Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, jdu sem, protože už fakt nevím.
Mám tříletou dceru, který nevím co koupit k vánocům. Má vše co by měla mít. Máme hraček spoustu. Už fakt nevím. Nějaké sady ihned ztratí. Něco elektronického a křehkého rozbije. Navíc si ničeho neváží. Co kupujete vy vašim malým?
@ViolaGrunge mám kluka, takže doplňky do vláčkodráhy, lego duplo, nyní frčíme na omalovánkách, razítkách a stříhání, takže blbiny k tomuto tvoření. nic víc. Velké hračky - dostane akorát hasičské auto, jinak drobnosti..
@ViolaGrunge píše:
Ahoj, jdu sem, protože už fakt nevím.
Mám tříletou dceru, který nevím co koupit k vánocům. Má vše co by měla mít. Máme hraček spoustu. Už fakt nevím. Nějaké sady ihned ztratí. Něco elektronického a křehkého rozbije. Navíc si ničeho neváží. Co kupujete vy vašim malým?
Mám tříletou. My jsme koupili koloběžku, polštářek a deku Dory, barbie s oblečky, puzzle, Bunchems, kufřík Mimoň, křesílko, dětský make-up, puzzle, skládací mozaiku, stan Minnie a ještě budeme kupovat Duplo a Floppyho
Dcera 2,5 dostane Hubelino kuličkovou dráhu kompatibilní s Duplem, hru Cink, vláčkodráhu a potom asi nějaké koupací miminko.
@ViolaGrunge Domeček pro panenky, puzzle, batůžek, nějakého plyšáčka, barbínku, modelínu
Holky, fakt kupujete takto malým Barbie? Ta naše je starší dceři zodpovědně ničí
Jedna bez ploutve, druhá bez hlavy…Tak dostala starší novou k narozeninám a tu pro jistotu ani nevytahuje z aktovky ![]()
@LenkaZi Tak náš téměř 9 let dostane Monopoly Česká republika, nový telefon, lego hasičskou stanici a nějaká autíčka Hotwheels.
Pětilétý lego vláček, batoh Boll, autíčka Hotwheels a Ubongo Junior.
@ViolaGrunge Pro tříletého syna jsme koupili společenskou hru Magický labyrint, smart hru club 2%, ve slevě jsem koupila skřítka Yano, od babičky dostane šroubovací auto, od sourozenců taky asi nějaké auto (to nevím, nechávám to na nich). Jinak si nejvíc vyhraje s duplem, geomagem, rád si maluje a tvoří. Nebo bych pořídila kolo, lyže, brusle,… (to ale ten náš má po starších).
Jo a ještě jsem zapomněla na hru želví závody. Společenské hry miluje a pořád chce hrát, takže to vím, že se zavděčím.
Tříletá se dost zabaví s Albi tužkou, dokupujeme knížky.
Různé stolní hry - mrkněte na výrobce Orchard, mají i pro mladší.
@dana.dv U nás tak malé děti Albi tužka vůbec nebavila, zaujala až děti 5 a výše ![]()