Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zkus se zeptat v nějaké entomologické skupině na fb. Teď na jaře vylejzá všelijaká žoužel. Jestli bydlíte někde blízko u přírody, tak se tomu nevyhnete. My bydlíme v paneláku a teď vylejzají pavouci
.Jinak samo problém s brouky vyřeší DDD.
To je ploštice, pouze prezimujici v teple, neškodná. Také s námi bydlí. ![]()
@7.straka ano, bydlíme v přírodě právě ![]()
@modravlocka děkuji
Je fakt, že teď jak se oteplilo, tak začali více vylejzat ![]()
Tohle mi běhá celou zimu doma. Topíme v krbu dřevem a tyhle ploštice v něm spí. Jsou neškodný, ale vlezou všude…
Jé, to je náš Pepa
s námi tu bydlí taky. Viz výše, taky topime v krbu a vždycky si je doneseme se dřevem. Je to druh plostice, taky jsem to už vyhledávala.
Nic nedělá ![]()
V barácku se broučkům a dalším návštěvníkům nevyhneš. Mě jednou přišla na návštěvu i žába ![]()
Prosim, mám v kuchyni na potravinach tyzo broučky. Loni jsem musela vsechno vyhodit, umýt savem a teď je mám zpatky. Jsem zoufalá. Poradite mi někdo?
Prosim, mám v kuchyni na potravinach tyzo broučky. Loni jsem musela vsechno vyhodit, umýt savem a teď je mám zpatky. Jsem zoufalá. Poradite mi někdo?
Dobrý den, dokázal by někdo prosím poznat co je to za brouka… myslel jsem že octomilky ale leze to v kuchyni po zdi má to zhruba ani ne mm…
Dobrý den, poradíte mi někdo, co je tohle za brouka? Máme novostavbu a tihle broučci tu od začátku bydlí s náma, tak by mě zajímalo, co jsou zač a popřípadě jak se jich zbavit..
Děkuji všem za radu