Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Holky, mám 6týdenního chlapečka a máme láhev Nuk s tou nějakou anti kolikovou savičkou-jako dudlík a nevím kdy mu mám pořídit nějakou jinou. Láhev má jen 120 ml a dírka v savičce jedna malá, tak to bude asi jen pro malinký mimča? Kdy se mají ty savičky měnit na nějaký větší průtok? Aby mi malej nějak nestrádal i když zatím z toho pije hezky. Teda dávám mu jen sunar..třeba na čaj jsou zase jiné? Ten nedostává. A ještě-takové ty levnější savičky po dvou třeba z DMka-ty asi nefungují na ostatní lahve a musím si koupit jejich flašku, ne? Mám v tom zmatek.
Času dost mění se to mezi 4-6 měsícem, záleží jak pije
ano nová savička od jiné značky znamená i jejich lahev, kombinovat to nejde
Ty savičky First Choice podle věku dělené nejsou, protože se počítá s tím, že kolem půlroku se vymění za učící savičku, která je taktéž z řady First Choice a je na ty jejich učící hrnečky. Mimochodem hrneček je ona lahvička s oddělitelnýma ušima. Jsou dělené jen podle nápojů - S, M, L - mateřské mléko a čaj, umělé mléko a kaše a každá z nich má tu dírku jinak velkou.
Jo, jinak na ty savičky z DM musíš mít i jejich láhve, to kombinovat nejde.
A jak poznám, že už mu ten malinký průtok nestačí? Když ta lahvička má tak malý objem, že mi 120 ml nebude pít asi až do několika měsíců? Zatím pije hezky, no, usíná u toho hezky
To třeba až mi to vyžáhne za minutku, tak poznám, že mu mám koupit něco více tečícího?
@zbrna Když jim to nestačí, tak se u toho většinou začnou vztekat, protože mu to poteče málo a pomalu. Pokud bude pít normálně a spokojeně, klidně mu to nech. Já tohle nikdy neřešila, když s tím dítě žádný problém nemělo. Třeba ty DM savičky na ty jejich široké lahve jsou taky „univerzální“ a syn z nich pil zhruba od dvou měsíců až do roku a půl.
Ahoj, nevíte někdo, jestli dám pitko konkrétně toto http://www.detskezbozi.com/…-vel.-l.html?… na klasickou flašku Nuk? ne na first choice? je tam napsané vhodná na FC lahve, ale pasuje i na jinou?
@dani24687 ne. Pokud je na First Choice, jde na ni, protože má širší hrdlo než klasické láhve. Mimo FC teda pasuje i na nové skleněné láhve od Simaxu.