Co je tohle za brouka?

Anonymní
13.3.20 20:22

Co je tohle za brouka?

Dobrý den, poradíte mi někdo, co je tohle za brouka? Máme novostavbu a tihle broučci tu od začátku bydlí s náma, tak by mě zajímalo, co jsou zač a popřípadě jak se jich zbavit.. :think: Děkuji všem za radu :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1351
13.3.20 20:27

Zkus se zeptat v nějaké entomologické skupině na fb. Teď na jaře vylejzá všelijaká žoužel. Jestli bydlíte někde blízko u přírody, tak se tomu nevyhnete. My bydlíme v paneláku a teď vylejzají pavouci :cert:.Jinak samo problém s brouky vyřeší DDD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2813
13.3.20 20:28

To je ploštice, pouze prezimujici v teple, neškodná. Také s námi bydlí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2813
13.3.20 20:31
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.20 20:34

@7.straka ano, bydlíme v přírodě právě :)

@modravlocka děkuji :) Je fakt, že teď jak se oteplilo, tak začali více vylejzat :)

• Citovat
  • Upravit
Janli
13.3.20 20:43

Tohle mi běhá celou zimu doma. Topíme v krbu dřevem a tyhle ploštice v něm spí. Jsou neškodný, ale vlezou všude…

• Citovat
  • Upravit
405
14.3.20 02:00

Jé, to je náš Pepa :lol: s námi tu bydlí taky. Viz výše, taky topime v krbu a vždycky si je doneseme se dřevem. Je to druh plostice, taky jsem to už vyhledávala. ;) Nic nedělá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
15.3.20 23:39

V barácku se broučkům a dalším návštěvníkům nevyhneš. Mě jednou přišla na návštěvu i žába :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
7.7.20 19:13

Brouci v kuchyni

Prosim, mám v kuchyni na potravinach tyzo broučky. Loni jsem musela vsechno vyhodit, umýt savem a teď je mám zpatky. Jsem zoufalá. Poradite mi někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
7.7.20 19:39

Brouci v kuchyni

Prosim, mám v kuchyni na potravinach tyzo broučky. Loni jsem musela vsechno vyhodit, umýt savem a teď je mám zpatky. Jsem zoufalá. Poradite mi někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.10.25 20:52

Dobrý den, dokázal by někdo prosím poznat co je to za brouka… myslel jsem že octomilky ale leze to v kuchyni po zdi má to zhruba ani ne mm…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný