Co k večeři....??

220
23.9.10 11:51

Co k večeři....??

Ahojky holky,chci se zeptat,malej mi odmítá už 4 den mlíko pil ho večer před spaním a ráno ale ted už nechce…je mu 20 měsícu …poradte mi co dáváte na večeři svým ratolestím…malému chutná nejvíce chleba se sýrem ale to nemuže mít pořád…
Děkuju za každou radu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27305
23.9.10 11:58

ahojky, obilnou kaši, bramborovou kaši, zeleninové pyré, těstoviny s kouskama zeleniny, kaše s kouskama ovoce, husté polévky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44199
23.9.10 12:04

různé variace oběda - přílohu a zeleninu, někdy s masem, někdy bez, nudlovou polévku, pomazánky, základem je tvaroh nebo žervé - vajíčkovou, z tvrdého sýra, ze strouhané mrkve a petržele,z ředkviček, jemně nakrájených paprik, měla už i z olejovek - občas.
Prostě vše, co mě napadne a co se hodí pro batole - má 22 měsíců.

Obilné kaše ani krupici nejedla nikdy, nechutná jí to, takto večeří asi od 9 měsíců.
Pro téměř dvouleté batole bych se nebála občas ani sladké varianty jídla - těstoviny s tvarohem, kakaem, mákem, sladký ovocný knedlík, rýžový nákyp apod. Já to malé nedávám, nechutná jí to. Ani přesto, že náš starší tyto jídla má rád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2010
23.9.10 12:45

Ahoj, naše děti mají buď zbytek od oběda, nebo pečivo s něčím, dělám pomazánky: vajíčkovou (ta jim ale moc nejede), šunkovou pěnu, tvarohovou, rybičkovou.. Nebo jen chlebík s máslem a se zeleninou, krupicovou kaši, toasty, zapečení brambory se sýrem a šunkou.. je toho moc:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
23.9.10 14:56

Koukám, že na mém příspěvku se pozná, že máme teprve 10,5 měsíce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie