Nošená zimní bunda Next - má smysl koupit?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nošená zimní bunda Next - má smysl koupit?
Ahoj, mám ráda oblečení next, vzhledem i kvalitou. Kupuji nošené, protože ač peníze jsou, nejsem ochotná tolik utratit. Zůstává mi to nezničené ještě pro mladší. Dilema mám se zimním oblečením, které se nošením rádo slehává a je míň a míň teplé, takže zimní bundu jsme loni koupili novou. Letos uvažuju zas o koupi nějaké nošené Nextové, ale mám strach, abych nebyla zklamaná. Kupujete někdo nošené zimní oblečení? Jak jste spokojení? Díky
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Kupuju nošené a vůbec to neřeším, nemyslím si, že by se sleháváním stávalo míň teplé.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj mam ted od kamaradky next zimni bundu pro syna a neprijde mi nijak znicena…naopak je porad jako nova a nemyslim si, ze by v zimne nebyla funkcni…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zimní bundy Next jsme měli tuším 2, obě starší, obě jsou i nadále ve výborném stavu. Neměla bych strach z toho, že by byly méně teplé, myslím, že to nemáš šanci vůbec poznat. To je jako bys řekla, že peřina ti po 2 vypráních méně hřeje:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pro skolkove a starsi dite bych koupila spis funkcni bundu nez na efekt ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám schované zimní bundy po synovi, jednu rok, druhou dva roky, nosil je celou zimu, a jsou pořád jako nové. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@soanpe píše:
Pro skolkove a starsi dite bych koupila spis funkcni bundu nez na efekt
omlouvám se, že se pletu do diskuze, ale jakou funkční bys doporučila? taky, prosím, finančně dostupnou, protože si nejsem jistá, zda z ní do příští zimy nevyroste
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli se ti to líbí, tak nošené bundy next jsem taky kupovala a v pohodě. Mně spíš pak začalo vadit, jak jsou šité - žádné lemy proti sněhu, zip není do stojáčku, končí pod krkem apod. - pro děti starší 3 let už jsem je pak už nekupovala. V té Anglii je holt zima jako náš podzim…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja nejsem z next bund nikterak unesena /teda krome perovych/, takze bych radeji volila rovnez nejakou funkcni (Rossignol), pripadne z modnich znacek Geox, a klidne i HM, nektere jsou vazne lepsi nez Next.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LucaLuca presne tak, jsou tak maximalne na prebehnuti do auta, jakmile si chce ditko uzit snehu, nejsou na nic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak když to vezmu podle sebe, tak já nosím jednu zimní bundu, dokud mi je velikostně nebo dokud není zničená a hřeje pořád stejně.
- Citovat
- Upravit
Taky mame ruzne nosene veci od next a v pohode, ale ta zimni bunda mi prisla takova skoro jarni, nebo mam zmrzle deti
zimni bundy mam (z druhe ruky) HM, TCM, Topolino a vsecky v pohode
jo a na kombinezu nedam dopustit na Snoxx, mame z druhe ruky a fakt lepsi jsme nemeli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Next jsem kuovala jen do kočárku, pak už ne. I ta jejich pyžamka jsou snad tenčí a tenčí. Loni měl malej bundu Cool Club, mají obchod snad jen na ČM v Praze a super. Letos bych do ní chtěla jít znova, ale počkám si na slevu.
Příspěvek upraven 24.08.14 v 13:33
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Spenata my kupovali Reimu a spokojenost (i se zimními kalhotami a jarní bundičkou) ![]()
A co je fajn - mají krásné barvy (vzory) i pro kluky ![]()
A taky pardon za OT!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Genovesa píše:. Dilema mám se zimním oblečením, které se nošením rádo slehává a je míň a míň teplé
A na to si přišla kde?jako, že zimní bunda je po ‚roce‘ nošení další rok méně teplá?!
- Citovat
- Upravit