Baby prsní vložky pro kojící matky 50ks
7 NUK - Dudlík uklidňující Modrý LA. 0 - 6 měsíců 1ks
8 Nůžky pro děti
9 Odsávačka hlenů pro kojence
11 SENCOR Digitální dětský tělní teploměr
12 Vatové tyčinky LINTEO Baby 65ks
13 Vlhčené Ubrousky Linteo Baby 4×80ks
14 Vložky porodnické Samu Mini 20 ks+Molipants kalhotky velikost M
15 Vložky porodnické Samu+Molipants M

A jeste jednorazove prebalovaci podlozky

Takhle mi to doma stacilo, doted jsem navic kupovala akorat koupelovou emulzi, ale do tech 3mesicu jsme koupali jen ve vode ;) a pudr, ale ten jen v teplech, v chladnejsim pocasi asi nebude potreba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5980
22.8.12 19:04

Jo a lih na pupik, nejaky caj pro kojici matky a treba i fenyklovy caj. Tohle jsem kupovala u porodnice, kdyz jsme jeli domu. V porodnici jsme kojici caj meli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14098
28.8.12 22:02

Lih jsem s sebou teda netahala. Porodnicke kalhotky mam nejake no name ze zdravotnich potreb a jedny staly 15Kc.
Odsavacku na nos jsem kupovala pri prvni ryme.
Doma jsem mela babylove vatove tycinky, nuzticky a obycekny digitalni teplomer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková