Co hledáte v sekáčích?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
39
13.10.11 10:01

Co hledáte v sekáčích?

maminky co konkrétně hledáte v sekáčích? pro mimča? nebo i pro sebe? co vám tam chybí a co se vám naopak na některých líbí? máte rádi hrabárnu? nebo když je to hezky vyprané a seřazené? značky? velké? malé sekáče? radši když je tam více zboží ať si máte z čeho vybrat? moc mě to zajímá. vlastně cokoli okolo toho, tak se rozepište. pěkný den, svítí nám krásně sluníčko :-) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
žirafííí
13.10.11 10:05

Chodím do dětských sekáčů.
Nejraději když je to na ramínku a jen jedu jednu věc po druhé a vybírám :wink: .
Kolikrát narazím i na nové věci :wink: :palec: .

• Citovat
  • Upravit
žirafííí
13.10.11 10:09

Jo ale není sekáč jako sekáč.
Jednou jsem byla v sekáči a hnus největší :poblion: .
Dětské věci totálně zaprasený , zmuchlaný a za takový prachy ? :poblion: Hned jsem vzala nohy na ramena a byla úplně v šoku :cert: .

• Citovat
  • Upravit
39
13.10.11 10:10

Takový právě znám. jiné tu na Mělníku ani pomalu nemáme. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
13.10.11 10:11

Copak, chceš si zřídit sekáč? :mrgreen: :wink:
Tak já mám nejradši, když je vše seřazené dle velikostí na ramínku, samosebou čisté, vyžehlené. Hrabárnu - zmačkané umoulousané hadry nesnáším a když je to naskládané na policích, takto taky nemusím. Ale moc do sekáčů nechodím, nemám oblíbený, ale kdyby se našel nějaký na úrovni, tak možná. V Praze jich pár takových bylo, teď nemám čas tam jezdit. Okolo Prahy spíš narážím na smrduté díry plné bordelu :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
13.10.11 10:15

Chytrá Kelišová :wink: a jak jinak dosáhnout nejlepšího výsledku, než si pokecat s těma co tam chodí. Děkuji za příspěvek. Právě nechápu jak ty smrduté jak píšeš můžou fungovat třeba 10 či 20 let a vydělávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
13.10.11 10:21

Tak já taky nesnáším hrabárny. Líbí se mi, pokud je všechno vyprané, vyžehlené, seřazené podle velikosti a druhu.
Pro děti tam kupuju skoro všechno (nebo na MMB). Nejvíc sezónní věci a pro starší dítě je vždycky nedostatek tepláků, mikin a bund.
Nekoupila bych boty, leda holinky a možná časem téměř nové lyžáky, to ještě uvidím. Ale na běžné nošení žádné.

Pro sebe moc nekupuju, nějak to neumím, akorát teď v poslední době za pár korun mikiny na písek. A po porodu jsem si koupila sukni a tričko, abych nemusela dávat peníze do něčeho, co mi - doufám - bude příští sezóni velké :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4989
13.10.11 10:22

radeji na raminkach, slozene v polici by me nebavilo prohlizet. a sla bych hlavne pro detske veci, ale kdyz uz bych tam byla koukla bych i na neco na sebe. kdyby to byla hrabarna, muselo by to byt vyrazne levnejsi, nez to na raminkach, aby melo cenu se v tom prehrabovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16694
13.10.11 10:39

Mám jeden sekáč oblíbený a chodím tam nakukovat často. Věci tu mají převážně na ramínkách. Některé tedy i na hromadě, když toho mají moc, ale v těch se prostě nehrabu, úplně mě hromada prádla ( i kdyby bylo složené, lidi ho rozhrabou) děsí. Na stojanu to mají seřezené podle velikosti a druhu. Např. na jednom jsou tepláky, na druhém rifle, na dalším dupačky, jinde zas bodýčka, overály atd. Takže když jdu shánět mikinu, nemusím se prohrabat celým krámem. To dělám jen, když mám moooře času a to je skoro vůbec :lol:

Jinak bych dodala, pokud bych musela prádlo v sekáči prohlížet, jestli není flekaté nebo dírkaté, tak by mě to tedy fakt odradilo. Tady naštěstí takové nevykupují, takže hromada práce ušetřená.

Dost dlouho jsem se sekáčům vyhýbala (mamka pro nás nakupovala výhradně v sekáčích, což by mi nevadilo, kdyby mě do těch pajzlů smradlavejch nebrala sebou) právě proto, že jsem se většinou ocitla v ponuré místnosti plné špinavého oblečení, co bych doma nepoužila snad už ani jako hadr na podlahu. Pak jsem náhodou narazila na tento (mají tu totiž i koutek s novými věcmi…taky doporučuju, naláká to odmítače sekáčového zboží :mrgreen: ) a od té doby tam zavítám pokaždé, když něco sháním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
238
13.10.11 10:45

U nás je sekáč takový, že tam nosí věci maminky a orpavdu sinemůžu stěžovat. Hrabárna mě nevadí, když je, ale záleží co…
Půjdu si jako každý rok vybrat punčocháče,t ak ty mi nevadí, že nejsou na ramínkách, ale ve velké krabici..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
13.10.11 10:47

Ráda mám hrabárny i věci na ramínkách. Co mi do oka padne za dobrou cenu a usoudím, že „to potřebuju“, beru:-) Jsem schopná v sekáči strávit i tři hodiny - ve velkém sekáči teda. Dospělé i dětské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31268
13.10.11 10:48

sekáč - hlavně voňavý!!!
když vlezu někam, kde je to cítit „sekáčově“ tak se většinou otáčím a odcházím, takže rozhodně všechno přeprat a třeba i vyžehlit.
Jinak mám ráda, když je to rozdělené podle velikosti, jsem objemnější a tak mě dokáže rozčílit hodinu se hrabat mezi osmatřicítkama než narazím na jednu 44 :wink:
a ideálně, když je to rozdělené podle typu oblečení (košile+halenky, mikiny, kalhoty, sukně+šaty,…) a na každém tom „stojanu“ je to seřazené od největšího do nejmenšího…
v jednom sekáči sem třeba viděla, že na jednotlivých ramínkách mají nahoře u háčku takové umělohmotné kroužky s číslem velikosti - moc šikovné, když ti to ženský na krámu přehází, když to vrací zpět, takže i když to bude trochu na přeskáčku, tak se v tom zákazník vyzná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31268
13.10.11 10:53

jinak koukám po věcech na sebe i na mimi - a mooooc hlasuju za třeba aspoň jeden stojan s těhu hadříkama :palec: kupovat si nové těhukalhoty kvůli 4 měsícům, by mě šlehlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
13.10.11 10:56
Mar__tanka1983 píše:
jinak koukám po věcech na sebe i na mimi - a mooooc hlasuju za třeba aspoň jeden stojan s těhu hadříkama :palec: kupovat si nové těhukalhoty kvůli 4 měsícům, by mě šlehlo…

Jj, těhotenské by se podle mě prodávalo dobře. Minimálně kalhoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
13.10.11 11:20

Na těhotenství jsem si zrovna v sekáči pořídila pár kalhot do gumy. Netěhotenské, ale stačilo a nosím to i po. Na zimu těhotenské džíny jsem zkusila přes Aukro a celkem sedly taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat