Co místo hnízdečka pro batole

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27
10.7.21 06:40

Co místo hnízdečka pro batole

Ahoj holky :kytka:,

potřebuju poradit, malej měl doteď v postýlce dole rozvazovací hnízdečko a dětskou peřinu zastrčenou pod matrací. Už se mi ale hnízdečko začíná zdát malé a bez něj je postýlka prázdná a nelíbí se mu to. Co máte v postýlce pro roční? A ještě, ty peřiny do dětské postýlky mají dost velké rozměry, nějaké typy co místo nich?

Moc děkuju. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14376
10.7.21 06:49

Mantinel do postýlky a spací pytel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
10.7.21 07:07

Zkusila bych dítko jednoduše obložit polštářky nebo peřinkou. Moje dcerka má v postýlce nad hlavou většího plyšového medvídka, který ji tlapkami jakoby objímá. Od miminka si do něj zaryje obličej a je spokojená. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
10.7.21 07:34

Mám pro roční mantinel kolem celé postýlky, v létě dávám deku a v zimě perinku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3906
10.7.21 07:51

Pro roční dítě už se tam toho tolik cpát nemusí. Dala bych tam mantinel, případně třeba péřový polštář, do kterého bych dítě položila.
Já mám péřovou zavinovačku a dlouho jsem ji pod synem nechávala rozdělanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
10.7.21 08:10

Dětskou peřinu a polstarek, plyšáka. Dětská perinka je mírami dělaná přímo do postylek jestli nemáš nějakou extra mini.

• Citovat
  • Upravit
37124
10.7.21 08:11

Pro tak velké dítě uz akorát mantinel, menší polštářek a peřinu, občas si vezme plyšáka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35532
10.7.21 08:12

Nic, jen mantinel a zakrývám teď dekou, ale stejně se odkope.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ounou
10.7.21 09:27

Copánkový mantinel, malý polštářek a v těch pařácích teď tenkou dečku (kterou si stejně
odkope).

• Citovat
  • Upravit
1105
10.7.21 10:21

My máme od narození mantinel kolem postýlky a teď jak je teplo jsem místo peřiny dávala dečku, ale začala se odkopávat (jak ji přikryju tak zvedne nohy a deku má pod bradou) tak jsem pořídila pytel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
10.7.21 15:08

Holky, moc děkuju, koupím copankovy mantinel a dostane deku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
18.3.24 06:15

Ahoj, oživují diskuzi. Včera jsem čtyřměsíčnímu oddělala hnizdečko, zdálo se mi už takové malé navíc se začal přetáčet tak jsem z toho měla strach no jenže i s mantinelem mi v té postýlce přijde takový ztracený. Celou noc se budil a to přitom běžné vstává jednou na kojení jinak spí celou noc. Co pro takhle malé mimi místo hnízdečka? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44180
18.3.24 07:04

@Josefka473 Dcera měla hnízdo v postýlce skoro do roka. Měli jsme xxl velikost, je roztahovací. Nechala bych i déle, ale začalo jí bránit v přetáčení se během spánku.
Nechala bych ho. Vždy jsem hnízdo do postýlky dala jen večer na spaní. Přes den spávala(a spí dodnes)v kočárku, jako zimní miminko taky obalená fusakem. Podle mě to moc hrotíš. Ale prodávají se i látkoví hadí ke zmenšení prostoru v postýlce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1771
18.3.24 07:47

@Josefka473 já svému téměř 8měsíčnímu hnízdečko nechala. Dá se u nohou otevřít, takže mi tam vleze. Další možností, jak zúžit prostor je mantinel ale ve tvaru copu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
18.3.24 08:23

@Josefka473 dávala jsem kojici polštář, byl veliký a krasne do podkovy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie