Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, chtela jsem se poradit, maly ma necele tri roky, ma v sobe pul dithiadenu, mazu tekutym pudrem a nezabira nic. Spatne spi, svedi ho to moc a to ho budi. Obcas rika, ze to boli. Nechapu jak to, ze dithiaden nezabira. Co jineho by mu mohlo pomoci. Uz druhou noc moc toho nenaspi, je unaveny.
@janet9 píše:
A co mu je?
Asi neštovice, ne?
@Andrejka1 Jinak my jsme měli kapičky Zyrtec doporučené naší dětskou.
Nemysli spise nahodu tu nemoc ktere se lidove rika ruce, nohy a usta? Decka to hodne nosi ze skolek. Proto to ma i v nadpise? ![]()
Zakladatelko, s tim se moc delat neda, jen proste pockat, az to prejde samo.
Jojo, tak jak mam v nadpise, je to virove onemocneni hlava, ruce, nohy. Asi to donesl ze skolky. Vecer horecky, druhy den uplne zdrav a vecer to zacalp vylezat. Poradne nespal a tuto noc znova. Doktorka rikala ctvrtku dithiadenu a vubec to nepomohlo, tak vecer jsem dala pul a usnul az po jedne hodine, tekuty pudr take nic moc.
Dej nutofen od bolesti, dithiaden na svedeni je nejlepsi, ale u HFM musite vydrzet, nez se to prezene. Ja to chytla od moja a nic moc teda.
Bellinka, nestras mne, fakt je to prenosny i na dospele, no nazdar, v utery po sesti letech nastupuju do prace.
Jasne, je to viroza, pokud jsi ji neprodelala, muze se stat. Ale muze probehnout i nenapadne. Tak snad to bude ok, hele. Me jen bolely ty pitome puchyrky, jinak nic, teploty ne.
Je to virové, nedá se s tím nic dělat. Syn měl hodně lehký průběh, zato dcera plnou pusu aftů, týden skoro nejedla. Naštěstí měla z čeho hubnout ![]()
@pampalin
Jedna z noveji pojmenovanych nemoci ![]()
A co treba APEC, znas? ![]()
@BellinkaX No fakt ne, slyšela jsem jen o šesté nemoci.
To jsem ale matka, koukám, že mám hrubé nedostatky.
@pampalin
Myslim, ze jsi slusne informovana matka, kolikrat ani doktor tyhle nazvy nezna…
ja jsem si te jen trosku dobirala… ![]()
@BellinkaX
No né, já to myslela ale vážně, fakt vím o páté a šesté nemoci, o tomhle jsem
do dnešního dne neměla páru. Díky vám a e-miminu jsem zase chytřejší!!! Díky.
Tenhle server je fakt k nezaplacení a všichni, co do něj přispívají včetně adminů, jsou báječní
.