Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky,
prosím o radu co koupit šestiletému synovci k narozeninám. ![]()
Do školy půjde až příští rok, takže to je ještě daleko. Tak já vůbec nevim, moje malá má teprve půl roku takže se pohybuju v úplně jiné sféře hraček
![]()
Řešili jsme to, je to asi 14 dní zpátky. Vzala jsme ho do hračkářství, vybral si nějakou zelenou chodicí ploštici
a pak sem ho vzala do mekáča. Synovec spokojený a já také, že mě nehodil pracně vybraný dárek na hlavu.
@Baruska2011 Taky jsem synovce a neter brala před vanoci a narozkama do obchodu
![]()
Není jednodušší se zeptat oné osoby, co by si přála?? Než se ptát cizích lidí??
@Tůmička píše:
Není jednodušší se zeptat oné osoby, co by si přála?? Než se ptát cizích lidí??
NO když on je strašně skromnej a stydlivej. Bude tápat po hračkářství a pokukovat po hračkách ale na nic neukáže na to ho moc dobře znám. ![]()
Taky řeším, jenom holku. Postupně nakupuji drobnosti /omalovánky, knížku, tričko, šmoulí bačkorky…/ a pak jí dám úkol, ať si napíše a nakreslí jeden hlavní dárek-což počítám, že nebude jeden:-) /ať žijou reklamy/ a skromná ani stydlivá taky není, co se týče přání…Teď jsem se vrátila z levných knih a mám knížku doplňovaček, spojovaček Tom a Jerry /39kč/, pokladničku prasátko, co si pomaluje /29kč/, v akci v Albertu 10 kinder vajíček-dám je do obalu od normálních vajec…
Musím říct, že ať narozky nebo vánoce jsem vždycky řešila na poslední chvíli a byla ulítaná jak blbec. Teď poprvé nakupuju s předstihem a je to neuvěřitelná pohoda ![]()
@Bekyn píše:
NO když on je strašně skromnej a stydlivej. Bude tápat po hračkářství a pokukovat po hračkách ale na nic neukáže na to ho moc dobře znám.
Tak se zeptej jeho rodičů. Snad aspoň oni vědí, co by kluka potěšilo. Bude mít překvápko a bude spokojený. ![]()
Mamky se vždycky všichni ptáků, vo mají koupit.. Oni by měli vědět ![]()
Taky jsme to řešili a jak většina dětí vybral si sám - skaetbord.Sice jsem z toho nadšená nebyla, ale od soboty co ho dostal je nadšený a jezdí zatím po pokoji
.Jinak ještě dostal didaktickou hru pro předškoláky… ![]()
Doporučuji hru DOBBLE
Dobble to je jedna z nejlepších postřehových her současnosti. Hodí se na jakoukoliv párty stejně dobře jako na hraní pro děti. Hra obsahuje 5 mini-her, jejichž základem je najít shodný obrázek na dvou kartách a to co nejrychleji.
Dobble to je 50 symbolů na 55 kartách, po 8 symbolech na kartě. Mezi dvěma kartami je vždy jeden shodný symbol a vy musíte určit, který symbol to je.
Moje osobní zkušenost, úplně senzační, ze zečátku to možná bude chtít dát malému víc času, přece jen v 6ti letech asi až takový postřeh nemá, ale jinak je to super hra i na cesty a vydrží mu hodně dlouho… ![]()