Co mám dělat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
757
9.3.10 12:03

Co mám dělat?

Holky poraďte :-( Mám 13m holčičku, donedávna poměrně hodné, ač velmi aktivní dítě, od roka je na zabití, já už nevím, co s ní, už tedy chodí, ale nic ji nebaví, u ničeho nevydrží, nechce si hrát, stavět kostky, číst knížky, venku v kočáru řve, ale chodit taky nechce, to jen doma, je vzteklá, ukňouraná, ufňukaná, bije nás, kouše…navíc se jí totálně rozhodilo spaní, donedávna spala od osmi do osmi přes noc bez probuzení, pak dvě hodinky po obědě, teď vstává v šest ráno a v jedenáct už je hotová, dám ji spaát a za půl hodiny je vzhůru a už neusne, večer by nejraději spala už před sedmou..a nejhorší je to s jídlem, už dva týdny prakticky nejí a nepije, od všeho sní jednu dvě lžičky a dost, nenechá se krmit, nechce jíst ani sama, už jsem jí ze zoufalství zkusila dát snad všechno, nesní prostě opravdu nic. Vypije tak decku čaje a to ještě pomalu z donucení, vidím na ní, jak je celá rozhozená, unavená, nevyspalá a hladová, děs..jediné, čeho se dožaduje, je kojení, kojím ji tak 4× denně, to je to jediné, co mě trochu uklidňuje, že aspoň trošku živin ode mě má..ale k plnému kojení bez jídla se fakt vracet nechci :( Co s tím, já nevím… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1176
9.3.10 12:20

A nejsou to zoubky? Dokáží někdy dost pozlobit a taky se mladé slečně začíná určitě trochu formovat osobnost. Neházela bych flintu do žita, ono těch různých vztekacích a zlobících období je v životě prcků spousta a jak rychle přijdou, tak stejně rychle i odejdou. Zkusila bych upravit to spaní, u nás se všechno odvíjí od toho jak je malej vyspanej a neboj, určitě to přejde ať už je to cokoliv ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
9.3.10 12:26

ydržím poměrně hodně, to vztekání bych překousla, ale nevím si rady s tím jídlem a spaním, ráno ji prostě déle spát neudržím, klidně se můžu snažit třeba do půl osmé prostě nevstávat, ale když ji nevyndám z její postýlky, vříská, dokud nevstanu, když je pak u mě, leze kolem, haje si…jedině snad že bych ji zkusila místo po obědě prostě dát spát třeba v půl jedenácté, s tím, že se naobědvá třeba až v půl druhé, až se vyspí..ale pochybuju, že by pak vydržela až do večera..já bych se spíš přikláněla k tomu nějak ji posunout dopředu, aby ráno déle spala, a klidně šla večer až v devět..ale nevím jak na to :-( A to jídlo - jasně, jsou taková období, ale já na ní už opravdu vidím, že jí to nedělá dobře, že nejí, je úplně bez energie, takové to bylo usměvavé sluníčko..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13794
9.3.10 12:34

Ahoooj,
tak já Tě asi moc nepotěšim… Já měla zlaté, milionové miminko co mi do roka mohli všichni jen závidět, hned po šestinedělí začal chodit spát v osm, ráno vstával mezi osmou až desatou, žádný řev, nic.. položila jsem do postýlky, dala dudlana a spal.. V roce jak kdyby se něco zlomilo a milý malý se začal vztekat, mlátit se všim, do nás, a jakmile jsem ho chtěla dát do postýlky, že bude spát hysterické záchvaty, že ne, že chce dolu, že chce k nám, že chce svítit a začal se budit i v noci… Upravilo se to, jak se vším třískal a bouchal do nás (ale byl to hroznej boj a psychycky strašně moc náročný), ale zvládli jsme to, se spaním bojujeme bohužel do dnes… zrovna ze včera na dnes spal po dlooouhé době celou noc a bez řvu, noci předtim, jakž takž aspon usnul v postýlce, ale v noci hodinový řev, že chce k nám a bydlíme v paneláku na sídlišti 8-o , no katastrofa, ale co poradit sama nevim, protože občas si říkám, že už zajdu někam at mi někdo poradí, ale asi nejlepší rada je vydržet i když je to strašně náročný, ale nic jiného nám stejně nezbývá :-D …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3987
9.3.10 12:42

co s ní zajít k dr??trápíte se obě… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21890
9.3.10 12:44

Tak podobnym obdobim jsme si taky prosli..teda Ema nas nemlatila,ale vztekala se dostatecne.A hlavni problem byl nejedeni a nepiti,kvuli nepiti,jsme zkoncily tri dny ve spitale,dostala teploty a opravdu nepila ani slzu..
S jidlem to chce vydrzet a nastolit pevny rezim,co mi se navyvadeli za divadylka kvuli lzicce :roll: ,stejne to k nicemu nebylo,spis jeste horsi.Takze jsem rekla dost a zacala vojna :lol: .Jidlo pouze v jidelni zidlicce a chces-jez,nechces-smula.Protoze u nas to vypadalo tak,ze mala volala ham,ham a jakmile se k ni blizila lzicka,zacala rvat a pak zas ham,ham :zed: .Proste vylozene zkousela moje nervy.Takze pri prvnim odmitnuti,jsem jidlo odnesla,bez rozcilovani,bez nabizeni a vnucovani a taky nenabizela nic jinyho.Hlavne nedat najevo ten stres a nervy,ze neji,proste byt uplne v klidu - nerikam,ze je to jednoduche.Ale svete div se,stacilo opravdu par dnu a pochopila,ze takto ne a zacala normalne jist.Je to o nervy,vim,co to je,ale vydrz a hlavne,urci pravidla,pres ktery nejede vlak :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
9.3.10 12:52

A kdyz se nenaji, tak za jak dlouho nabidnout dalsi porci? Jako jestli se drzet peti porci plus dve kojeni, nebo klidne nabizet i sestkrat denne jidlo? A kdyz se nenaji, a chce prso, ma ji nakojit, nebo tohle nepodporovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21890
9.3.10 12:56

Ja jsem nenabizela,nechtela obed,dostala az svacinu,kterou treba taky nesnedla,pak az veceri..Mozna je to drsne,ale nam to pomohlo.U nas platilo to,ze cim vic jsem nabizela a vnucovala,jak jidlo,tak piti,bylo to horsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21890
9.3.10 12:58

S tim kojenim nevim..zalezi asi na tom,jak to bylo pred timhle obdobim,jestli se taky kojilo po jidle nebo ne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
757
9.3.10 13:02

nekojilo, byla plne kojena do pul roku, pak postupne min a min, v 10m jsem kojila jen rano, vecer a 1× v noci, pak prestala v noci na kojo vstavat, do roka chtela jen na noc a rano a ted si to vynucuje misto jidla porad… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TehotnaTerezka
9.3.10 13:16

a co UM? ja asi od 11 mesicu vzdycky rano strcila Rozarce flasku Sunaru do postylky a rychle odesla (spala uz sama) a ona vetsinou pak jeste usnula treba do 8
treba by to pomohlo aspon na to delsi spani rano

a treba se to ranni vstavani jeste zmeni, az se posune cas, Rozarka se ted taky budi cim dal driv a mam pocit, ze je to tim, ze je venku driv svetlo

a kdyz zacala spat jednou denne, tak jsem ji taky davala spat pred obedem uz treba v 11 a obedvala az ve 2, jak byla unavena, tak u toho obeda desne vyvadela, do vecera pak v pohode vydrzela

• Citovat
  • Upravit
757
9.3.10 13:19

Tery ona UM nevezme do pusy ani omylem..zadnou znacku..a ze ji budi rano svetlo, to si taky myslim, ale tady uz neni jak vic zatemnit, ma to asi po mne, taky mi vadi svetlo..je pravda, ze vazne uvazuju nad tim davat ji spat pred obedem, jedine jidlo, ktere jakztakz trochu sni, je prave svacina v ty dve po probuzeni, tak ze by aspon obed mohla jist, i kdyz holt az treba v jednu ve dve…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TehotnaTerezka
9.3.10 13:32

Rozarka kolikrat obedvala az ve 3 :) hlavne, ze se vyspala, to pro me bylo nejdulezitejsi, tak drzim palce :wink:

• Citovat
  • Upravit
2318
9.3.10 13:45

Nemá za sebou očkování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Romulda
9.3.10 13:49

Ahoj Fireangel, no když jsem četla tvůj problem, měla jsem pocit, že pišeš o našem malym !!!! Ano, přesne tohle měl taky. Tehdy jsme nevěděli, co se děje, co mu je. Dnes to přisuzuju tomu, že byl po očkování, do toho byl nemocnej (40 st.horečky) a ještě mu lezly zuby. Trvalo to 3 měsíce, tim tě ale nechci strašit…pak najednou se všechno vrátilo do starých kolejí !!!! Teď nám pro změnu začíná období vzdoru, ale pomalu začinam přicházet na to, jak na něj :lol: Tak držim palečky, ať to brzy přejde !!!!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí

BABY NA UCPANÝ NOS 50 ML