Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahojky, vím že je tu těchto témat mraky, ale pro oživení jsem si dovolila založit nové. Jsem půl roku po porodu a opravdu váha není to co bývala. Kila zůstala a proto se musím s vervou dát do toho, aby byla pryč. Opravdu si nedokážu představit, že takhle půjdu v létě do plavek.
Když jsem otěhotněla, měla jsem 52 Kg a když jsem šla rodit, měla jsem 86 Kg, měřím 168 cm, takže potřebuju mít 68 kg ideálně - můj cíl. Momentálně mám 75kg, takže sranda to tedy nebude.
Ovšem jak začít, denně cvičit? Změnit jídelníček? Vlastně Vás tímto i žádám o radu a budu ráda, když se někdo přidá a budeme se moci podělit o samozřejmě úspěchy hubnutí. " .{color:purple}"
Jednoznačně vhodně upravit jídelníček a jíst menší porce 5× denně. A pohyb nejlépe 2× týdně pravidelně (ono ani toho času není) Rozhodně vsaď na aerobik zumbou se rozhodně nezhubne. Dneska je spousta stylů aerobiku určitě si vybereš dance aerobik, jump aerobik na trampolínkách, aqua aerobik atd.) Vhodné doplnit o Pilates nebo Bosu na zpevnění těla. Jestli máš v blízkosti bydliště nějaký fitness nebo možnost aerobiku někde v kulturáku nebo tělocvičně s holkama a můžeš se třeba na hodinku a půl ztratit z domova, tak začni, určitě i tam budou maminy po porodu a rády se s tebou podělí o zkušenosti jak na to šly ony:-) A taky příjdeš na jiné myšlenky než jenom kolem mimča. Hodně štěstí. ![]()