Co hledáte v sekáčích?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31278
13.10.11 11:26

mě se právě kalhoty do gumy hrozitánsky nelíbí a nesedí mi (sem velkoprdelatá a přišlo mi, že mi tu základnu dělají ještě o to větší) takže já bláznila radostí, dyž jsem v sekáči vedle mé práce objevila právě stojan s těhukalhotama ve velikosti 44-46, povětšinou bokové s nápletem - džíny i „plátěné“ a okolo dvoustovky - vzala sem je všemi deseti :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
13.10.11 11:27
Mar__tanka1983 píše:
mě se právě kalhoty do gumy hrozitánsky nelíbí a nesedí mi (sem velkoprdelatá a přišlo mi, že mi tu základnu dělají ještě o to větší) takže já bláznila radostí, dyž jsem v sekáči vedle mé práce objevila právě stojan s těhukalhotama, povětšinou bokové s nápletem - džíny i „plátěné“ a okolo dvoustovky - vzala sem je všemi deseti :palec:

Právě, ty do gumy byly taky bokové. Na těhotenských jsem nesnášela ty náplety, ale pak na chladno zas byly dobrý na džínech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4542
13.10.11 11:31

Nebráním se ničemu, máme tu slušný hrabák, který se pořád obměňuje a tam jsou dobré ceny, pak dobrý sekáč z UK, kde jsou i nové kousky, věci pěkně pověšené, a pak dobrý sekáč, kde vozí věci z Norska - tam jsou zas velice kvalitní značky a funkční materiály. Tam, kde je to na první pohled špinavé a zasmrádlé, tam nelezu, hezčích sekáčů je dost. I ten hrabák může být slušný… pokud jsou věci opravdu hezké, nebráním se za ně dát i víc peněz… Věci hlavně pro děti, pro sebe už nenacházím tolik věcí, nebo možná nemám chuť hledat, navíc z toho zas tak brzo nevyrostu :-), tak si můžu koupit i nové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17042
13.10.11 11:34

Jako těhotná na rizikovém jsem měla moře času a ráda jsem se přehrabovala v regálech a nebo koších. S uřvaným dítětem v kočárku nebo za ruku s batoletem už jedině pověšené na ramínkách. Nemám bohužel čas hledat v haldách oblečení nějaký vhodný kousek.

Zmačkané oblečení mi ani tolik nevadí, přeci jen to prohlídne několik lidí, ale rozhodně musí být čisté, nesmradlavé a bez fleků.

A přimlouvám se za dětský koutek s pár hračkami či stavebnici a papírem s pastelkami. Maminky jako já, které nemají hlídání, to určitě ocení :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
13.10.11 11:36

Já chodím do sekáčů na kukanou a koupím co se mi líbí, většinou když něco konkrétního sháním, tak to nenajdu. Když jdu po konkrétním, tak jsou to většinou vrchní věci. Skoro nikdy nekupuju spodní prádlo - kam ale u dětí počítám i bodýčka, pyžama, punčochy. Ty nošením docela trpí a nové se dají koupit velmi lacino.

hodně tam ale kupuju šaty, bundy a kalhoty.

radši na ramínkách, vyžehlené, čisté. Beru ty na kterých není moc vidět nošení.

taky na mě docela fungujou falešný slevy, teda možná jsou opravdový, ale je tam třeba škrtnutejch 10 euro a napsanejch 8 :mrgreen: .

Radši mám značkové, Next, Hm, topolino, sOliver a tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
13.10.11 11:36
hofka píše:
Právě, ty do gumy byly taky bokové. Na těhotenských jsem nesnášela ty náplety, ale pak na chladno zas byly dobrý na džínech.

je to o tom, co je kdo zvyklý nosit - já normálně nosím vysoký pas, takže bokovky samotné mi vadí - fučí mi na ledviny, i když je teplo- zároveň ale vysoký pas v těhu-fakt špatné :zed: :mrgreen: , takže mě právě vyhovovaly bokovky s nápletem, záda v teple a přitom žádný knoflik na pupku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
13.10.11 11:38

dětský koutek a těhotenská móda je taky velkou výhodou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13753
13.10.11 11:44

Já tam hledám pěkné (!!!) chlapecké oblečení v malých velikostech (56-74,80). Holčičí stojany jsou narvané vším možným, na chlapeckých je pár triček a džínů.

Jinak mám ráda dětské oblečení převážně britských značek (next, george, adams, gap, cherokee, hm, marks and spencer, mothercare), ne proto, že je značkové, ale proto, že se mi líbí.

Kupuju i oblečení pro sebe, ale málokdy, protože nemám čas hledat. Spíš pokud mě něco zaujme ve výloze :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31278
13.10.11 11:47

anastazie: veeeliká pravda, holčičích sou plné sekáče, ale pěkné klučičí aby člověk pohledal - jestli jsou klucí větší rasové, nebo co… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
13.10.11 12:18
Mar__tanka1983 píše:
anastazie: veeeliká pravda, holčičích sou plné sekáče, ale pěkné klučičí aby člověk pohledal - jestli jsou klucí větší rasové, nebo co… :nevim:

Za prvé podle mě jsou, vidím to u nás, po synovi pro švagrovou nemám skoro nic, oni mají první holčičku, a já po nich pro malou podědila spoustu věcí. A za druhé, ty holčičí věci jsou kolikrát pěkné blbosti, jak moc se využijí třeba šatičky pro nechodící dítě, ale někdy člověk prostě neodolá. Takže to pak v podstatě nepoužité zůstává doma a posílá se to dál :).
Tričko s bagrem jsem si pro radost nekupovala, jen z potřeby, ale dovedu si představit, že na léto si nějakými šatičkami pro roční hočičku radost udělám :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13753
13.10.11 12:25

Je fakt, že holčičky mají různé šatičky, sukýnky, legínky, kraječky a tak…
Ale podle mně to ani tak není tím, že by kluci věci ničili (alespoň můj malý zatím ne :wink: ), ale tím, že výrobci u maminek kluků nepředpokládají, že by tolik nakupovaly a utrácely za oblečení. Nic jiného mě nenapadá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
13.10.11 12:34

šatičky jsou pěkně na nic, nechodící si je akorát mačká a lezoucí si je přiklekává. Možná až bude chodící, tak to půjde, ale to se zase dorasuje někde na písku:-) Je to roztomilé, ale nepraktické. Stejně tak různé džíny, kabátky … zlatý tepláky:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39
13.10.11 13:28

Maminky děkuji za příspěvky, jsem moc ráda, že reagujete. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
13.10.11 14:38

já teda šatičky kupuju a nosí je furt…naopak, když jsou dostatečně dlouhý, tak leze po nich a nerasuje punčochy, který dostávaj jinak dost zabrat. Já mám ráda i sukýnky, páč nemám ráda jen samotnou kombinaci body + punčochy.

džíny, pokud jsou v pase do gumy,jsou na lezení venku taky dobrý!

ale je fakt, že tyhle méně praktický věci je lepší koupit za míň z druhé ruky, než nové.

klučičího se ale určitě vyplatí mít hodně a ještě lépe takového neutrálního kulučičího, páč po tom sáhnou i maminky holčiček. My máme klučičího docela hodně.

já se také přimlouvám i za jiné než růžové barvy pro holčičky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
13.10.11 19:28

Jo, tak jestli zařizuješ sekáč, tak bych se ještě přimlouvala za prostornost. Nebo jak to nazvat :think: prostě aby tam nebylo naflákáno milion věcí na jednom stojanu a když se sundá jedna, letí všechno :mrgreen: a aby nebyly moc stísněné uličky. Taky nějaké místo UVNITŘ na kočárek, nemusím mít mimino furt vedle sebe, ale venku ho tedy nenechám, samosebou i bezbariérový přístup. A ten koutek pro větší děti s pár hračkama by byl taky super. A co nejvíc světla, nic neodradí tak jako tmavá kobka.
Myslím, že výhodné by bylo mít dětský a dámský dohromady, maminky by nakoupily i pro sebe, když už jdou pro dětské. No a pánské teda nevím, můj chlap sám do sekáče nepůjde, já mu občas nějaké oblečení kupuju, ale v sekáči teda nee - no možná pracovní hadry jako levná trička a montérky bych mu koupila. :nevim:
A jestli otevřeš, tak mi dej vědět, třeba do SZ, ať to není reklama, na Mělník občas jezdím za příbuznými :dance: tak přijdem zhodnotit :mrgreen: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat