Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Taky jsme měli chuť už na něco jinýho než na cukroví, tak jsem včera udělala ke kafíčku dortík. Jenom klasika korpus, dovnitř jsem udělala krém z tvarohu, cukru a bílýho jogurtu. Spodní vrstvu jsem potřela pomerančovou marmeládou a krémem, na další jsem dala už jenom krém. Pak jsem to celý potřela zbylým krémem a posypala nastrouhanou čokoládou. Byla to dobrota.
A na oběd asi nic těžkýho po svátcích
. Udělal bych třeba čínu s rýží, kuřecí plátky (dělávám třeba na jogurtu a česneku nebo prostě kuřecí prsa na všemožný způsoby), pak dělávám často medové kuře (třeba s kaší), znojemskou s rýží, kuřecí salát se zeleninou, nebo dělám jen kuřecí steaky s dipem a zeleninou, k tomu toast, je to lehký a výborný.. ![]()
Udělala bych cheesecake, není moc sladký a když je z Philadelphie a ne z náhražky nikdy u nás nevydrží do druhého dne
k obědu bych také upekla to kuře, dá se do trouby a můžeš se věnovat hostům, většinou když nás je hodně, tak k němu vařím rýži, abych neškrábala xxx brambor
Jako těhotná a i ted kojící se můžu utlouct po panna cotě - je to i nenáročné na přípravu. A pro děti třeba mufiny - do pulky dat kakao a kousky čoko a druhy nechat bily třeba s ovocem..a každy si vybere, co má rád ![]()
K obědu bych udělala těstoviny..třeba boloňsky špagety, to neurazí dospělé a děti to většinou take radi.
@ady01
Muzu doporucit, je opravdu vyborny.
U nas v cukrarne po nem lidi silej ![]()
Holky, díky všem za příspěvky. Vůbec mě po těch Vánocích nenapadla klasika - štrůdl, to bych mohla udělat, je to lehké a mají to rády i děcka. Nemáte nějaký oblíbený recept, nebo nějaký vylepšený?
Dále určitě vyzkouším mrkvový dort, díky za recept ![]()
Holky a nějaký odzkoušený, oblíbený recept na muffiny nemáte? To by taky nebylo špatné ![]()