Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Teplomer (super je bezdotykovy), prebalovaci pult nebo podlozka, vanicka, par dek (teple, stredni), zavinovacky…
(jestli to tam je a prehlidla jsem, tak se omlouvam
)
Koupila bych jen základní a zbytek až po porodu podle potřeby.
@amir
k tomu kocarku - kolik ma tak ta korbicka na sirku? protoze tady ve Spanelsku jich jezdi hrozne moc a vdycky mi prislo, ze ty deti jsou tam na tesno i bez dek atd. jak tam dat dite ve fusaku mi je zahadou…
Záleží, na kdy čekáš, jestli na zimu, tak prostě teplý oblečení a fusak. Předpokládám, že to na fotkách není všechno. Ono stejně ve skutečnosti všechno zjistíš za pochodu.
Jinak jsem tam možná nezahlédla zavinovačku, ale to záleží na tobě. Já ji moc nevyužila, protože se v ní malému nelíbilo, ale když byl úplně mrňavej, tak se v ní i líp držel, to hlavně návštěvám
Když se mu v ní bude líbit, tak bude i klidnější.
Pro mě nepostradatelná věc…zavinovačka do autosedačky, taková ta plyšová
Záleží jak moc budete jezdit ale dávala jsem v tom prďolu i do kočáru, byl v tom boží ![]()
Jinak věci krásný, jak já bych chtěla holčičku
![]()
Jinak věci krásný, jak já bych chtěla holčičku![]()
tak ja ted cekam holcicku a uz mi trochu hrabe z toho, jak je vsechno ruzove
tu barvu fakt nemusim…
@Ali-Ali píše:
tak ja ted cekam holcicku a uz mi trochu hrabe z toho, jak je vsechno ruzovetu barvu fakt nemusim…
Tak já ji nechci kvůli barvě hadříků
Mám dva kluky a holka už se jaksi konat nebude
![]()
A jiné oblečení pro holčičku nemáš? Sice jsou to krásné kousky, ale naprosto nepraktické a je jich teda poměrně málo ![]()
@amir Předpokládám, že jsi nefotila všechno, takže doma možná ještě něco máš, ale zásobila bych se víc polodupačkama a dupačkama. Stejně nemá smysl radit, sama si přijdeš na to, co potřebuješ. Pár věcí dokoupíš, pár nepoužiješ ani jednou, tak to prostě je ![]()
Kliiid…
Co nemáš teď, dokoupíš za pochodu, byla jsem to samé v bledě modrém, ale já si udělala seznam a odškrtávala.. ![]()
Jinak za mě doporučuju koupit menší oblečení, než je 62, naše malá má třeba 62 ve skoro 8 měsících, tak abys nebyla překvapená, že Ti ze všeho vypadává až přijdete dom…
![]()
Prosím poradíte https://www.emimino.cz/…minko-11408/ ? Co ještě dokoupit, co se týká kosmetiky atd..vím že chybí postýlka, vaše typy rady na oblečky a vše možné co se vám osvědčilo a co třeba ještě dokoupit
moc díky!