Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahojky,co na kašel pro dospělé,nejsem těhu ani kojící maminka.co zaručeně pomáhá a není to drahé,neco do 70 Kč díky
PS.Vždy něco koupím a je to na prd
,toto téma jsem tu nnenašla a pokud tu je tak se omlouvám
nakrájet cibuli a do toho cukr:D pak zakrýt a bude z toho Šťávička tak 3×denne nebo dvakrát lžíci:D ![]()
Mě se osvědčil i jitrocelový sirup, dá se normálně koupit, myslím, že ani není drahý. Navíc je dobrý
Jo a ještě bych ovázala krk priznicem. No, a jestli jsi otrlá, tak moje babička mi vždycky dávala na krk špek
Špek, igelitový sáček, šátek. Pomáhá ![]()
tumpach píše:myslim ze ne:D neboj
a nepo.eu se z toho?![]()
![]()
tymiánový sirup - voda se svaří s cukrem, do toho půl sáčku tymiánu a nechat vylouhovat do vychladnutí.
smallrose píše:
Mě se osvědčil i jitrocelový sirup, dá se normálně koupit, myslím, že ani není drahý. Navíc je dobrýJo a ještě bych ovázala krk priznicem. No, a jestli jsi otrlá, tak moje babička mi vždycky dávala na krk špek
Špek, igelitový sáček, šátek. Pomáhá
S tím špekem to praktikujeme dodnes, rada k nezaplacení
A nebo nahřát olej do hrnce, vložit dětskou bavlněnou plenu, vyždímat a dát na noc na hruď a zababučit froťákem ručníkem, ráno je úplně hej ![]()
Vanesanka píše:smallrose píše:S tím špekem to praktikujeme dodnes, rada k nezaplacení
Mě se osvědčil i jitrocelový sirup, dá se normálně koupit, myslím, že ani není drahý. Navíc je dobrýJo a ještě bych ovázala krk priznicem. No, a jestli jsi otrlá, tak moje babička mi vždycky dávala na krk špek
Špek, igelitový sáček, šátek. Pomáhá
A nebo nahřát olej do hrnce, vložit dětskou bavlněnou plenu, vyždímat a dát na noc na hruď a zababučit froťákem ručníkem, ráno je úplně hej
To jsem ráda, že to zná i někdo jiný
Babi říkala, že pokud do rána špek zmizel (byl sežrán), tak už je po nemoci ![]()
jj a ještě oloupat hodně cibule, nastrouhat na struhadle, ač štípou i oči
a nechat vylouhovat přes síto, jak zkape ta šťáva, tu šťávu pocukrovat a vypít…takhle se léčily naše babičky a jejich předci ![]()
černou ředkev do cukru a šťávu pít, jitrocelový sirup. Jinak zajít do lékarny, tam poradí.
Vanesanka píše:
jj a ještě oloupat hodně cibule, nastrouhat na struhadle, ač štípou i očia nechat vylouhovat přes síto, jak zkape ta šťáva, tu šťávu pocukrovat a vypít…takhle se léčily naše babičky a jejich předci