Co na afty?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
MarkétkaBeruška
12.11.13 11:45

Nechci Tě strašit…ae já měla něco podobného, zkoušeli jsme různé vitamíny aopd. ale nakonec mi pomohly antibiotika, ale chápu že se Ti do nich asi nebude chtít…

• Citovat
  • Upravit
1633
4.3.14 14:19

Maminy poraďte co na afty.. kojím.. Mám ho už týden, nemůžu se pořádně ani najíst..Když už na nějaké přípravky kouknu tak to sou děsný pálky…Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
4.3.14 14:25

Mundisal gel, je to pálka, ale stačí fakt malinko namazat a v klidu můžeš bagrovat ;)

• Citovat
  • Upravit
sissi79
4.3.14 14:40

Tantum verde, vyplachovat ;)

• Citovat
  • Upravit
1446
4.3.14 14:42

Myslim, ze se to jmenuje solcoseryl mast.hoji a udela takovy povlak ktery te to misto trosku umrtvi.mela jsem rozlezle afty po polovine tvare dasna..a po tom jsem zvejkala krupave rohlicky.moc mi to pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12691
4.3.14 15:15

@Michaela99 Kamistad, ale to taky není levná záležitost. Umrtví a léčí. Ale jinak já používám normálně jodisol - je to desinfekce. Namočím do něj vatovou tyčinku a přetřu, nebo i pálivou ústní vodu. Pálí to teda jak sviňa, ale za tři dny mám po aftech. Ona ta desikfekce to zatahuje, takže se to rychleji hojí. Dělám to tak 5× denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
4.3.14 15:17

Zdravím, řešila sem min. týden ten samý problém…a jediné co mi rychle a bezpečně zabírá je masážní roztok Herbadent a nejen na afty, ale jakýkoliv problém v puse :palec: a ani není drahý, koupila sem ho za stovku… do dvou dnů sem měla klid a mohla jsem v pohodě jíst a pomalu se mi to začlo vytrácet a teď už je nemám…a nemělo by to ani vadit kojení páč je to na bázi bylinek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
26.12.16 18:03

Chci se zeptat co nejlepsiho na afty, dcera bude mit ted 3roky.co u vas nejvic zabralo?? :andel: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
26.12.16 18:20

Multi sanostol…vitaminovy sirup a homeopatika borax. Nic jineho nam nepomohlo. Dcerka ma 2 roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
26.12.16 19:44

Mundisal, tantum verde sprej, a ta fialova vodicka, gencialka nebo tak nejak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
26.12.16 20:39
@LucieHol píše:
Chci se zeptat co nejlepsiho na afty, dcera bude mit ted 3roky.co u vas nejvic zabralo?? :andel: :nevim:

herbadent, vodička kterou se to potře, štípe ale po pár natřeních není co řešit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
26.12.16 20:45

Me nejvic pomaha takova fialova vodicka, nevim jmeno ale uz ji mam roky doma a jak neco pocitim, tak maznu a pohoda :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
26.12.16 21:22

Nemáte někdo tip, čím namazat aft na zadní straně skoro u krku? Nic z toho, co píšete nemáme doma. Zkoušela jsem tea tree ale nepomáhá, pak jsem zkoušela namazat pastou solcoseryl, ale jak je to vzadu, tak se to hned sloupne :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
26.12.16 21:53

@malaloui Leda mě napadá, pokud dosáhneš, tak vatovou tyčinkou do uší a nebo pokud to není dostatečně dlouhé, tak na špejli kus vaty :think: Skočila bych zítra ráno do lékárny, za těch pár hodin se nic horšího snad nestane ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9793
26.12.16 21:55

K rychlejšímu zahojení mi pomohl Mundisal a jako prevence B komplex

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie