Co kupujete na MMB?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Co kupujete na MMB?
Chci prodat nějaké věci na MMB, tak bych ráda věděla, co nakupujutete na MMB? A koupily byste po pytli nebo jen jednotlive? Příp. co na jiných bazarech? Má cenu nabídnout třeba boty, jsou-li v dobrém stavu? Děkuji za příspěvky. jakékoliv. nebo i za typy, na kterých bazárcích prodáváte.
Příspěvek upraven 09.09.14 v 10:41
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Vše pro děti, nové i použité, pro sebe nové oblečení a módní doplňky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přesně tak, všechno pro děti, vždycky se tam snažím najít výhodnější cenu i nových věcí (třeba hraček) nebo i módního oblečení (např. bot) - ženské, které to vozí z VB to mají levnější, než v obchodě (např. crocsky, conversky atd.). A dá se tam najít i spoustu věcí min. nošených nebo použitých za mnohem lepší ceny - třeba boty, hračky atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na bazárcích kupuju jen věci pro malého (jen oblečky, botičky ne, ty kupuju jen nové), tam mám aspoň nějaký odhad, ale pro sebe nikdy nic. Kamarádka kupuje i botičky, buď na dochození jen na zahradu, nebo i pěkné zachovalé na normální chození. A zatím nikde nic neprodávám, protože prozatím nemám co ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já kupuju i boty, oblečení pro prcky. Pro sebe ne, protože musím zkoušet i trika.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupuju téměř všechno oblečení pro prcka (botičky ale ne, ty jen nové z obchodu). Koupila jsem tam teď i parádní golfky. Taky třeba nové hračky, leporela (i použitá).
Na sebe nakupuju na votocvohoz.
Prodávám tam všechno po prckovi (hodně ale třídím a hodně „jeté“ oblečky už vyhazuju).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jednotlivě, ale kvůli poštovnému více věcí od jedné prodejkyně. Prodej není sranda, nafotit, poměřit, popsat, odpovídat na meily, balit, běhat na poštu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tasa Lepší jednotlivě nebo třeba po trojicích apod. Já třeba beru 4-5 body v jedné velikosti a mikči třeba v jiné (aby mu byly dýl). Takže radši mám jednotlivě a pokud mě u prodávající něco zaujme, snažim se toho u ní vzít víc (jedno poštovné)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupuji jednotlivě. Ale snažím se od jedné maminky vzít víc věcí, aby se mi vyplatilo poštovné. Pytel jsem koupila 1× a moc spokojená jsem nebyla. Něco bylo hezké, ale něco letělo rovnou do koše. Taky se mi stává, že když vidím nafocené kupky věcí, hodila by se mi z toho jedna nebo dvě a zbytek by mi byl k ničemu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prodávám všechno po dětech krom bot, to co zbylo v dobrém prodejném stavu.
Kupuju jen věci v super stavu, svršky. Ne věci, co jdou dětem na holé tělo jako body, punčocháče, spodní prádlo.
Mám zkušenost, že se neznačkovým zbožím si na mmb moc neškrtneš, ani za dobré ceny.
Jinak nakupuju jednotlivě, kousky co se mi fakt líbí. Boty bych nekoupila na netu, ani použité ani nové.
Jinak prodávám na fcb bazárcích, tady… Ta nabídka je fakt velká a občas mám problém udat krásné jako nové věci po pár korunách jenom aby se mi uvolnilo místo ![]()
- Citovat
- Upravit
@blecha72 píše:
Jednotlivě, ale kvůli poštovnému více věcí od jedné prodejkyně. Prodej není sranda, nafotit, poměřit, popsat, odpovídat na meily, balit, běhat na poštu…
no právě, proto se ptám, abych každé mamince prodávala po jednom triku, to bych se na to vykašlala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tasa maminky si ode mě berou víc věcí najednou, aby se jim vyplatilo poštovné. Když si vyberou dvě trička, platí tutéž částku ještě na poštovném, takže se to nevyplatí. Takže buď prodávám po víc věcech, které si maminky vyberou (fotím jednotlivě) nebo prodám dražší věc - např. fusak, zimní kombinézu.. tam už se to vyplatí i s tím poštovným ![]()
- Citovat
- Upravit
@tasa píše:
no právě, proto se ptám, abych každé mamince prodávala po jednom triku, to bych se na to vykašlala.
Ale tak to funguje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já prodávám/nakupuji po jednotlivých kouscích. Trička, body dám třeba ve stejné velikosti pod jeden inzerát, když od někoho nakupuju, mrknu, jestli by se mi něco od něj nehodilo, kvůli placení poštovného. Celý balík ani neprodávám ani nenakupuju. Boty jsem prodávala, ale jen v dobrém stavu, na odbyt šly třeba Superfity, ale nepředražené, občas nechápu co někdo dá za cenu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit