Co máte pod stromeček pro vaše chlapy?

Anonymní
6.12.17 15:22

Co máte pod stromeček pro vaše chlapy?

Podělte se se mnou prosím o to, co jste koupily/koupíte svým mužům pod stromeček :-)

Potřebovala bych tip na dárek tak kolem 500 Kč, ale klidně i jiné - třeba to zase pomůže někomu jinému.

Nápad ode mě: svítilna do auta, koupila jsem nabíjecí - nemusí být v elektrice, má magnet, takže jde přichytit na auto a má více funkcí (např. může svítit jako výstražný trojúhelník)

Přemýšlím o stírací mapě ČR - máte s ní někdo zkušenost?

Omlouvám se za anonym, ale partner zná mou zdejší přezdívku a nechci, aby tuto diskuzi našel. :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
6.12.17 15:24

Taky raději anonymně :D.
Partner běhá, takže dostane běžeckou čelovku, reflexní vestu a věšák na medaile. Nějaké knížky, kosmetiku, košili.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.12.17 15:27

Ahoj, taky radeji napisu anonymne :lol:

Ja mam hodinky PRIM (z aukra za 250,– jen je musim nechat trochu opravit a dokoupit pasek) a sklenicky na rum (jedna za asi 60,–).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.12.17 15:30

Ja mam sedacku na kolo pro malou, takze to je takovy darek pro oba. Stolni hru, kofeinovy sampony a osobni vahu.

• Citovat
  • Upravit
3739
6.12.17 15:30

Mám pro manžela: 2 Knihy a 2 kalendáře oblíbeného fotografa, tmavo modrou košili, pyžamové kalhoty, čekám na balíček týmových věcí jednoho rally teamu, a teď přemýšlím, jestli koupím dřevěné šachy, co jsme o nich mluvili, že bysme si mohli pořídit. Ale to je docela drahota, tak váhám. Ještě se podívám po nějakém programu ve hvězdárně, že bych koupila vstupenky pro nás všechny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1812
6.12.17 15:42

Já mám pro toho svého štelář na šroubky, tričko, meteo stanici a teploměr do masa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
6.12.17 15:43
@Meeshab píše:
Já mám pro toho svého štelář na šroubky, tričko, meteo stanici a teploměr do masa.

Aby poznal jak jsi rozpálená? :jazyk: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
6.12.17 15:47

Mam kucharku testovin. A hrnicek s fotkou male a psa. Pak by chtel knizku metoda rush. A z Ali mam objrdnane tricko vr46. A jeste mrknu po nekake kosmetice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.17 15:48

Taky radeji anonyme prosim ;) ja mam nekolik knizek, xiaomi naramek- ten si strasne preje, kuchynsky teplomer na steaky, penezenku a pasek, susenou spanelskou kytu a jeste musim splasit nejakej dobrej rum. No a bez ponozek a trencli by to nebyly vanoce :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3739
6.12.17 15:50
@Anonymní píše:
Taky radeji anonyme prosim ;) ja mam nekolik knizek, xiaomi naramek- ten si strasne preje, kuchynsky teplomer na steaky, penezenku a pasek, susenou spanelskou kytu a jeste musim splasit nejakej dobrej rum. No a bez ponozek a trencli by to nebyly vanoce :mrgreen:

no jasaněěěě, trencle mám taky :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.12.17 15:50

Já mám holící strojek, hru na PS4 a 1kg arašídového másla :-)

• Citovat
  • Upravit
3289
6.12.17 15:52

@kontramatka tak to muj chodi uz nejaky cas naostro, takze s timhle nepochodim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5866
6.12.17 15:53

Já mám zatím organizér na nářadí do dílny, peněženku, luk a uvažuju ještě, že bych mu koupila stavebnici Merkur :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3739
6.12.17 15:55
@Lentilkaaa83 píše:
@kontramatka tak to muj chodi uz nejaky cas naostro, takze s timhle nepochodim :mrgreen:
:oops: i v zimě?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3289
6.12.17 15:57

@kontramatka no dokud nezacalo mrznout. :mrgreen: ted uz je par dni zase nosi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný