Nošená zimní bunda Next - má smysl koupit?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7376
24.8.14 13:43

Mam nexty na paradu - taky nejsem ochotna davat za obleceni ty jejich mega marze a kupuju nosene a musim rict, ze to neni poznat. Na zabavu ve snehu mam pro deti kombinezky z funkcnich materialu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5052
24.8.14 16:03

Já mám teda pro starší nové, ale po 4 rokách vyndavám z vakuových pytlů pro mladší jak nové a dávám zas kamarádce tedy po 2 dětech v super stavu. Mladší je dobytek takže sem tam flíček… po starší jsem mněla vše top. Takže bych se toho nebála a koupila použité. Next, MARKS & SPENCER, TOPOLINO, GEORGE, H&M atd… klidně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marry11
13.10.14 10:19

No jáj koupila použitou next 140 a ta je teda zralá do odpadu. Zip špatný, no akže za mně ty použité bundy nutno možná i vidět.

• Citovat
  • Upravit
5064
13.10.14 10:21

Já teď objednala použitou z HM vel. 122, uvidím co dorazí, paní psala, že je stále pěkná a naducaná, až na jednu pididírečku na rukávu, no uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18074
13.10.14 10:23

Tak já vloni koupila nošený kabátek od Nextu a super. Dcera ho hodně nosila. Byl opravdu pěkný, jako nový. A ještě jsem ho i bez problémů prodala letos :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
13.10.14 10:25
@kerrankin píše:
Obnovuji diskusi, nějaké další názory na použité bundy? Pořád váhám, jestli nekoupit novou…Je tedy bunda stejně teplá, i když je slehlá? Já třeba mám některé bundy už hodně let, ale rozhodně se neperou tak často, většinou je nosím až na konci sezony do čistírny :think: Zatímco dětská se může prát co čtrnáct dní, navíc bůhví, kolik dětí už ji předtím mělo…

Asi takhle. Na lyže, do školy bych pořídila novou, popř. něco jako „skoro nová“. Na takové to „běžné“ lítání u nás venku (na vsi) bych klidně brala i sekáčovou. Něco, co když polijou barvou, zašpiní šmírem, nebo něčím jiným znečistí tak, že je to nevypratelné (znova dodávám, u nás na vsi, a kluků nejoblíbenější hračka je traktor). Nakonec, i ta sekáčová může být skoro nová. Pravda, radši bych jí viděla, aby prostě cena odpovídala stavu. A pravda taky je, pokud nefunguje zip, pokud je já nevím co, nějaká zásadní vada a já nejsem švadlena schopná si sama dodělat, tak to je pak na nic. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
13.10.14 10:33
@kerrankin píše:
Obnovuji diskusi, nějaké další názory na použité bundy? Pořád váhám, jestli nekoupit novou…Je tedy bunda stejně teplá, i když je slehlá? Já třeba mám některé bundy už hodně let, ale rozhodně se neperou tak často, většinou je nosím až na konci sezony do čistírny :think: Zatímco dětská se může prát co čtrnáct dní, navíc bůhví, kolik dětí už ji předtím mělo…

já mám po klukovi zimní bundu cherokee a je jak nová :nevim: přitom ji nosil.. všechny jeho zimní bundy jsou ve velmi dobrém stavu - netuším, jak to děláme, ovšem rozhodně jsou to kvalitní bundy a ani míň nehřejí ani nic jiného :think: takže třeba bundy, jako má ten můj, bych z druhé ruky koupila bez váhání..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
13.10.14 10:34

Zatím všechny věci kupuju přes (internetové) bazary a sekáče - mimo fusek a prádla a jsem maximálně spokojená s kvalitou i popisem, který věci vždy odpovídá. Osobně mi přijde zbytečné kupovat předražené oblečení, když primární zájem mých dětí je oblečení co nejrychleji „zašpinit“ :roll: na hrabání v písku, válení se po trávě či ve špinavém sněhu nepotřebují poslední model od next. Kupuju z bazaru právě značkové věci za zlomek ceny a s kvalitou jsem spokojená. Tož tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kies
13.10.14 10:40

Mám v nabídce next overal a mimi v něm odjezdilo v kočáru nějakou část zimy, měl i bundy benetton a neni ani tknutá.. Záleží zcela určitě po kom jí koupíte…

• Citovat
  • Upravit
11620
13.10.14 10:42

Já jsemnakonec koupila použitou topolino a je jak nová. Slehlá ale není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4682
13.10.14 10:46

@kerrankin Koupila jsem 2 použité NEXT. Jednu pro prcka cca rok a čtvrt. Ta byla v super stavu, jako nová. Druhou jsem koupila následující zimu na dva a čtvrt roku a ta už byla příšerná. Slehlá, takže část výplň byla jen v části bundy. Hned, co dorazila, tak letěla do kontejneru.

Takže bundy z bazaru (jako rezervní) kupuji i nadále, ale spíš kabáty nebo prošívané. Ne takové ty klasické „buřtíkaté“, co by mohly slehnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
13.10.14 10:51

U prťat je to podle mě jedno, ale jakmile jsou ve věku, kdy už v kočáře něco jedí nebo ještě hůř - lítají venku a jsou neustále zralí na pračku, pak to chce asi hodně hledat, aby člověk našel něco slušného. Vidím to u nás. Loni v pohodě z druhé ruky a teď když na to koukám, no…asi koupíme novou :roll:
Mimochodem koukala jsem zatím zběžně po obchodech jako C&A a pod. a zimní bundy se mi zdály hrozně tenoučké i když byly nové :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25221
13.10.14 10:54

@kerrankin Já kupuju hodně oblečeí na bazarech. NA fotkách se dá většinou odhadnout, v jakém stavu věc je. Ještě jsem nenarazila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
13.10.14 11:00

Ja jsem take zatim „nenarazila“, zimni bundy a kombinezy kupuji na MMB a snazim se kupovat ve stavu „jako nova“, tedy i za 300-400 Kc. Na letosek mame jednu za HM za 500(z druhe ruky ve stavu pouze vyzkousena), jednu Snoxx za 390 (ve stavu skoro nova, jen tyden na lyzich) a do skolky kombinezu Loap za 190 (mile me prekavpila, jak je za tu cenu hezka) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81495
13.10.14 20:55

Next bych nekoupila ani novou, za cenu bazarové. je to fakt tragedie. na výšku se svrkla, takže jí má holka sotva k pupíku. materiál tragický - vsákne to veškerou vodu, chytne veškerou špínu, prát by se to muselo denně. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat