Co k Vánocům pro batole?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
968
7.11.13 11:49

Co 8mi měsíčním, který vše má po starším?

Já přemýšlím, co koupit na Vánoce mladšímu. Nic moc mě nenapadá, protože mi příjde, že všechno už má po starším bráškovi :-( A to chcou radu i prarodiče a švagr. Mladší má půl roku, na Vánoce tedy 8 měsíců. Poradíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
7.11.13 12:27

PK

Já koupil pro syna, 1,5 let pohádkový kamínek. Ta hračka mně nadchla. Jestli to byla dobrá volba, se ukáže až pod stromečkem, ale myslím, že je to dobrý dárek.

Chtěl jsem koupit elektrický traktůrek, ale to jsem dostal zákaz. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.11.13 23:11

Super napady!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
27.11.13 23:22

Naše malá má v prosinci rok…už máme koupený interaktivní stoleček od Fisher Price, panenku, kočárek, knížky, balón :roll: na prohazování tvarů…a pořád mě to připadá malo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
27.11.13 23:28
@Barčaa1006 píše:
Naše malá má v prosinci rok…už máme koupený interaktivní stoleček od Fisher Price, panenku, kočárek, knížky, balón :roll: na prohazování tvarů…a pořád mě to připadá malo

to mi přijde vzhledem k věku úplně v pohodě :) a ten stoleček od Fisher Price se určitě bude líbit, malá ho dostala loni k Vánocům, měla 9 měsíců a ještě teď si s ním pořád ráda hraje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
27.11.13 23:32

Jj máš pravdu vlastně ještě dostane dárečky od babičky a tet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
27.11.13 23:34
@Verca1989 píše:
to mi přijde vzhledem k věku úplně v pohodě :) a ten stoleček od Fisher Price se určitě bude líbit, malá ho dostala loni k Vánocům, měla 9 měsíců a ještě teď si s ním pořád ráda hraje :)

jinak si taky myslím že s toho stolečku bude mít velkou radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
28.11.13 00:35

Ahoj, naše na Vánoce osmiměsíční dostane koníka Ferdu (Lamaze), vkládacího slona s tvary (Playgro), rozepínacího dinosaura s míčky (K's Kids). Plus praktické: koníka 3v1 (jídelní židlička, dětský stoleček, houpací koník), pěnové puzzle na zem a zubní kartáček :) Teď vybírám dřevěný xylofon, dřevěné puzzle pro nejmenší a nějakou pěknou knížečku. Ještě zvažuji sáňky, ale ty nejspíš necháme na příští rok. No, hlavně to nepřehnat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
28.11.13 00:41

Prima tipy tady. Kouzelný kohoutek do vany, krájecí ovoce apod. Jo, čekají nás krásné časy :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí