Co na afty?

3112
5.9.10 14:23

Co na afty?

Ahoj.

Můj pětiletý syn má na vnitřní straně spodního rtu už měsíc velké afty.Nemyzí,někdy mi přijde,že se i zvětší,ale nebolí ho.
Natíráme fialkou a mundisal gelem,ale nic nepomáhá.
Nevíte některá co s tím?

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3802
5.9.10 14:26

Zvysit prisun vitaminu B, lepe se pak afty hoji, jist boruvky. Tohle pomaha nam. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
5.9.10 14:29

a to jestli to je jeden a tentýž (nekouše se?), tak bych šla po takové době k dr…

Jinak na afty nám nejlíp zabírá homeo borax…nic jiného bohužel nezabírá ani trochu…trpíme na ně doma všichni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
5.9.10 14:30

Ahoj, rozhodně vitamín B, kup obyč. B-komplex (ne forte) :wink: Ať se toho brzo zbavíte :-D M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
5.9.10 14:33

Dík za rychlé reakce.

Borůvky už sem taky slyšela,jen ted nejsou :nevim:

Ten Borax je co?Koupím ho v lékárně?

U dr jsme byli před dvěma týdny,doporučil ten mundisal,ale je to pořád stejný a někdy i větší.
Taky mě zaráží,že ho to nebolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
5.9.10 14:35

Béčko bych mu ráda dala,ale není schopnej spolknout prášek :roll: Musím zapátrat,jestli se vyrábí i v jiné formě.Nevíte některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
5.9.10 14:43

„Béčko“ je v Multi - Sanostolu - sirup, je od roku, dávali jsme taky, dokud děti nebyly schopné spolknout tabletky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
5.9.10 14:48

Fragolo dík,píšu si.
Koukám na tvý metříky 8-o máte soukromou školku :mrgreen:
Obdivuju te :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
5.9.10 15:04

Mne, jeste jako male holce to babicka potirala propolisem,zapalelo to ,ale druhy den bylo po aftu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
5.9.10 15:22

Borax jsou homeopatika. A aby bylo jasno, nejsem absolutní alternativec.

Holka na afty trpěla a trpí. Tehdy skončila kvůli jednomu blbýmu aftu na kapačkách a tak když se jí o měsíc později udělal další, byla jsem ochotná vyzkoušet cokoliv (zoufalí lidé dělají zoufalé činy)

Volně prodejné v lékárně (jen někde to musej objednat). Borax 5 nebo 9CH. Ale nevim, zda to může na váš stav, my to dostaly doporučené na akutní stav.

Opravdu jsem nezažila afty tak dlouho a že to máme doma furt…maximum bylo 2 týdny u 15mholky, jinak obvykle týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2111
5.9.10 15:47

Momentálně ležím s dcerou v nemocnici a na aftu nám tady doporučili Genciánu - nezabrala, tak nám řekli ať kloktáme třeba Tamtum Verde a asi to zabralo a brzo byl klid. Tak to zkus a ty homeopatika by taky nemuseli být špatné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3112
5.9.10 15:58

Gabinko ten Borax určitě zkusím,díky.

A asi s ním zajdu znovu k dr,už se mi to nelíbí,když všechny píšete že je to max 14 dní a on už to mávíc jak měsíc :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8114
6.9.10 12:56

Pate, afty jsou hnus… :cry: Zkušenost moje od dětství a dcera si taky zažívá svoje. Poslední záchrana se nám osvědčila v podobě šalvěje. Dřív jsme vyplachovali a potírali tinkturou. Posledně jsem použila sušený lístek-dostala sjem pár větviček šalvěje, ale myslím, že se dá i koupit. Šalvěj mám usušenou ve skleničce a jeden lístek jsem dala dceři přímo na aftu pod ret. Zopakovala 2× ráno a večer a afta zmizela. Byla velká cca 0,5cm v průměru-fakt mega a Tyna se pořádně nenajedla, ani mluvit nemohla… Tak vyzkouše :palec: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
8.11.10 10:51

afty :-/

dobrý den,
malá má od soboty jeden aft na vnitřní straně rtu.dnes ráno i na jazýčku.byla jsem u doktorky,dostala fialovou vodičku a mudisal gel.Poradíte co jinak,kdyby to nezabíralo?
prý se to do týdne vytratí,vzácně jen že ne.
a že jsou i teploty,jo?
Děkuji za radu,Lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
baretek
1.9.12 21:20

Doporucuji hemagel

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...