Horečka - důsledek vyšetření?

1563
4.10.13 18:01

Horečka - důsledek vyšetření?

Ahoj holky, chci se zeptat, jestli nemáte některá s tím zkušenost…syn je po operaci ledvinové pánvičky, včera jsem s ním byla na vyšetření - scintigrafii kde dostal do těla malé množství kontrastní látky..je možné že na to tělíčko může zareagovat horečkou? Včera byl celý den v pohodě, přijedeme domů a prásk horečka je tu :(. Jestli máte někdo podobné zkušenosti, prosím podělte se. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2616
4.10.13 18:52

Rozhodně to možné je! Zavolala bych na dětskou pohotovost a zeptala se, jestli máte přijet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
4.10.13 19:22

Já volala ráno pediatričce, naštěstí teploty se vyšplhaly max. na 39°C takže mám jen srážet…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
4.10.13 19:37

Spíš bych zavolala do nemocnice na pracoviště, kde mu dělali vyšetření. pediatrička o tom nemusí vědět všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
4.10.13 19:45
@TýnkaK píše:
Spíš bych zavolala do nemocnice na pracoviště, kde mu dělali vyšetření. pediatrička o tom nemusí vědět všechno.

Bohužel tam ted večer už nikdo není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
4.10.13 19:48

Na CT někdo být musí a v reakcích na kontrastní látky se vyzná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2482
4.10.13 21:52

Já tedy ne jsem male dítě, na scintigrafii s kontrastní látkou jsem byla před týdnem, a nemyslím si, že teplota je z vyšetření. Podle mne je to něco jiného :nevim:

Příspěvek upraven 05.10.13 v 09:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35340
4.10.13 22:15
@TýnkaK píše:
Na CT někdo být musí a v reakcích na kontrastní látky se vyzná.

Jenze CT nema se scintigrafii absolutne zadnou spojitost, navic na scintigrafii se pohotovost nedrzi.
Po CT kontrastnich latkach zadne reakce nebyvaji, kdyz uz tak alergicke, ne horecky. Ale na scintigrafii nedostal kontrastni latku, ale radioaktivni, to je uplne neco jineho. Ale i tak spis sazim na to, ze nekde chytil nejakou virozu. Nakonec, stejne budes delat totez, srazet a cekat, co se z toho vyvine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1563
5.10.13 04:05
@mroe píše:
Jenze CT nema se scintigrafii absolutne zadnou spojitost, navic na scintigrafii se pohotovost nedrzi.
Po CT kontrastnich latkach zadne reakce nebyvaji, kdyz uz tak alergicke, ne horecky. Ale na scintigrafii nedostal kontrastni latku, ale radioaktivni, to je uplne neco jineho. Ale i tak spis sazim na to, ze nekde chytil nejakou virozu. Nakonec, stejne budes delat totez, srazet a cekat, co se z toho vyvine.

Je to možný spíš to vypadá že někde něco chytl, teď to celkem řádí, a malej je strašně náchylný na jakékoliv onemocnění…spíš mě napadlo jestli to nemohlo být fakt po té scintigrafii, protože jak jsme jeli do nemocnice byl úplně v pohodě a zpět jsme už jeli s teplotou…děs toto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí