Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Já přemýšlím, co koupit na Vánoce mladšímu. Nic moc mě nenapadá, protože mi příjde, že všechno už má po starším bráškovi
A to chcou radu i prarodiče a švagr. Mladší má půl roku, na Vánoce tedy 8 měsíců. Poradíte?
Já koupil pro syna, 1,5 let pohádkový kamínek. Ta hračka mně nadchla. Jestli to byla dobrá volba, se ukáže až pod stromečkem, ale myslím, že je to dobrý dárek.
Chtěl jsem koupit elektrický traktůrek, ale to jsem dostal zákaz. ![]()
Naše malá má v prosinci rok…už máme koupený interaktivní stoleček od Fisher Price, panenku, kočárek, knížky, balón
na prohazování tvarů…a pořád mě to připadá malo
@Barčaa1006 píše:
Naše malá má v prosinci rok…už máme koupený interaktivní stoleček od Fisher Price, panenku, kočárek, knížky, balónna prohazování tvarů…a pořád mě to připadá malo
to mi přijde vzhledem k věku úplně v pohodě
a ten stoleček od Fisher Price se určitě bude líbit, malá ho dostala loni k Vánocům, měla 9 měsíců a ještě teď si s ním pořád ráda hraje ![]()
Jj máš pravdu vlastně ještě dostane dárečky od babičky a tet.
@Verca1989 píše:
to mi přijde vzhledem k věku úplně v pohoděa ten stoleček od Fisher Price se určitě bude líbit, malá ho dostala loni k Vánocům, měla 9 měsíců a ještě teď si s ním pořád ráda hraje
jinak si taky myslím že s toho stolečku bude mít velkou radost.
Ahoj, naše na Vánoce osmiměsíční dostane koníka Ferdu (Lamaze), vkládacího slona s tvary (Playgro), rozepínacího dinosaura s míčky (K's Kids). Plus praktické: koníka 3v1 (jídelní židlička, dětský stoleček, houpací koník), pěnové puzzle na zem a zubní kartáček
Teď vybírám dřevěný xylofon, dřevěné puzzle pro nejmenší a nějakou pěknou knížečku. Ještě zvažuji sáňky, ale ty nejspíš necháme na příští rok. No, hlavně to nepřehnat ![]()
Prima tipy tady. Kouzelný kohoutek do vany, krájecí ovoce apod. Jo, čekají nás krásné časy ![]()