Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, prošvihla jsem jednu přihlášku do herničky kde bude mikulášská nadílka
Nevím ted kam mám jít. Kde je možnost Mikulášovi něco přinést, aby to dětem dal? Kde už nebude obsazeno. Nejlépe Praha 1,2,4,10
Díky za tipy. ![]()
@Marky983 není to sice Praha jakou píšete, ale v Praze 9, újezd nad Lesy dělají Mikuláše v místním kadeřnictví.. stačí poslat mejl se jménem dítěte a v úterý donést balíček…je to pak od 6 hodin venku před kadeřnictví… Mikuláš čte z knihy ó dětech co jim napíšete v mejliku a předá jim balíček..bude i Anděl a několik čertů
@Marky983 píše:
Ahoj holky, prošvihla jsem jednu přihlášku do herničky kde bude mikulášská nadílkaNevím ted kam mám jít. Kde je možnost Mikulášovi něco přinést, aby to dětem dal? Kde už nebude obsazeno. Nejlépe Praha 1,2,4,10
Díky za tipy.
na Šeberáku je akce, v restauraci Minigolf (to je tuším dneska), my jdeme dnes do restaurace Cinda na Císařkou louku (není to praha 1 2 4 10 ale od nás z Hodkoviček (4)je to kousek
)
Materske centrum Balonek na Praze 4 ma mozna jeste volna mista zitra na 15.00 Je to urcene pro deti od 3 let, dopoledni pro mladsi je uz plne.
Ale balicky se tam nenosi, davaji vsem stejne.