Co ještě koupit a čeho je dost?

amir
12.9.13 18:20

Co ještě koupit a čeho je dost?

Prosím poradíte https://www.emimino.cz/…minko-11408/ ? Co ještě dokoupit, co se týká kosmetiky atd..vím že chybí postýlka, vaše typy rady na oblečky a vše možné co se vám osvědčilo a co třeba ještě dokoupit :) moc díky!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
nikol.ondrášovka
12.9.13 18:25

Přinejhorším pak dokoupíš co potřebuješ ne? Máš asi vše

• Citovat
  • Upravit
11117
12.9.13 18:26

Teplomer (super je bezdotykovy), prebalovaci pult nebo podlozka, vanicka, par dek (teple, stredni), zavinovacky…
(jestli to tam je a prehlidla jsem, tak se omlouvam ;) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
12.9.13 18:27

Koupila bych jen základní a zbytek až po porodu podle potřeby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
12.9.13 18:27

Jinak fusak a věci na zimu asi máš a nefotíš všechno?

• Citovat
  • Upravit
11117
12.9.13 18:31

@amir
k tomu kocarku - kolik ma tak ta korbicka na sirku? protoze tady ve Spanelsku jich jezdi hrozne moc a vdycky mi prislo, ze ty deti jsou tam na tesno i bez dek atd. jak tam dat dite ve fusaku mi je zahadou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
12.9.13 18:36

Záleží, na kdy čekáš, jestli na zimu, tak prostě teplý oblečení a fusak. Předpokládám, že to na fotkách není všechno. Ono stejně ve skutečnosti všechno zjistíš za pochodu.

• Citovat
  • Upravit
15404
12.9.13 18:38

Máš krásný věcičky, ta se bude mít :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
12.9.13 18:39

Jinak jsem tam možná nezahlédla zavinovačku, ale to záleží na tobě. Já ji moc nevyužila, protože se v ní malému nelíbilo, ale když byl úplně mrňavej, tak se v ní i líp držel, to hlavně návštěvám :mrgreen: Když se mu v ní bude líbit, tak bude i klidnější.

• Citovat
  • Upravit
19609
12.9.13 18:42

Pro mě nepostradatelná věc…zavinovačka do autosedačky, taková ta plyšová :* Záleží jak moc budete jezdit ale dávala jsem v tom prďolu i do kočáru, byl v tom boží :pankac:
Jinak věci krásný, jak já bych chtěla holčičku :,( :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
12.9.13 18:54
Jinak věci krásný, jak já bych chtěla holčičku :,( :srdce:

tak ja ted cekam holcicku a uz mi trochu hrabe z toho, jak je vsechno ruzove :roll: tu barvu fakt nemusim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
12.9.13 18:59
@Ali-Ali píše:
tak ja ted cekam holcicku a uz mi trochu hrabe z toho, jak je vsechno ruzove :roll: tu barvu fakt nemusim…

Tak já ji nechci kvůli barvě hadříků :jazyk: Mám dva kluky a holka už se jaksi konat nebude :nevim: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
12.9.13 19:12

A jiné oblečení pro holčičku nemáš? Sice jsou to krásné kousky, ale naprosto nepraktické a je jich teda poměrně málo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
12.9.13 19:19

@amir Předpokládám, že jsi nefotila všechno, takže doma možná ještě něco máš, ale zásobila bych se víc polodupačkama a dupačkama. Stejně nemá smysl radit, sama si přijdeš na to, co potřebuješ. Pár věcí dokoupíš, pár nepoužiješ ani jednou, tak to prostě je ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
_Kaczenkaa_
12.9.13 19:31

Kliiid… :lol: :pankac: Co nemáš teď, dokoupíš za pochodu, byla jsem to samé v bledě modrém, ale já si udělala seznam a odškrtávala.. :palec:
Jinak za mě doporučuju koupit menší oblečení, než je 62, naše malá má třeba 62 ve skoro 8 měsících, tak abys nebyla překvapená, že Ti ze všeho vypadává až přijdete dom… :kytka: :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4