Co k Vánocům 2017?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4214
18.11.17 18:23

Co k vánocům 2017?

Dobrý večer,
Mám sestru, která bydlí u přítele a jsou to jejich první společne vánoce. Nevím co jim koupit pod stromeček. Sestře je 30 mu38.
Prosím poradite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3327
18.11.17 18:32

Asi podle toho co mají rádi, co je baví, zajímá atd ne? Poukaz na masáž/večeři/wellness atd neurazí asi nikoho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
18.11.17 18:42

Společenskou hru pro dva, něco do bytu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.17 19:23

Koupila bych poukaz na něco společného. Večeře, zážitek…a nebo každému něco zvlášť. Sestře dle jejího vkusu a jemu dle toho co má rád. Láhev whisky, dárkový koš uzenin…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
18.11.17 19:59

Žrádelní balíček dle jejich chutí a preferencí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7899
18.11.17 21:06

Dárkové poukázky do kina i s občerstvením ;) Nebo nějaký muzikál, divadlo, operu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4955
18.11.17 21:13

Fondue nebo jak už někdo psal, dárkový balíček s jídlem. Nebo pokud spolu bydlí krátce, tak třeba elektrický gril. Pokud pijí kávu a nemají presovač, tak buď ten nebo (s nižším rozpočtem) třeba moka konvičku (mám ji a kafe vaří výborně) a k tomu nějakou dobrou kávu. Povlečení (pokud znáš sestřin vkus), poukázku do IKEA, k truhláři, stejná pyžama, skleničky na víno a víno, osušky, kytku… Já jsem praktická žena, byla bych nadšená. Z opačného konce: lístky na koncert, do divadla a jak už tu padlo, poukazy na wellnes nebo nějaké společné zážitky. Třeba stezka korunami stromů, bobová dráha..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4214
18.11.17 22:07

Děkuji vám. :) Vybrala jsem poukázky na welnes a povlečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
29.11.17 13:49

lucika.k

Ahoj a co něco do bytu? nebo zda mají společné zájmy, tak podle toho zvolit :) nebo nějaký romantický pobyt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová