Co ke kávě a na oběd po Vánocích?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
662
2.1.14 21:12

No není zač, ať se podaří :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
2.1.14 21:15

Taky jsme měli chuť už na něco jinýho než na cukroví, tak jsem včera udělala ke kafíčku dortík. Jenom klasika korpus, dovnitř jsem udělala krém z tvarohu, cukru a bílýho jogurtu. Spodní vrstvu jsem potřela pomerančovou marmeládou a krémem, na další jsem dala už jenom krém. Pak jsem to celý potřela zbylým krémem a posypala nastrouhanou čokoládou. Byla to dobrota.

A na oběd asi nic těžkýho po svátcích :think:. Udělal bych třeba čínu s rýží, kuřecí plátky (dělávám třeba na jogurtu a česneku nebo prostě kuřecí prsa na všemožný způsoby), pak dělávám často medové kuře (třeba s kaší), znojemskou s rýží, kuřecí salát se zeleninou, nebo dělám jen kuřecí steaky s dipem a zeleninou, k tomu toast, je to lehký a výborný.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
2.1.14 21:17

Udělala bych cheesecake, není moc sladký a když je z Philadelphie a ne z náhražky nikdy u nás nevydrží do druhého dne :D k obědu bych také upekla to kuře, dá se do trouby a můžeš se věnovat hostům, většinou když nás je hodně, tak k němu vařím rýži, abych neškrábala xxx brambor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2017
2.1.14 21:23

Jako první mě napadl štrůdl a hned bych si ho dala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
2.1.14 21:44

Jako těhotná a i ted kojící se můžu utlouct po panna cotě - je to i nenáročné na přípravu. A pro děti třeba mufiny - do pulky dat kakao a kousky čoko a druhy nechat bily třeba s ovocem..a každy si vybere, co má rád :)
K obědu bych udělala těstoviny..třeba boloňsky špagety, to neurazí dospělé a děti to většinou take radi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
2.1.14 21:48
Já panna cottu také miluji, ale už párkrát jsem si s ní naběhla u hostů, které jsem moc neznala, že jí nejedli, pže jim nedělalo dobře, že je taková „klepavá“ :,( ale jestli hostitelka ví, že ji kamarádky mají rády, tak je to super dezert :palec:
@tereza.red píše:
Jako těhotná a i ted kojící se můžu utlouct po panna cotě - je to i nenáročné na přípravu. A pro děti třeba mufiny - do pulky dat kakao a kousky čoko a druhy nechat bily třeba s ovocem..a každy si vybere, co má rád :)
K obědu bych udělala těstoviny..třeba boloňsky špagety, to neurazí dospělé a děti to většinou take radi.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
3.1.14 07:06

@ady01
Muzu doporucit, je opravdu vyborny. :palec: U nas v cukrarne po nem lidi silej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6131
3.1.14 07:23

Holky, díky všem za příspěvky. Vůbec mě po těch Vánocích nenapadla klasika - štrůdl, to bych mohla udělat, je to lehké a mají to rády i děcka. Nemáte nějaký oblíbený recept, nebo nějaký vylepšený?

Dále určitě vyzkouším mrkvový dort, díky za recept :palec:

Holky a nějaký odzkoušený, oblíbený recept na muffiny nemáte? To by taky nebylo špatné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí