Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Ahoj holky
,
potřebuju poradit, malej měl doteď v postýlce dole rozvazovací hnízdečko a dětskou peřinu zastrčenou pod matrací. Už se mi ale hnízdečko začíná zdát malé a bez něj je postýlka prázdná a nelíbí se mu to. Co máte v postýlce pro roční? A ještě, ty peřiny do dětské postýlky mají dost velké rozměry, nějaké typy co místo nich?
Moc děkuju. ![]()
Zkusila bych dítko jednoduše obložit polštářky nebo peřinkou. Moje dcerka má v postýlce nad hlavou většího plyšového medvídka, který ji tlapkami jakoby objímá. Od miminka si do něj zaryje obličej a je spokojená. ![]()
Mám pro roční mantinel kolem celé postýlky, v létě dávám deku a v zimě perinku
Pro roční dítě už se tam toho tolik cpát nemusí. Dala bych tam mantinel, případně třeba péřový polštář, do kterého bych dítě položila.
Já mám péřovou zavinovačku a dlouho jsem ji pod synem nechávala rozdělanou.
Dětskou peřinu a polstarek, plyšáka. Dětská perinka je mírami dělaná přímo do postylek jestli nemáš nějakou extra mini.
Pro tak velké dítě uz akorát mantinel, menší polštářek a peřinu, občas si vezme plyšáka.
Nic, jen mantinel a zakrývám teď dekou, ale stejně se odkope.
Copánkový mantinel, malý polštářek a v těch pařácích teď tenkou dečku (kterou si stejně
odkope).
My máme od narození mantinel kolem postýlky a teď jak je teplo jsem místo peřiny dávala dečku, ale začala se odkopávat (jak ji přikryju tak zvedne nohy a deku má pod bradou) tak jsem pořídila pytel.
Ahoj, oživují diskuzi. Včera jsem čtyřměsíčnímu oddělala hnizdečko, zdálo se mi už takové malé navíc se začal přetáčet tak jsem z toho měla strach no jenže i s mantinelem mi v té postýlce přijde takový ztracený. Celou noc se budil a to přitom běžné vstává jednou na kojení jinak spí celou noc. Co pro takhle malé mimi místo hnízdečka? Děkuji
@Josefka473 Dcera měla hnízdo v postýlce skoro do roka. Měli jsme xxl velikost, je roztahovací. Nechala bych i déle, ale začalo jí bránit v přetáčení se během spánku.
Nechala bych ho. Vždy jsem hnízdo do postýlky dala jen večer na spaní. Přes den spávala(a spí dodnes)v kočárku, jako zimní miminko taky obalená fusakem. Podle mě to moc hrotíš. Ale prodávají se i látkoví hadí ke zmenšení prostoru v postýlce.
@Josefka473 já svému téměř 8měsíčnímu hnízdečko nechala. Dá se u nohou otevřít, takže mi tam vleze. Další možností, jak zúžit prostor je mantinel ale ve tvaru copu
@Josefka473 dávala jsem kojici polštář, byl veliký a krasne do podkovy