Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Diskuze na odreagovani
Vikend pred nami…. Co planujete delat? Pokud mate v planu vylet, tak kam? ![]()
Jdeme jako tradicne do lesa
bud chodime na hriby nebo na šípky, ale uz je po vsem a vse mame nasbirano takze na vychazku za prirodou tak jako kazdy vikend ![]()
V sobotu je tady joga s Vaškem Krejčíkem a v neděli jsme uvažovali, že se podíváme do ZOO
@Apaji píše:
KALAMENY - volně přístupné přírodní prameny na Slovensku.
To je u Bešeňové, že jo?
My se asi chystáme zapřáhnout našeho napůl haskouna a nechat ho vozit naše děcina, přičemž se s manželem oba probehneme. Ale jinak bych uvítala nějakou společenskou akci. Jsem 14 dní zavřená s nakazlivymi dětmi
![]()
Klid, odpočinek, být pohromadě doma, po skoro roce mají decka zelenou rýmu, kašel, tak asi budeme doma.
Teď dva minulé víkendy po sobě byly náročné, byli jsme rozděleni.
Zítra jde manžel s raubířema do baziku. Když to jde, chodí každý víkend. A já mám chvilku pro sebe. V neděli má mladší v Zušce koncert, tak bude trocha kultury ![]()
My jsme chtěli vyrazit do lesa na větve a pomalu začít vyrábět věnec na dveře a nazdobit květníky ke dveřím. Snad nám to nepřekazí déšť :/
Příspěvek upraven 18.11.16 v 21:34
Dnes měl být výlet http://www.turistika.cz/…i-u-slavonic, ale mám slušně zablokovaný krk, bolelo to celou noc a nebyla sem si jistá, jak bych dala cca 100 km za volantem. Navíc od rána celoskupinová rýmečka. Takže jen do města na nákup a procházka v okolí pěšmo. Zítra má přijet moje babi z vedlejší vsi a v neděli uvidíme. Když povolí rýma a krk, tak třeba ten naplánovaný výlet ![]()
Zitra bohuzel nakupy par darku, pak odpocinek a v nedeli nejspis nekam na prochazku s fenou.. ![]()