Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Skoro vše tu bylo řečeno, jen bych dodala, že ač píší, že je možno používat látkové plínky, tak je to v reálu problém, takže i když plánujete látkovat, tak doporučují vzít balík jednorázovek, já je neměla a nechávala jsem si je hned při první návštěvě přinést.
Jinak jsem si pro sebe vystačila se županem, síťovanými kalhotkami, ručníky… plus tedy mycí potřeby.
Pro mimčo krom plenek netřeba nic.
j.a.n.i1 píše:
Skoro vše tu bylo řečeno, jen bych dodala, že ač píší, že je možno používat látkové plínky, tak je to v reálu problém, takže i když plánujete látkovat, tak doporučují vzít balík jednorázovek, já je neměla a nechávala jsem si je hned při první návštěvě přinést.
Jinak jsem si pro sebe vystačila se županem, síťovanými kalhotkami, ručníky… plus tedy mycí potřeby.
Mě by vcelku zajímalo, co je myšleno tím „možno používat látkové plenky“. Asi jen to, že to nezakážou. Ale v žádném případě je nedají k dispozici. Syslí i ty pod hlavičku - volně nejsou k dispozici žádné, na vyžádání jí vymění dětské sestry.
Alpaka píše:j.a.n.i1 píše:Mě by vcelku zajímalo, co je myšleno tím „možno používat látkové plenky“. Asi jen to, že to nezakážou. Ale v žádném případě je nedají k dispozici. Syslí i ty pod hlavičku - volně nejsou k dispozici žádné, na vyžádání jí vymění dětské sestry.
Já se na tohle výslovně ptala na informační schůzce a bylo mi řečeno, že svoje mít nemusím, že látkovky jsou k dispozici… ale když jsem viděla jak se syslí, tak jsem se na to vybodla a látkovat začala až po příchodu z porodnice. Nechtělo se mi to zbytečně řešit, i když jinak přístup super, to si stěžovat nemůžu.
Ahoj holky,můžu se zeptat, zda se nezměnil aktuální seznam za ten rok a pul co tato diskuze vznikla? A co jste si teda do porodnice vzaly vy??? Dekuju
@PetulkaKol píše:
Ahoj holky, můžu se zeptat, zda se nezměnil aktuální seznam za ten rok a pul co tato diskuze vznikla? A co jste si teda do porodnice vzaly vy??? Dekuju
Ahoj, jà rodila před dvěma měsíci…měla jsem vše dle jejich seznamu a teda nikde nepisou teploměr pro miminko, ten sme všechny na pokoji neměli a museli nám ho donést. Nejlepší takovej rychlo, co změří teplotu za 10 vteřin a ještě vlhcene ubrousky na zadecek.
Přeji rychlý porod!
@Ivuska23 píše:
Ahoj, jà rodila před dvěma měsíci…měla jsem vše dle jejich seznamu a teda nikde nepisou teploměr pro miminko, ten sme všechny na pokoji neměli a museli nám ho donést. Nejlepší takovej rychlo, co změří teplotu za 10 vteřin a ještě vlhcene ubrousky na zadecek.
Přeji rychlý porod!
Píšou to dole u monitorů, naproti WC. Ale nikdo to tam nečte. Já si toho všimla náhodou. ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.