Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Taky raději anonymně
.
Partner běhá, takže dostane běžeckou čelovku, reflexní vestu a věšák na medaile. Nějaké knížky, kosmetiku, košili.
Ahoj, taky radeji napisu anonymne ![]()
Ja mam hodinky PRIM (z aukra za 250,– jen je musim nechat trochu opravit a dokoupit pasek) a sklenicky na rum (jedna za asi 60,–).
Ja mam sedacku na kolo pro malou, takze to je takovy darek pro oba. Stolni hru, kofeinovy sampony a osobni vahu.
Mám pro manžela: 2 Knihy a 2 kalendáře oblíbeného fotografa, tmavo modrou košili, pyžamové kalhoty, čekám na balíček týmových věcí jednoho rally teamu, a teď přemýšlím, jestli koupím dřevěné šachy, co jsme o nich mluvili, že bysme si mohli pořídit. Ale to je docela drahota, tak váhám. Ještě se podívám po nějakém programu ve hvězdárně, že bych koupila vstupenky pro nás všechny.
Já mám pro toho svého štelář na šroubky, tričko, meteo stanici a teploměr do masa.
@Meeshab píše:
Já mám pro toho svého štelář na šroubky, tričko, meteo stanici a teploměr do masa.
Aby poznal jak jsi rozpálená?
![]()
Mam kucharku testovin. A hrnicek s fotkou male a psa. Pak by chtel knizku metoda rush. A z Ali mam objrdnane tricko vr46. A jeste mrknu po nekake kosmetice
Taky radeji anonyme prosim
ja mam nekolik knizek, xiaomi naramek- ten si strasne preje, kuchynsky teplomer na steaky, penezenku a pasek, susenou spanelskou kytu a jeste musim splasit nejakej dobrej rum. No a bez ponozek a trencli by to nebyly vanoce ![]()
@Anonymní píše:
Taky radeji anonyme prosimja mam nekolik knizek, xiaomi naramek- ten si strasne preje, kuchynsky teplomer na steaky, penezenku a pasek, susenou spanelskou kytu a jeste musim splasit nejakej dobrej rum. No a bez ponozek a trencli by to nebyly vanoce
no jasaněěěě, trencle mám taky ![]()
@kontramatka tak to muj chodi uz nejaky cas naostro, takze s timhle nepochodim ![]()
Já mám zatím organizér na nářadí do dílny, peněženku, luk a uvažuju ještě, že bych mu koupila stavebnici Merkur ![]()
@Lentilkaaa83 píše:
@kontramatka tak to muj chodi uz nejaky cas naostro, takze s timhle nepochodim
@kontramatka no dokud nezacalo mrznout.
ted uz je par dni zase nosi.
Podělte se se mnou prosím o to, co jste koupily/koupíte svým mužům pod stromeček
Potřebovala bych tip na dárek tak kolem 500 Kč, ale klidně i jiné - třeba to zase pomůže někomu jinému.
Nápad ode mě: svítilna do auta, koupila jsem nabíjecí - nemusí být v elektrice, má magnet, takže jde přichytit na auto a má více funkcí (např. může svítit jako výstražný trojúhelník)
Přemýšlím o stírací mapě ČR - máte s ní někdo zkušenost?
Omlouvám se za anonym, ale partner zná mou zdejší přezdívku a nechci, aby tuto diskuzi našel.