Co na bradavice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18
20.12.12 10:19

Kdyz jste meli nekdy bradavici muze se vam udelat ty koreny mate porad v tele…je to na porad neco jako opar vyleze zaleze 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
20.12.12 10:24

A nekde sem cetla ze jde z nich dostat rakovinu delozniho cipku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
20.12.12 11:51

@Lenča86 Aha, tak to ji mám podobnou. Tak já to od Nového roku zkusím tou slupkou - jsem zvědavá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
630
20.12.12 19:38

Tak zkus a dej pak vedet, jak jsi dopadla. Zrovna mi rikala babicka, ze to radila nejaky sestricce u zubare a ted ji dekovala, ze to pomohlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
21.12.12 16:10

Holky, tak jsem byla v lékarně a paní mi tam doporučila Verrumal. Tak jsem to včera večer hned vyzkoušela a myslím, že to je přesně to, co mi pomůže. Bradavice zčernala a okolí zbělalo a je jakoby spálené. Říkali mi, že se to tak po 3 týdnech vyloupne a v noze zbyde díra - pořád lepší než infekční bradavice, že? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
291
21.12.12 19:27
@helfr píše:
Holky, tak jsem byla v lékarně a paní mi tam doporučila Verrumal. Tak jsem to včera večer hned vyzkoušela a myslím, že to je přesně to, co mi pomůže. Bradavice zčernala a okolí zbělalo a je jakoby spálené. Říkali mi, že se to tak po 3 týdnech vyloupne a v noze zbyde díra - pořád lepší než infekční bradavice, že? :mrgreen:

Tohle jsem take uz pouzivala, je to dobre a ucinne, bradavice kousek po kousku odumira, jak se to potira, ale teda me vyloupnout nic moc nesla, vzdycky zustaly trosku korinky. nakonec asi po x-te jsem se ji zbavila, ale byla to fuska.Pri kojeni a v tehotenstvi se nesmi uzivat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
13.2.13 08:51

Ahoj holky, můj syn (7) má na noze bradavici na chodidle. Léčíme vším možným, už asi čtvrt roku - má tam už jen dirku a v ní vidět kořínky. Včera jsem byla na kožním s ním (máme tu ale šílenou kožařku :zed: ) a ona mu to vypálila dusíkem - okolí zbělalo a má tu dírku ještě hlubší. A říkala, že máme dávat kolodium 3 dny a pak škrabat pemzou. Manžel říká, že to je blbost, že se mu to ještě více roztahá. Ale já už nevím, jak se toho zbavit. Zkusila bych mu na to dát česnek nebo něco přírodního, ale bojím se, když už to má takhle rozhnípaný. Už abychom se toho zbavili :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
31.5.17 13:34

Prosím někdo nějaké aktuální zkušenosti? :-)
Dnes jsem koupila Lapis a večer ho vyzkouším - syn má dvě bradavice na noze(palci)
Na netu jsou informace, že to někoho bolí a někoho ne :-(
A jak si mám dát pozor, abych nebyla černá i já - jak jsem se opět někde dočetla…
Předem díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
31.5.17 13:51

@Phoebe13 Nevím co jsi koupila, ale já znám Lapis jako tyčinku, která se aplikuje přímo jen na bradavici. Co by na tom jako mělo bolet? :roll: A proč bys byla černá ty? :nevim:
Nezlob se, jen nechápu, co jsi vyčetla :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
31.5.17 13:56

Za mě je nejlepší duofilm :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
31.5.17 14:06
@Phoebe13 píše:
Prosím někdo nějaké aktuální zkušenosti? :-)
Dnes jsem koupila Lapis a večer ho vyzkouším - syn má dvě bradavice na noze(palci)
Na netu jsou informace, že to někoho bolí a někoho ne :-(
A jak si mám dát pozor, abych nebyla černá i já - jak jsem se opět někde dočetla…
Předem díky za rady

jak jsou bradavice staré? My jsme teď vyléčili bradavici česnekem v octě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
31.5.17 14:11

Jediné co mě a manželovi zabrala byla kyselina mravenčí, dá se sehnat v lékárně ( na předpis ) stojí cca 30 Kč.. já mela x let na nože bradavici 10× na vypalování nic.. zkusila jsem kyselinu mravenčí 3-4 x pomazala a byla fuc.. to same manžel ten chodil 2 roky na vypalování cca každý měsíc, nic.. sehnala jsem kyselinu a bradavice do 14 dní je pryč. Kdo ji bude chtit, nedejte se odbýt nabídkou masti s kyselinou mravenčí, chtějte přímo roztok. Teď už bohužel jen na předpis.. nebo poprosit lékárníci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
31.5.17 14:13
@Tinakaterina píše:
Ahoj holky, můj syn (7) má na noze bradavici na chodidle. Léčíme vším možným, už asi čtvrt roku - má tam už jen dirku a v ní vidět kořínky. Včera jsem byla na kožním s ním (máme tu ale šílenou kožařku :zed: ) a ona mu to vypálila dusíkem - okolí zbělalo a má tu dírku ještě hlubší. A říkala, že máme dávat kolodium 3 dny a pak škrabat pemzou. Manžel říká, že to je blbost, že se mu to ještě více roztahá. Ale já už nevím, jak se toho zbavit. Zkusila bych mu na to dát česnek nebo něco přírodního, ale bojím se, když už to má takhle rozhnípaný. Už abychom se toho zbavili :cert:

Není to blbosti, to se opravdu dělá, ale použijte i dezinfekci..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
31.5.17 14:14
@Anturie píše:
@Phoebe13 Nevím co jsi koupila, ale já znám Lapis jako tyčinku, která se aplikuje přímo jen na bradavici. Co by na tom jako mělo bolet? :roll: A proč bys byla černá ty? :nevim:
Nezlob se, jen nechápu, co jsi vyčetla :zed: :mrgreen:

Lapis obsahuje dusičnan stříbrný. A ten na kůži udělá černý (tmavý) flek, který se velice špatně odstraňuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
31.5.17 14:20

@Yasminn Ano, po aplikaci na bradavici, kterou právě tím černým flekem potřebujeme odstranit. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí