Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
potřebuji radu. Pred 2 lety jsme adoptovali z utulku krizence labradora jezevčíka a od te doby nam začaly krusne časy
Nechapu to, uz jsme meli spoustu psu, vsici pohodari, užívali jsme si fajn zivot po boku ale toto…
Me už omyjou.
Totalni nervak a hysterka, vadi mu kdyz je sam, vadi mu cizi lidi, změny trasy pri venceni, nezvládá kdyz se venku najednou zastavime a stojíme, nezvlada tmu, hluk… Je prehnanej i v dobrém slova smyslu, treba když přijde na návštěvu někdo koho uz zna tak mu málem skoci na hlavu a jeci jak když ho vraždi. Utratila jsem už majlant za ruzne pripravky na uklidneni typu bachovky, aromaterapie, homeopatika, obojky s feromony a mnoooho dalšího. Objeli jsme kde jake psi psychology a vycvikare ale nikdo prakticky neporadil.
Moje poslední sance je medikace nebo se z toho zblázníme vsichni.
Veterinarem je prohlédnut a je zdrav. Ten nam doporučil taky uz celkem dost přípravků na uklidnění a zadny nezabral. Pes stale uknuceny nervózní labil
je jinak moc hodny má nás všechny rád, hlida nás, jen je proste psychicky fakt v pr… a my uz taky. Prijde mi ze ma proste psychickou poruchu bohužel. Nebo si zazil neco nepekneho nez přišel k nam fakt nevím.
A tak si rikam, ze když má člověk v haji psychiku taky se někdy tisi nejakymi léky typu antidepresiva apod.
Nemate nekdo doporuceni na neco takoveho i pro psy? Smirila jsem se s tim ze uz to prostě doklepeme do konce s tak trochu „jinym“ psem ale chci to ulechcit i jemu. Aby se mu žilo aspon trochu klidneji.
Prosiiim ![]()
Radu bohužel nemám, ale moc bych chtěla vidět, jak vypadá labrador křížený s jezevčíkem
to snad ani není technicky možné ![]()
@aknadar
Jo ono je to takove to pres koleno.
Jako ze malej labrador s kratkyma nohama dlouhej ![]()
Antidepresiva pro psy maji napr. Alavis, ale jsou na prirodni bazi, takze tezko rict jaky by byl ucinek…
Jinak teda, „lidske“ diagnozy u zvirat jsou cim dal castejsi… Mam kocoura autistu a druheho astmatika
dost jsem cumela, kdyz mi to vet. Rekla ![]()
@Scara
Podle me je to tim ze zrovna kocka a pes žijí ve fakt tesne blízkosti cloveka a clovek se do nich tak hodne „otiskne“.
Mne ten náš prijde taky něco okolo autismu ale netroufam si takhle říct najisto. No ten prirodni allavis mame vyzkoušeny a dost k ničemu:-(
@KatyPn i to je mozne.., Kazdopadne, co me jeste napada, tak je bandazovani psa, ale taky nemam zkusenosti..