Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den, prosím o radu.
Minulý týden ve čtvrtek jsem byla s kočkou na kastraci. Kastrovaná byla klasicky z břicha. A v neděli jsem si všimla trošku vystouplé tvrdé boule u spodního konce jizvy. Když se kočička jakoby natáhne (zadní) a napne se jí bříško, tak boule vyleze ještě o něco více. Máte s tím prosím někdo zkušenosti? Je to normální? Děkuji
@Momini píše:
Dobrý den, prosím o radu.
Minulý týden ve čtvrtek jsem byla s kočkou na kastraci. Kastrovaná byla klasicky z břicha. A v neděli jsem si všimla trošku vystouplé tvrdé boule u spodního konce jizvy. Když se kočička jakoby natáhne (zadní) a napne se jí bříško, tak boule vyleze ještě o něco více. Máte s tím prosím někdo zkušenosti? Je to normální? Děkuji
Proč s kočkou nejdeš na veterinu?
@Momini Už jste dávno měli být u veterináře, mám zkušenost jenom s kastrací fen, ale veterinář mi řekl, že kdybych si všimla jakýchkoli změn kolem jizvy, bouličky, změny barvy kůže, tak mám co nejdřív přijet s fenkou na kontrolu, nemusí to být nic vážného, ale taky to může být život ohrožující stav, což jako laik doma neposoudíte.
My meli presne to same po kastraci kocky. Veterinar rikal ze je to v pohode ze se to zatahne casem a taky ze jo. Je to pres pul roku a je to ok. Ale zasla bych s tim radeji at na to koukne.