Co máte dnes v plánu spáchat?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
18001
28.7.18 08:09

Co máte dnes v plánu spáchat?

Zdravím,
co dnes a přes celej víkend plánujete za zvěrstvo? :lol: Vyrážíte někam, dovo, budete doma, na zahradě, koupák, výlet, budete zavařovat…zajímá mě všechno :mavam: Díky mockrát.

Příspěvek upraven 28.07.18 v 08:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9148
28.7.18 08:10

já mám v plánu leda tak přežít :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
28.7.18 08:11

rano byly brusle, za dve hodky jedem na koupak a večer grilovačka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37125
28.7.18 08:11

Já budu dopoledne uklízet a vařit a odpoledne vyrazíme procházkou k vodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poison Eve
28.7.18 08:12

Bereme dite na Krystofkemp, nebot ma rado Krystof :). Zitra dame kolo.

• Citovat
  • Upravit
15129
28.7.18 08:15

Půjdeme na koupaliště,jako každý den v tomto počasí,teď jenom musím ještě rozmyslet na jaké,možností je víc.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
28.7.18 08:16

Chceme jet teď někdy s tříletou na chatu, kam se dá dostat jen přes skály (hodina) nebo přes vodu (30-45min) :? Skály jsem zavrhla, tak jsme koupili člun a dnes ho jdeme vyzkoušet, abychom věděli, jestli se tam vůbec zvládeme přepravit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21509
28.7.18 08:16

nám dnes obě děti odjíždí na tábor :dance: :dance: za chvilku je vezeme k autobusu, pak dáme relaxačně nákupy, válení doma. večer jdeme ke kamarádovi na večeři a potom do víru velkoměsta. A zítra se budeme váááálet. jo, možná si lehce uklidím a budu si užívat toho, že to vydrží déle jak půl hodiny. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2005
28.7.18 08:20

Dopo odvezem prarodice na nadrazi, kouknem na vlacky. Zajdem do kavarny, pak nakoupit. Pred obedem bazen, obed na terase, pak rovnou skocime do bazenu. Od 16:45 chcem jit na Kabat revival, pokud nebude hrozny vedro. A vecer grilovacka. Takze dnes flakarna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28674
28.7.18 08:25

Přežít :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2473
28.7.18 08:29

uzivat si posledni klidny den,zitra se mi vraci kluk z tabora domu :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
28.7.18 08:29

Jsme naštěstí na chatě, na Orlíku. Dítě vstane až tak v deset, tak předtím půjdu běhat, slibuju si to už dlouho. Pak udělám oběd. Tedy upeču uzený, rozmrazim špenát a nakrájím a ohřeju knedlík :lol: a půjdeme k vodě. Večer pak mají děti maškarní, tak to vidím na řezaný pivo pro maminku, má zavodneni :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
28.7.18 08:30

Dneska oslava na zahradě - grilovačka, bazén, pivo a pohoda. Zítra nechám dcery u babičky a budu nás chystat na dovču na kterou v pondělí odlétame.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
28.7.18 08:30

@malá_holka Chtěla bych na Dyzajnmarket, ale představa, jak jedu MHD do centra… :poblion: Tak to asi zazdím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4071
28.7.18 08:31

Udělám manželovi výjimečně snídani, pak ho vyšlu se synem na kolo, dokud není šílený horko. Já si půjdu zalít a opečovávat zahradu. Naložím maso na gril, udělám salát a ugrilujeme si oběd. Ve dvě jdeme ke známým na oslavu narozenin. Předtím ještě koupit dárek pro jejich syna. Večer manžel bude pracovat a pak si společně pustíme film. Snad nám to dneska vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Dostihy a sázky

• (5) + 5 recenzí