Co levného na kašel

6945
12.1.12 16:10

co levného na kašel

Ahojky,co na kašel pro dospělé,nejsem těhu ani kojící maminka.co zaručeně pomáhá a není to drahé,neco do 70 Kč díky

PS.Vždy něco koupím a je to na prd :* ,toto téma jsem tu nnenašla a pokud tu je tak se omlouvám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
sophinka
12.1.12 16:12

cibuli s medem :mrgreen: , nebo tymiánový sirup

• Citovat
  • Upravit
2672
12.1.12 16:14

nakrájet cibuli a do toho cukr:D pak zakrýt a bude z toho Šťávička tak 3×denne nebo dvakrát lžíci:D :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1760
12.1.12 16:17

Mě se osvědčil i jitrocelový sirup, dá se normálně koupit, myslím, že ani není drahý. Navíc je dobrý :P Jo a ještě bych ovázala krk priznicem. No, a jestli jsi otrlá, tak moje babička mi vždycky dávala na krk špek :) Špek, igelitový sáček, šátek. Pomáhá :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
12.1.12 16:17

a nepo.eu se z toho? :D :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
12.1.12 16:19
tumpach píše:
a nepo.eu se z toho? :D :lol: :lol:
myslim ze ne:D neboj :Dme zabira ta cibule s cukrem nebo i ten jitrocelovy sirup:)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
12.1.12 16:21

tymiánový sirup - voda se svaří s cukrem, do toho půl sáčku tymiánu a nechat vylouhovat do vychladnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
12.1.12 16:32
smallrose píše:
Mě se osvědčil i jitrocelový sirup, dá se normálně koupit, myslím, že ani není drahý. Navíc je dobrý :P Jo a ještě bych ovázala krk priznicem. No, a jestli jsi otrlá, tak moje babička mi vždycky dávala na krk špek :) Špek, igelitový sáček, šátek. Pomáhá :pankac:

S tím špekem to praktikujeme dodnes, rada k nezaplacení :palec: A nebo nahřát olej do hrnce, vložit dětskou bavlněnou plenu, vyždímat a dát na noc na hruď a zababučit froťákem ručníkem, ráno je úplně hej :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1760
12.1.12 16:34
Vanesanka píše:
smallrose píše:
Mě se osvědčil i jitrocelový sirup, dá se normálně koupit, myslím, že ani není drahý. Navíc je dobrý :P Jo a ještě bych ovázala krk priznicem. No, a jestli jsi otrlá, tak moje babička mi vždycky dávala na krk špek :) Špek, igelitový sáček, šátek. Pomáhá :pankac:
S tím špekem to praktikujeme dodnes, rada k nezaplacení :palec: A nebo nahřát olej do hrnce, vložit dětskou bavlněnou plenu, vyždímat a dát na noc na hruď a zababučit froťákem ručníkem, ráno je úplně hej :potlesk:

To jsem ráda, že to zná i někdo jiný :potlesk: Babi říkala, že pokud do rána špek zmizel (byl sežrán), tak už je po nemoci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
12.1.12 16:36

jj a ještě oloupat hodně cibule, nastrouhat na struhadle, ač štípou i oči :mrgreen: a nechat vylouhovat přes síto, jak zkape ta šťáva, tu šťávu pocukrovat a vypít…takhle se léčily naše babičky a jejich předci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
12.1.12 17:42

černou ředkev do cukru a šťávu pít, jitrocelový sirup. Jinak zajít do lékarny, tam poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1760
12.1.12 22:29
Vanesanka píše:
jj a ještě oloupat hodně cibule, nastrouhat na struhadle, ač štípou i oči :mrgreen: a nechat vylouhovat přes síto, jak zkape ta šťáva, tu šťávu pocukrovat a vypít…takhle se léčily naše babičky a jejich předci :lol:
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast