Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Maminy poraďte co na afty.. kojím.. Mám ho už týden, nemůžu se pořádně ani najíst..Když už na nějaké přípravky kouknu tak to sou děsný pálky…Děkuju.
Mundisal gel, je to pálka, ale stačí fakt malinko namazat a v klidu můžeš bagrovat ![]()
Myslim, ze se to jmenuje solcoseryl mast.hoji a udela takovy povlak ktery te to misto trosku umrtvi.mela jsem rozlezle afty po polovine tvare dasna..a po tom jsem zvejkala krupave rohlicky.moc mi to pomohlo.
@Michaela99 Kamistad, ale to taky není levná záležitost. Umrtví a léčí. Ale jinak já používám normálně jodisol - je to desinfekce. Namočím do něj vatovou tyčinku a přetřu, nebo i pálivou ústní vodu. Pálí to teda jak sviňa, ale za tři dny mám po aftech. Ona ta desikfekce to zatahuje, takže se to rychleji hojí. Dělám to tak 5× denně.
Zdravím, řešila sem min. týden ten samý problém…a jediné co mi rychle a bezpečně zabírá je masážní roztok Herbadent a nejen na afty, ale jakýkoliv problém v puse
a ani není drahý, koupila sem ho za stovku… do dvou dnů sem měla klid a mohla jsem v pohodě jíst a pomalu se mi to začlo vytrácet a teď už je nemám…a nemělo by to ani vadit kojení páč je to na bázi bylinek
…
Chci se zeptat co nejlepsiho na afty, dcera bude mit ted 3roky.co u vas nejvic zabralo??
![]()
Multi sanostol…vitaminovy sirup a homeopatika borax. Nic jineho nam nepomohlo. Dcerka ma 2 roky.
Mundisal, tantum verde sprej, a ta fialova vodicka, gencialka nebo tak nejak.
@LucieHol píše:
Chci se zeptat co nejlepsiho na afty, dcera bude mit ted 3roky.co u vas nejvic zabralo??![]()
herbadent, vodička kterou se to potře, štípe ale po pár natřeních není co řešit ![]()
Me nejvic pomaha takova fialova vodicka, nevim jmeno ale uz ji mam roky doma a jak neco pocitim, tak maznu a pohoda ![]()
Nemáte někdo tip, čím namazat aft na zadní straně skoro u krku? Nic z toho, co píšete nemáme doma. Zkoušela jsem tea tree ale nepomáhá, pak jsem zkoušela namazat pastou solcoseryl, ale jak je to vzadu, tak se to hned sloupne ![]()
@malaloui Leda mě napadá, pokud dosáhneš, tak vatovou tyčinkou do uší a nebo pokud to není dostatečně dlouhé, tak na špejli kus vaty
Skočila bych zítra ráno do lékárny, za těch pár hodin se nic horšího snad nestane ![]()
K rychlejšímu zahojení mi pomohl Mundisal a jako prevence B komplex
Nechci Tě strašit…ae já měla něco podobného, zkoušeli jsme různé vitamíny aopd. ale nakonec mi pomohly antibiotika, ale chápu že se Ti do nich asi nebude chtít…