Účet zdarma u České spořitelny

559
2.9.14 17:13

ucet zdarma u ceske sporitelny

Ahoj, minuly tyden jsem byla ve sporce, chtela jsem vypovedet smlouvu, kvuli drahemu vedeni uctu. Pani mi rekla at jeste pockam, ze s tim zkusi neco udelat.

Dneska jsem podepsala smlouvu s vedenim uctu na 3 roky uplne zdarma. Jsou v tom samozrejme vsechny mozne sluzby : vybery z bank., odchozi, prichozi platby, internetbank.,…

To jen pro informaci, kdyby nekdo nevedel, ze to umi take :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25324
2.9.14 17:19

No, super :palec:
Já jsem byla u Spořky od r. 1995,a ani jsem jim nestála za to, aby mě zdržovali ;)
Spořitelna-nikdy více tahle pijavice :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
2.9.14 17:41

Ahoj, no musim se smat ponevadz pritel tam prisel pred 14ti dny a povida, ze chce odejit k jine bance protoze jim mesicne nechava na poplatcich 700kc a bankerka hnedka jak to jde udelat zdarma na tri roky. ASi tam v nejblizsich dnech taky dojdu vypovedet smlouvu ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
841
2.9.14 17:48

Taky jsem u spořky, taky přemýšlím, že odejdu, ale přiznám se, že bych radši, kdyby mě zdržovali a nabídli mi účet zdarma :lol:
Vím, že to jde, jen je asi potřeba je vydírat :lol:
A nevím, jestli jsem dost zajímavá, aby mě zdržovali.
Mám ji před domem a nechce se mě řešit převod všech plateb, mám toho moc. Vím, že nová banka by to zařídila sama, ale stejně bych se v tom nějakým způsobem musela angažovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
2.9.14 17:50

No to jsou kuvy :cert: to je jak s mobilními operátory - dojí vás dokud držíte :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6975
2.9.14 17:50
:P

Příspěvek upraven 26.06.17 v 16:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1907
2.9.14 17:54

Taky to tak udelam az budu mit cestu do mesta.Na naky privedte nam noveho klienta dame vam ucet zdarma jim vite co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4566
2.9.14 17:54

Tak ja asi nejsem zajimava me pred 2ma lety nechali odejit a ani se nesnazili :nevim:

ale za me uz nikdy vic, nevim proc platit nekomu komu davam mesicne k dispozici desetitisice a platit jim za to, ze jsem si dovolila vydelat a muj zamestnavatel mi poslat vyplatu na ucet :zed: :zed: :zed: a podobne :nevim: jsou to pijavice co zijou jen z „vasich“ poplatku, vsak zase psali jak musi zdrazit poplatky protoze jim lidi utikaji a nevybiraji dost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1475
2.9.14 17:59

@pupyk Trvalé platby banky řeší mezi sebou :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6536
2.9.14 18:01
@Antoa píše:
Ahoj, já tam takto naběhla před půl rokem a dali mi to také na 3r. zdarma. Po mě tam šli i moji rodiče a manžel…takže celá rodina má vedení účtu atd. zdarma na 3r.
Stačilo jen říct, že zvažuji přechod k jiné bance a ihned bylo vyřešeno. :mrgreen:

fakt? při mém štěstí mi řekne, tak čau, ale já jsem opravdu líná předělávat spoustu plateb :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3711
2.9.14 18:14

Ono je normální, že jak dojdete vypovědět, tak nabídnou něco lepšího - kdokoliv - omerátoři, poskytovatelé všeho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35428
2.9.14 18:17

Mam to taky tak. Ani jsem tam nebyla, napsala jsem jim mail a oni mi to nabidli a zaridili po telefonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1346
2.9.14 18:19

Já když jsem odcházela od čs, tak to pro ně byl neskutečný problém. Půl hodiny výslech, k jaké jdu bance, říkala jsem, že k žádné, že jen nechci účet a paní mi furt tvrdila, že se bez něj v dnešní době neobejdu a že jim jen nechci říct, k jaké bance jdu. Tři roky jsem se krásně obešla a zařídila si ho až teď u jiné banky kvůli práci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
2.9.14 18:19

Mluvím za sebe- tenhle postup by mě jen ještě víc dožral a až z principu bych odešel jinam. Ano, je to nějaké zařizování, ale není to tak hrozné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
2.9.14 18:22

Mamka je taky u ČS a zrovna dneska jsem jí porovnávala nabídky jednotlivých bank a vybírala, kde to pro ni bude nejvýhodnější. No tak to teda možná ani nebude potřeba :lol: Dík za info!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat