Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Zrovna jsme zařídili dětský pokojíček a uvažuji o něčem, co dát na zeď kolem postele, aby se neodírala malba. Jediné co mě napadlo je buď nějaká zástěna s rákosu nebo jak se tomu říká a nebo jsem se v Ikei dívala po tyčce, co se přišroubuje do zdi a na to se navěsí třeba polštáře. Napadá vás ještě i něco jiného, popř. vložte foto, ať se inspiruji. Je to do dětského pokojíčku, tak bych chtěla, aby to bylo veselé proto ta zástěna z rákosu mi přijde spíše pro starší. Také pokud možno, aby to nestálo majlant, neboť to budu pořizovat ke 2 postelím. ![]()
Díky předem za inspiraci.
Já o tom už přemýšlím nějakou dobu. Malá už má pokojíček víc jak rok a my tam teda pořád níc nemáme. Uvažovala jsem o korku, máme ho i na podlaze, tak by se to i hodilo. Prý existují samolepící korkové tapety, ale zatím jsem se nikde neviděla. Jinak by tam šla i nějaká tapeta s dětským motivem, ale já bych ráda spíš něco, co by nestudilo. Nejde mi ani tak, aby se neodírala malba, spíš aby to nestudila. Sama nic nemám u zdi vedle manželské postele (já musím spát u zdi, nevadí mi lézt do postele "přes nohy postele, ale kdybych postel neměla přiraženou až ke zdi, tak bych se moc nevyspala). Tak si taky ráda nechám poradit, co tam.
Ahoj, my máme z Hornbachu bambus. http://img2.rajce.idnes.cz/…braz006j.jpg
Taky máme kapsáře. Vodu s majákem
, je fakt super. není to jen jeden kus látky, jsou to vrstvy. A pak mašinku. Stejný výrobce.
My jsme měli doma kolem postelí koberec, stejný jako byl na podlaze. Je tam do dnes a to už je tak 10roků a nic mu není. U syna v pokojíčku to vyřeším stejně.