Co hledáte v sekáčích?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Gina108 píše:
Jo, tak jestli zařizuješ sekáč, tak bych se ještě přimlouvala za prostornost. Nebo jak to nazvatprostě aby tam nebylo naflákáno milion věcí na jednom stojanu a když se sundá jedna, letí všechno
a aby nebyly moc stísněné uličky. Taky nějaké místo UVNITŘ na kočárek, nemusím mít mimino furt vedle sebe, ale venku ho tedy nenechám, samosebou i bezbariérový přístup. A ten koutek pro větší děti s pár hračkama by byl taky super. A co nejvíc světla, nic neodradí tak jako tmavá kobka.
Myslím, že výhodné by bylo mít dětský a dámský dohromady, maminky by nakoupily i pro sebe, když už jdou pro dětské. No a pánské teda nevím, můj chlap sám do sekáče nepůjde, já mu občas nějaké oblečení kupuju, ale v sekáči teda nee - no možná pracovní hadry jako levná trička a montérky bych mu koupila.
A jestli otevřeš, tak mi dej vědět, třeba do SZ, ať to není reklama, na Mělník občas jezdím za příbuznýmitak přijdem zhodnotit
![]()
A pořádný kabinky s neodchlipujícími se závěsy ani s průhledy do vedlejší kabinky:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si myslím, že takový přepych nemusí být - všechno co se píše, hlavně, aby ti to tam vonělo, žádný zatuchlý smrad a i to prostředí, pěkně vymalovat..
Mě osobně hned u dveří odradí nějaký zapadlí ponurý vchod a šesé zdi, nevymalované..
No a věci trochu nezatuchlé ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Gino děkuji za super připomínky, dám vědět
. moc si vážím připomínek. Jak jinak udělat pro ženské a jejich děti něco pořádně než se jich zeptat přímo. jen mě trošku děsí právě ten Mělník,,,,,,je to malé město. I když TAKKO a KIK se tu taky drží roky a je tam furt spousta lidí......co myslíš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já myslím že dobrý secondhand má naději na přežití všude, a obzvláště na malém městě…
jo a pořádné závěsy to je taky základ! občas někde pěkně trpím
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já většinou nakupuju na netu, jsem líná chodit do kamenejch a přehrabovat se tam. Navíc Ela není vzor trpělivosti, takže kupuju převážně v brumlovi a jsem spokojená. Většina sekáčů mi smrdí, někde jsou otřesný kabinky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit