Co kolem postele, aby se neodírala malba

472
14.3.09 19:26

Co kolem postele, aby se neodírala malba

Zrovna jsme zařídili dětský pokojíček a uvažuji o něčem, co dát na zeď kolem postele, aby se neodírala malba. Jediné co mě napadlo je buď nějaká zástěna s rákosu nebo jak se tomu říká a nebo jsem se v Ikei dívala po tyčce, co se přišroubuje do zdi a na to se navěsí třeba polštáře. Napadá vás ještě i něco jiného, popř. vložte foto, ať se inspiruji. Je to do dětského pokojíčku, tak bych chtěla, aby to bylo veselé proto ta zástěna z rákosu mi přijde spíše pro starší. Také pokud možno, aby to nestálo majlant, neboť to budu pořizovat ke 2 postelím. :wink:
Díky předem za inspiraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
14.3.09 19:55

Já o tom už přemýšlím nějakou dobu. Malá už má pokojíček víc jak rok a my tam teda pořád níc nemáme. Uvažovala jsem o korku, máme ho i na podlaze, tak by se to i hodilo. Prý existují samolepící korkové tapety, ale zatím jsem se nikde neviděla. Jinak by tam šla i nějaká tapeta s dětským motivem, ale já bych ráda spíš něco, co by nestudilo. Nejde mi ani tak, aby se neodírala malba, spíš aby to nestudila. Sama nic nemám u zdi vedle manželské postele (já musím spát u zdi, nevadí mi lézt do postele "přes nohy postele, ale kdybych postel neměla přiraženou až ke zdi, tak bych se moc nevyspala). Tak si taky ráda nechám poradit, co tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1751
14.3.09 20:05

A co kapsář?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
14.3.09 20:13

Ahoj, my máme z Hornbachu bambus. http://img2.rajce.idnes.cz/…braz006j.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
14.3.09 21:17

Taky máme kapsáře. Vodu s majákem :-), je fakt super. není to jen jeden kus látky, jsou to vrstvy. A pak mašinku. Stejný výrobce.

http://www.fondesign.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2104
15.3.09 10:18

My jsme měli doma kolem postelí koberec, stejný jako byl na podlaze. Je tam do dnes a to už je tak 10roků a nic mu není. U syna v pokojíčku to vyřeším stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný