Mantinel do postýlky-jaký vybrat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Mischae
23.6.21 23:05

Mantinel do postýlky-jaký vybrat?

Dobrý den, jaké máte zkušenosti s mantinely do postýlky? Hodně teď frčí takové ty copánkové nebo polštářkové…. Nebo pořídit takový ten úplně obyč? Děkuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10651
23.6.21 23:11

@Mischae měla jsem obyčejný z IKEA a úplně to stačilo. Když bylo dítě ještě hodně malinké, tak v postýlce prakticky nebylo a když se začalo víc hýbat tak si s mantinelem poradilo po svém. Nikdy se mu nic nestalo, nebochlo se. Polštářoveho bych se bála a copankovy se musí špatně prat. Spíš je to o tom, co se ti líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
23.6.21 23:12
@janickaIII píše:
@Mischae měla jsem obyčejný z IKEA a úplně to stačilo. Když bylo dítě ještě hodně malinké, tak v postýlce prakticky nebylo a když se začalo víc hýbat tak si s mantinelem poradilo po svém. Nikdy se mu nic nestalo, nebochlo se. Polštářoveho bych se bála a copankovy se musí špatně prat. Spíš je to o tom, co se ti líbí.

Presne, male mimco se nehybe a vetsi se tam stejne otriska.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
596
24.6.21 00:15

Mám copankovy a je dokonalý :lol:. Do pračky se snadno strčí a jde i do sušičky. Mám ho úplně okolo celé postýlky. Konečně nepadne věčne dudlík na zem a dítě nemá ruce a nohy mezi spruslemi zasekle. Měla jsem na první dítě chvíli ten polstarkovy, ale pak zabíral hodně místa. A pak ten obyčejný rovný mantinel. Věčně strkala nohy pod něj, takže se tam stejně sekala a dudlík taky propadaval. Tenhle copankovy drží tvar a nedostane se nohama pod nej. Takže doporučuju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
24.6.21 02:30

Mam klasiku z Fleru. Dcera ho mela kolem cele postylky a nikdy se neobouchala - jak tu holky psaly. Nikdy pod nej nenarvala nohy a tak. Mela jsem ho zastrceny za matraci a poradne privazany.

Polstarkovy mi prijde ze zabere strasnyho mista a copankovy je nizky a taky pomerne zabere kus postylky, to mi spis pasuje az do vetsi postele tak nejak.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
29.6.21 09:15

Ahoj, já jsem si nechávala šít - kupovala jsem k tomu i hnízdečko a zavinovačku se stejným motivem. Nepřišlo mi to nějak extra drahé, ale samozřejmě je mi jasné, že to každý vidí jinak. :) Objednávala jsem u starnestbaby a slezské harmonie. Je to česká výroba a za mě fakt super ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
159
29.6.21 10:57
@Baruunečka píše:
Mám copankovy a je dokonalý :lol:. Do pračky se snadno strčí a jde i do sušičky. Mám ho úplně okolo celé postýlky. Konečně nepadne věčne dudlík na zem a dítě nemá ruce a nohy mezi spruslemi zasekle. Měla jsem na první dítě chvíli ten polstarkovy, ale pak zabíral hodně místa. A pak ten obyčejný rovný mantinel. Věčně strkala nohy pod něj, takže se tam stejně sekala a dudlík taky propadaval. Tenhle copankovy drží tvar a nedostane se nohama pod nej. Takže doporučuju :)

A jaký máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
10.11.22 13:50

Měla jsem možnost porovnat nějaké mantinely a nejvíc se mi líbil tento z gazu, protože byl pevný a nepřevracel se: mantinel do postýlky . Co říkáte na mantinely ze sinsay? S těmi zkušenost nemám, ale přijdou mi až moc levné. Tak si říkám, kde je zakopaný pes. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí