Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Zdravím dámy a ráda bych se poptala, kam se zajet podívat na kočárky, postýlky a prebalovací komody (pulty), nejlépe na Moravě. V Brně už jsme navštívili Vanda Store, Fun Baby (nic moc nás neoslovilo) a nábytky typu xxx lutz, Moebelix (vždy 1 typ postýlky a přebalováku). Tak napište, kde se třeba líbilo vám a kde je velký výběr. Mám ráda když takové věci můžu vidět naživo než je pořídím. Děkuji🌷
Ahoj
S dovolením se přidám a počkám na tipy. Jsem taky z Brna a příští týden bychom chtěli už výbavu nakoupit. Včera jsem se, shodou okolností, dívala a docela dobré recenze mají obchody Babycar v Krpoli a Moje miminko ve Starém Lískovci.
Postýlku jame renovovali starou jeste po moji mamce a diky bohu za to! Prebalobak mame z IKEA nedam na nej dopustit. Pouzivam ho i ted, kdyz jsou male 2 roky.
Co oslovit truhláře? Udělal by ti pult, jaký by sis navrhla sama
jinak je výběr vcelku nevelký ![]()
Pokud máte nějakou představu, tak nejspíš nechat udělat.
V těch obchodech mají všude defakto jen to samé v 100 jen minimálně lišících se verzích. vítej v realitě, když jsem jela do obchodů s rodiči manžela, tak říkali, že teoreticky to vypadá jako obrovský výběr, ale praktiky je to horší než za minulého režimu. v podstatě jsem ho už nezažila, ale nedivila bych se.
Tak vidím, že ten výběr je opravdu slabý. Kočárky ještě dejme tomu… Ale ty postýlky a komody, to je bída. Mám něco vytipovaneho na internetu, ale jak už jsem psala, jsem ráda, když si na to prvně můžu sáhnout. No asi mi nic jiného nezbyde. A abych si volala truhláře, to zase tak náročná nejsem nooo… I tak vám děkuji. ![]()
@Ester2902 tak zas nějak náročná byt nemusíš, abys “mohla” ke truhlari, já tam šla například pro police, které jsem si chtěla dat navic do již koupené skříně
![]()