Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Jo a monitor na první půl rok a kolotoč s písničkami a světýlky.
@Anonymní píše:
Dekuju moc za rady. Ještě premyslim o hnizdecku. Využili jste ho?
Hnizdecko mám pro druhou dceru, spí v něm od narození, nyní má 8m a využíváme stále. Necestuje po postýlce a ráda se k němu tuli. Navíc ho preneses kamkoli, po návratu z porodnice jsem ji v něm dávala i do kočárku. Starší měl zase snad do půl roku zavinovacku.
Dal máme deku a mantinel, protože si pořád vyhazovala dudlík a já ho pak lovila pod postylkou. Kolotoč ani nebesa ani žádné polštářky nebo cop nemám, přijde mi to nepraktické na praní. Matraci má normálně obyc molitanovou, není prolezela a je tak akorát tvrdá.
Mě dvě, v ložnici klasickou drevenou: matrace, prostěradlo proti pocurani, prostěradlo, hnizdecko, nebesa, mantinely, kolotoč, monitor! osvědčilo se mi do postýlky „na noc“ nedávat zbytečnosti.
Pak mame malinkou v obýváku, malá je v ní přes den, pouze s matraclou a měním Hračky, neskutečně se mi osvědčila, je to jedna s malá věci kterou si schovavam kdyby nehodou ještě někdy bylo druhé. Malá ji miluje, od porodnice v ní je. Má síťované strany - vidí ven. Je malá, cestovní, pouze pro ležící, sedící mi i, jakmile se postaví, může prepadnout