Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, téma pro nedělní odlehčení… ![]()
Nikdy jsem si nemyslela, že slovo mamííííí mi poleze na nervy. Mamíííííi s nějakým požadavkem tak 3× do minuty je jasnou vstupenku do Bohnic. To, že nezavře pusu od té doby, co otevře oči, na to už jsem si zvykla, ale poslední mamíííi-půlrok je vysilujicí. Sejde se nás v Bohnicích víc? ![]()
Příspěvek upraven 29.09.13 v 19:16
Syn:mamíííííííííííííííííí
já:ano?
syn:já jsem tady
![]()
tohle je u nás tak 30× za den ![]()
Taky se hlásím do klubu.. mamíííí dělá dvouleťák s šestileťákem a někdy je to fakt mazec
![]()
Já jsem to jednou chtěla počítat, ale když jsem během dvou hodin napočítala asi 67 mamíííí, nechala jsem toho ![]()
@nikol.ondrášovka píše:
To máte fajn, já to ještě neslyšela
Užij si to, však to není na dlouho. Syn v tom jede tak od dvou let, ale poslední půlrok je na provaz. ![]()
Ano, u nás se „mamí“ stihne někdy třeba i 20× do minuty a bez požadavku! Prostě si jen tak volá ![]()
Tak to se tam sejdeme brzo, mě to dělá 11ti letý syn a dělá to už i dvouleťák
Dvouleťák vždycky přijde, řekne mami, já na něj copak chceš broučku a on mi řekne no. Ale co to znamená to netuším ![]()
Mamííí, mamííí mi nevadí, nesnáším „mamčo nemáš nějaký drobný, stříbrňáky stačej“ nebo „mamko, ale já jsem ti to říkal/la“ ![]()
@KriJona píše:
Syn:mamíííííííííííííííííí
já:ano?
syn:já jsem tady
tohle je u nás tak 30× za den
tak u nás je: mamkoooooo? - ano? - jsi tady? - jsem. - tak jo.
začíná s tím mezi 5-6 ráno při probuzení
![]()
Mamííí u nás taky zní víc často, než chci slyšet
ale teď si oblíbil volat mamíííí tatííí mamííí tatííí a takhle pořád do kolečka jenom tak ze srandy. A ještě horší než mamííí je momentálně slovíčko EŠ (ještě).
Já to pravé „mamíí“ ještě neslyšela, ale připomnělo mi to mě jako malou, kdy jsem několikrát zvolala: „Mamííí?“, pak následoval znuděný pohled a „No, copak?“. A já: „Nedívej se!“. A fakt jsem byla naštvaná, že se podívala - něco jsem kreslila jako překvapení. ![]()