Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Zdravím,
co dnes a přes celej víkend plánujete za zvěrstvo?
Vyrážíte někam, dovo, budete doma, na zahradě, koupák, výlet, budete zavařovat…zajímá mě všechno
Díky mockrát.
Příspěvek upraven 28.07.18 v 08:14
rano byly brusle, za dve hodky jedem na koupak a večer grilovačka ![]()
Já budu dopoledne uklízet a vařit a odpoledne vyrazíme procházkou k vodě ![]()
Bereme dite na Krystofkemp, nebot ma rado Krystof
. Zitra dame kolo.
Půjdeme na koupaliště,jako každý den v tomto počasí,teď jenom musím ještě rozmyslet na jaké,možností je víc.. ![]()
Chceme jet teď někdy s tříletou na chatu, kam se dá dostat jen přes skály (hodina) nebo přes vodu (30-45min)
Skály jsem zavrhla, tak jsme koupili člun a dnes ho jdeme vyzkoušet, abychom věděli, jestli se tam vůbec zvládeme přepravit ![]()
nám dnes obě děti odjíždí na tábor
za chvilku je vezeme k autobusu, pak dáme relaxačně nákupy, válení doma. večer jdeme ke kamarádovi na večeři a potom do víru velkoměsta. A zítra se budeme váááálet. jo, možná si lehce uklidím a budu si užívat toho, že to vydrží déle jak půl hodiny. ![]()
Dopo odvezem prarodice na nadrazi, kouknem na vlacky. Zajdem do kavarny, pak nakoupit. Pred obedem bazen, obed na terase, pak rovnou skocime do bazenu. Od 16:45 chcem jit na Kabat revival, pokud nebude hrozny vedro. A vecer grilovacka. Takze dnes flakarna ![]()
uzivat si posledni klidny den,zitra se mi vraci kluk z tabora domu
![]()
Jsme naštěstí na chatě, na Orlíku. Dítě vstane až tak v deset, tak předtím půjdu běhat, slibuju si to už dlouho. Pak udělám oběd. Tedy upeču uzený, rozmrazim špenát a nakrájím a ohřeju knedlík
a půjdeme k vodě. Večer pak mají děti maškarní, tak to vidím na řezaný pivo pro maminku, má zavodneni ![]()
Dneska oslava na zahradě - grilovačka, bazén, pivo a pohoda. Zítra nechám dcery u babičky a budu nás chystat na dovču na kterou v pondělí odlétame.
@malá_holka Chtěla bych na Dyzajnmarket, ale představa, jak jedu MHD do centra…
Tak to asi zazdím.
Udělám manželovi výjimečně snídani, pak ho vyšlu se synem na kolo, dokud není šílený horko. Já si půjdu zalít a opečovávat zahradu. Naložím maso na gril, udělám salát a ugrilujeme si oběd. Ve dvě jdeme ke známým na oslavu narozenin. Předtím ještě koupit dárek pro jejich syna. Večer manžel bude pracovat a pak si společně pustíme film. Snad nám to dneska vyjde.