Co k černým šatům?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8.2.17 12:43

Saty vypadaji takto ovsem cele cerne. Tak ja nevim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
8.2.17 13:06

K černým šatkám - krajkovým nosím červené lodičky lakovky, výrazné červené naušnice a nehty a jsem spokojená :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LKL
1114
8.2.17 13:11

Cervene cokoli bych si k takhle tesnym a kratkym satum nevzala ze zjevnych duvodu - naopak bych se snazila doladit zbytek co nejkonzervativneji… o vhodnosti techto satu na jakoukoli spolecenskou udalost polemizovat radsi nebudu. ne vsechno co je cerne a neni dlouhe jsou automaticky „male cerne“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35766
8.2.17 13:37

Muj nazor je, ze pokud si vezmes tyhle minisaty a cervenou, budes vypadat na plese jak lehka deva..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
170
8.2.17 13:56

Co celý outfit oživit fascinátorem? já si koupila tento https://www.stoklasa.cz/…erim-x139314 a už se těším na ples..Ale záleží, jak se na to cítíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10244
8.2.17 14:01

@Misheelllka Nevíme, co je to za město a zda to má blíž k plesům ve Slovanském domě nebo hasičské zábavě. Na to první by mi přišla kombinace černých šatů a červených bot poněkud vulgární. na to druhé zas až moc hoch.
Pokud je ten ples něco mezi, tak je třeba vyvážit červenou dole i červenou nahoře, ať nepoutáš pohledy jen botama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10244
8.2.17 14:02
@Kotatko03 píše:
K černým šatkám - krajkovým nosím červené lodičky lakovky, výrazné červené naušnice a nehty a jsem spokojená :mrgreen:

Ano, přesně tak. Takto zkombinováno to vypadá skvěle! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
8.2.17 14:05

Poslední dobou jsou moderní metalické odstíny. Takové ty lesklé odstíny měnící stříbrné. Třeba u Bati je teď celá kolekce lodiček. Ale je to asi odvážnější, záleží na vkusu a věku. Takovou kabelu jsem viděla v HM…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10244
8.2.17 14:08

@veruleve Popravdě přesně na to jsem myslel, než jsem si přečetl o červených lodičkách. Tím nejde nic zkazit a ozvláštnit to lze šálkou, nějakou ozdobou na šatech apod. Tvůj vkus by se mi líbil. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
8.2.17 15:15
@Premek_Orac píše:
Ano, přesně tak. Takto zkombinováno to vypadá skvěle! :palec:

Díky :kytka: Miluju kombinaci černá červená :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10244
8.2.17 15:25

@Kotatko03 Tak je to výrazné a zároveň elegantní, ženské, přitažlivé… Nebývá tomu co vytknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
8.2.17 15:56

@Misheelllka Červené boty budou dominantní, k tomu černé psaníčko, rudé rty a nehty, kouřové večerní líčení, jemné - nenápadné náušnice a dokonalý účes.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat