Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky mamky především vy které máte děti v rozmezí 1-2 let.Co bude kupovat pod stromeček? Nějaké tipy?
Já budu určitě dokupovat doplňky ke dřevěným vláčkům. Jako třeba tunel, jeřábní věž atd. A ty máš klučíka nebo holčičku?
No, spis potrebuju taky poradit ![]()
zatim jsem vymyslela Duplo, stan s tunelem, kouzelny kohoutek do vany, vodove omalovanky a nejake knizky (leporela). chtela jsem Tatrovku, ale pry mame jednu starou ve sklepe.
Stan, vláčkodráhu, panenku s příslušenstvím nebo s oblečkama, doktorskou sadu, korálky a čelenky na zdobení, knížky, nějaký velký auto do kterýho bude nakládat, nádobíčko..
Super je řezací ovoce, kočárek, lego..
Má i narozeniny, tak si to budu muset nějak rozvrhnout.
Tak malá má 2 roky…a mám pro ni tabuli a křídy…odrážedlo ale to kolo už a helmu…mýdlové patelky a dětský tablet chci…pak nějaké to oblečení a šmitec. o)
@MartinaIrena
od kdy si tak s tim maly vyhral? prave jsem o vlaccich uvazovala a prislo, ze prcek na to jeste bude maly (na vanoce bude mit 16m)
Odrážedlo, zatloukací dřevěný tyčky a hlavně Duplo a Duplo a Duplo ![]()
@Ali-Ali píše:
No, spis potrebuju taky poraditzatim jsem vymyslela Duplo, stan s tunelem, kouzelny kohoutek do vany, vodove omalovanky a nejake knizky (leporela). chtela jsem Tatrovku, ale pry mame jednu starou ve sklepe.
Muzu se zeptat co je ten kouzelny kohoutek do vany? Diky
@Ali-Ali Hraje si s tím cca od roka a půl, všude, kam jsme přišli, tak s těma vláčkama jezdil. Ale koleje umí stavět až tak od dvou let, to musela dělat maminka, případně táta ![]()
@Nikolacek píše:
Muzu se zeptat co je ten kouzelny kohoutek do vany? Diky
http://vodni-hracky.heureka.cz/…outek-40116/
hodne to tady bylo chvaleno na diskuzich a maly zboznuje tekouci vodu, tak jsem si rikala, ze by to mohlo zabrat.
@Poison Ivy dřevěné ovoce (zelenina, chleba) spojené suchými zipy. K tomu prkýnko a dřevěný nůž a hodiny o nich nevíš. Jen to občas musíš slepit dohromady ![]()
U nás lego (tak od dvou let), nádobí a umělohmotný potraviny do kuchyňky, velkej úspěch vodovky a plastelína s lisem, knížky s říkankama a krátkýma pohádkama. Panenka s kočárkem u nás vůbec nejede, z mluvících a dalších hraček od Fischer Price leda mluvící notebook, a ani to žádná hitparáda.
Jo a tabuli a křídy máme taky.
Příspěvek upraven 04.10.13 v 22:28
@Ali-Ali píše:
http://vodni-hracky.heureka.cz/…outek-40116/
hodne to tady bylo chvaleno na diskuzich a maly zboznuje tekouci vodu, tak jsem si rikala, ze by to mohlo zabrat.
Tak do toho asi pujdu ![]()