Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte holky,
zajímalo by mě co přesně mám čekat při samovolném potratu.jsem v 7tt a od rána krvácím.doktor mě viděl a ještě nemohl s jistotou říct že jde o potrat tak teď jen čekám jestli se dostaví bolest břicha nebo myslíte že to jde i bez ní?A jak dlouho myslíte že takto budu krvácet pokud jde tedy opravdu o potrat?Moc děkuji za každou odpověď
Bajčo to je mi moc líto, četla jsem, že se ti podařilo znovu otěhotnět a teď zase tohle ![]()
Já potratila před měsícem v 10tt a taky tekly jen proudy krve, pak začly i cucky, ale bolesti žádné, potom jsem musela ještě na revizi. Mimi odešlo, ale sliznice zůstala.
jo už mám za sebou 2 zt s revizí a teď tohle.ty cucky ze mě už taky padají ale bolesti nemám
sakra,odešlo to ale ještě byla potřeba revize??jen to ne,to už nechci ![]()
A to ti nedal ani nic na udržení? Já tam šla, když jsem začala krvácet a řekl, že mimi už netluče srdíčko, ať přijdu v pondělí na revizi.
Zkontoloval alespoň mimi ultrazvukem?
Já teda krvácela strašně moc od pátka do pondělí. V pondělí ráno ta revize.
no brala jsem duphaston od pondělí kvůli těm předchozím nepodařeným těhu,to byla dutinka 3.8mm a dnes mě prohlížel a dutinka měla 4.4mm takže téměř nevyrostla.vzal mi krev,pak ještě jednou a že až to porovná bude vědět víc
Bajča píše:
jo už mám za sebou 2 zt s revizí a teď tohle.ty cucky ze mě už taky padají ale bolesti nemámsakra,odešlo to ale ještě byla potřeba revize??jen to ne,to už nechci
Já vím, pamatuju si tě z diskuze, když jsem byla po prvním potratu a ty řešila neprosperující těhu.
Břicho mě taky vůbec nebolelo, jen strašný krve. Začalo bolet až v něděli, kdy už se mi rozjížděl zánět.
no já už taky nechtěla na revizi, pod metříkem vidíš kolikrát sem to mela, krvácela -špinila sem 3 týdny,unavená, ale rozhodil se mi cyklus a od te doby už nejde ani tehotnět
ty brďo fakt?já zatím s otěhotněním problém neměla tak snad to tak bude i nadále
ahoj, uvidis az bude mit mudr. vysledky krve,ale ja treba krvacela cucky skoro tyden v kuse a i kdyz s nekolika hospitalizacemi a obcasnym krvacenim po cele tehu, tak jsem donosila zdravou holcicku.
jelikoz jsem taky brala clostik, rekl mi doktor ze je mozne ze odesel jen jeden zarodek a druhy se uchytil, nevim, sla jsem tam pozde, uz byla videt jen jedna srdecni akce.ale vydrzela ![]()
drzim palce at vse dopadne dobre ![]()
tak to je moc hezké,tomu se ani nedá věřit,ale samo že ti věřím
všechno možné
holky zlaté, co se to děje? člověk by řekl, že jste si to vybraly i za ostatní a ono to přijde zase
. Bajčo, držím palec, jestli to pomůže…je mi to moc líto, už jsem tě viděla i předtím jinde na diskusi.
Kaa ahoj!
Držte se, jednou tu smůlu musíte porazit! Je to těžký, znám to, mám za sebou porod mrtvé dcerušky.Hlavně se nevzdávat a nenechat se zdeptat, to co běží v hlavě je pro tělo hrozně důležitý. Nejste v tom samy, máte kolem sebe (a i tady) lidi, co vás podrží a myslí na vás.
a víš že toto mi dnes říkal i gyndař?že prý je o psychice,prý se nato moc upínám.jo to je pravda ale jak nato nemyslet
Jejda, to je mi moc líto
Já potratila v 8.tt., krvácela jsem asi 14 dní, první týden hodně a cucky. Revizi mi nedělali, děloha se vyčistila sama. Přeju ti moc síly,vím, jak ti je
![]()
14 dní no potěš kkoště ale hlavně že si se vyčistila.a nařídili vám doktoři pauzu?
Tolik naděje a zůstal jen smutek?
Sdílejte své pocity, vypište se z trápení nebo načerpejte útěchu v deníčkách s podobnou zkušeností.