Nošená zimní bunda Next - má smysl koupit?

11620
24.8.14 12:56

Nošená zimní bunda Next - má smysl koupit?

Ahoj, mám ráda oblečení next, vzhledem i kvalitou. Kupuji nošené, protože ač peníze jsou, nejsem ochotná tolik utratit. Zůstává mi to nezničené ještě pro mladší. Dilema mám se zimním oblečením, které se nošením rádo slehává a je míň a míň teplé, takže zimní bundu jsme loni koupili novou. Letos uvažuju zas o koupi nějaké nošené Nextové, ale mám strach, abych nebyla zklamaná. Kupujete někdo nošené zimní oblečení? Jak jste spokojení? Díky :kytka:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13787
24.8.14 13:05

Kupuju nošené a vůbec to neřeším, nemyslím si, že by se sleháváním stávalo míň teplé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.8.14 13:06

Ahoj mam ted od kamaradky next zimni bundu pro syna a neprijde mi nijak znicena…naopak je porad jako nova a nemyslim si, ze by v zimne nebyla funkcni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
24.8.14 13:07

Zimní bundy Next jsme měli tuším 2, obě starší, obě jsou i nadále ve výborném stavu. Neměla bych strach z toho, že by byly méně teplé, myslím, že to nemáš šanci vůbec poznat. To je jako bys řekla, že peřina ti po 2 vypráních méně hřeje:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3148
24.8.14 13:07

Pro skolkove a starsi dite bych koupila spis funkcni bundu nez na efekt ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
24.8.14 13:10

Mám schované zimní bundy po synovi, jednu rok, druhou dva roky, nosil je celou zimu, a jsou pořád jako nové. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
24.8.14 13:11
@soanpe píše:
Pro skolkove a starsi dite bych koupila spis funkcni bundu nez na efekt ;)

omlouvám se, že se pletu do diskuze, ale jakou funkční bys doporučila? taky, prosím, finančně dostupnou, protože si nejsem jistá, zda z ní do příští zimy nevyroste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
24.8.14 13:12

Jestli se ti to líbí, tak nošené bundy next jsem taky kupovala a v pohodě. Mně spíš pak začalo vadit, jak jsou šité - žádné lemy proti sněhu, zip není do stojáčku, končí pod krkem apod. - pro děti starší 3 let už jsem je pak už nekupovala. V té Anglii je holt zima jako náš podzim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3421
24.8.14 13:15

Ja nejsem z next bund nikterak unesena /teda krome perovych/, takze bych radeji volila rovnez nejakou funkcni (Rossignol), pripadne z modnich znacek Geox, a klidne i HM, nektere jsou vazne lepsi nez Next.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3421
24.8.14 13:15

@LucaLuca presne tak, jsou tak maximalne na prebehnuti do auta, jakmile si chce ditko uzit snehu, nejsou na nic :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
24.8.14 13:23

Tak když to vezmu podle sebe, tak já nosím jednu zimní bundu, dokud mi je velikostně nebo dokud není zničená a hřeje pořád stejně.

• Citovat
  • Upravit
9066
24.8.14 13:29

Taky mame ruzne nosene veci od next a v pohode, ale ta zimni bunda mi prisla takova skoro jarni, nebo mam zmrzle deti :oops: :lol: zimni bundy mam (z druhe ruky) HM, TCM, Topolino a vsecky v pohode ;) jo a na kombinezu nedam dopustit na Snoxx, mame z druhe ruky a fakt lepsi jsme nemeli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
24.8.14 13:32

Next jsem kuovala jen do kočárku, pak už ne. I ta jejich pyžamka jsou snad tenčí a tenčí. Loni měl malej bundu Cool Club, mají obchod snad jen na ČM v Praze a super. Letos bych do ní chtěla jít znova, ale počkám si na slevu.

Příspěvek upraven 24.08.14 v 13:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
24.8.14 13:32

@Spenata my kupovali Reimu a spokojenost (i se zimními kalhotami a jarní bundičkou) :palec:
A co je fajn - mají krásné barvy (vzory) i pro kluky 8)
A taky pardon za OT!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
24.8.14 13:43
@Genovesa píše:. Dilema mám se zimním oblečením, které se nošením rádo slehává a je míň a míň teplé
A na to si přišla kde? 8o jako, že zimní bunda je po ‚roce‘ nošení další rok méně teplá?! :think:
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat