Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Fireangel, já bych to zkusila jak radila Eemii, nabídnout jednou, když nechce, tak dát až další jídlo a rozhodně místo toho nekojit, tím se zasytí a výchovný efekt nebude žádný
spát bych jí klidně dala v těch jedenáct, kdo říká, že se musí obědvat v poledne a pokud jí to bude vyhovovat, ale nevydrží pak do večera, tak třeba pomaličku posouvat později po 10ti 15ti minutách
přeji ať se brzy vše zlepší a ty i malá jste zase obě spokojené
![]()
Ja bych ji asi to prso taky nedala,ale jak rikam,ja kojila kratce..proste neslevit a dat najevo,ze ty jsi rodic a bude to podle tebe..a nenervovat se,kdyz neji,byt uplne v klidu,i kdyz to s tebou bude cvicit.U nas to neuveritelne zabralo,snad behem peti dnu bylo vse,jak ma ![]()
Holky dekuju vsem…po ockovani neni, nemocna taky ne, snad fakt jen ty zuby..dneska mi usnula ve trictvrte na 12, za pul hodiny byla vzhuru, ale uhladila a umazlila jsem ji a spala do dvou, ve dve jsem ji dala tvaroh s bananem, po dvou lzickach zas zacala delat Nenene, tak jsem ji sundala ze zidlicky a nazdar, nejis, nejis..koukala jk puk
A porad cekala, co jako bude..tak jsem ji zkusila posadit znovu a svete div se, snedla dalsich osm lzicek
Tak uvidime, asi ji fakt nepomaham tim, jak je ze me jasne citit, ze me to znervoznuje.. ![]()
Ahoj, musím potvrdit, že u nás taky zabralo nechat vyhladovět. Když nechtěla oběd, dostala až svačinu a mezitím nic, ani křupku, pouze napít čaje. Měli jsme i dny, kdy snědla svačinu v 9h. a pak až večeři v 18h. Sice jsem z toho byla trochu na nervy, ale pochopila to velmi rychle a hlady za těch pár dní opravdu neumřela ![]()
Se spaním nevím, taky se nám od roka budí. Asi dva měsíce se budila mezi půlnocí a 4 hodinou ranní a skákala v posteli třeba hodinu… Teď už je to lepší, vzbudí se na chviličku jen na přebalení a čaj a spí dál. Jo a ráno taky vstává čím dál dřív kvůli tomu světlu venku ![]()