Co do ruky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
164
3.1.13 21:28

Rohlik, kukuricne krupky, jablko, dusena mrkev…To vse nasim chutnalo:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
3.1.13 21:29

Tak to né u nás musí holka, když jí sedět, žádné pochodování nebo lození někam při jídle, buď v židli nebo od roku chodí na nočník, takže ji krmím na něm :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
3.1.13 21:35

Našemu malému je 9 měsíců a dávám mu do ruky kukuřičné křupky, kůrku z chleba, jablíčko nakrájené na měsíčky, mrkev, hrušku, prostě to co mám dám a občas se mu tam něco zasekne, ale něják se to naučit musí. Máme teprv 2 zoubky, tak si to hlodá na nich. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
3.1.13 21:42

Já bych ráda aby seděl v klidu, ale on začne hystericky křičet, zvedat se a vstávat a když ho připoutám tak ty kšíry ze sebe rve a ječí jak o život a v tu chvíli veškeré krmení skončilo. A jelikož spořádá v židličce jen tak 4-5 lžiček tak ho pak dokrmuji za běhu, pač se bojím aby neměl hlad. :( Souhlasím je to špatně, také jsem si to vše plánovala jinak když jsem ho čekala, ale věci jsou najednou jinak. Doktorka ho označila jako hyperaktivní dítě :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
3.1.13 21:47

@žaneta82 Já bych teda každé krmení začala v židličce a myslím, že časem pochopí, co se v ní dělá. Je ještě malý, tak myslím, že by to jít mohlo. Zkus ho u toho něják zaujmout, třeba hudbou ;) Matyášek když nechce papat, tak mu pustíme na pc znělku z Vyprávěj a on otvírá pusinku jako ptáčátko a ani nedutne. Chce to hlavně kupu trpělivosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
3.1.13 21:47
@žaneta82 píše:
Já bych ráda aby seděl v klidu, ale on začne hystericky křičet, zvedat se a vstávat a když ho připoutám tak ty kšíry ze sebe rve a ječí jak o život a v tu chvíli veškeré krmení skončilo. A jelikož spořádá v židličce jen tak 4-5 lžiček tak ho pak dokrmuji za běhu, pač se bojím aby neměl hlad. :( Souhlasím je to špatně, také jsem si to vše plánovala jinak když jsem ho čekala, ale věci jsou najednou jinak. Doktorka ho označila jako hyperaktivní dítě :(

aha hyperaktivní dítě, tak to je jiná, asi budeš muset obrnit nervy a nějak přečkat až se to trošku utlumí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7376
3.1.13 22:19

Při představě, že dám své 10 ti měsíc. i dceři doma rajče do ruky mě celkem poliva horko :):)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
3.1.13 22:22

@žaneta82 takhle velké dítě už velmi dobře ví, co dělá. Druhorozený v té době po pár lžičkách sáhnul do pusy a matlal si to všude - pomohlo, když jsem jakmile to začal dělat, tak vysadit ze židle a dojedli jsme. Už to dávno nedělá, pochopil, že když bude dělat kraviny, tak bude hlady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
113
4.1.13 20:40
Také mě napadlo ho
@Gladys píše:
@žaneta82 takhle velké dítě už velmi dobře ví, co dělá. Druhorozený v té době po pár lžičkách sáhnul do pusy a matlal si to všude - pomohlo, když jsem jakmile to začal dělat, tak vysadit ze židle a dojedli jsme. Už to dávno nedělá, pochopil, že když bude dělat kraviny, tak bude hlady

Také mě napadlo, že v okamžiku kdy začne vyvádět, tak mu nic nedám, ale pak se řídím radami babiček co za ním běhaji a říkají že ho přeci nesmím nechat hladovět. I když je pravda, že už se mi několikrát stalo, že když byl opravdu hladový, spořádat celou misku naposezení a ani se nehnul jen otevíral pusu :D Děkuji za radu, zkusím to :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.1.13 20:51

@žaneta82 ještě žádné dítě opečovávané a milované svými rodiči nezemřelo hlady. Nicméně jednodenní polohladovka mu rozhdoně neuškodí. Občas máme i my rodiče dost divoké představy o tom, kolik by toho dítě vlastně mělo sníst. Někdy snědí trošinku, někdy se zase naprásknou, že zírám, co se do nich vejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí