Co na bradavice?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
919
31.5.17 14:30

Ano, Lapis tyčinku :-)
Na netu jsem se dočetla, že matka co to dítěti aplikovala měla pak taky černé fleky na rukách…
No a s tou bolestivostí, kdyby šlo o mě tak to neřeším, ale synovi je 5 a tak jsme jen chtěla vědět, jesli je to jen nepříjemné nebo vyloženě bolestivé

@Anturie píše:
@Phoebe13 Nevím co jsi koupila, ale já znám Lapis jako tyčinku, která se aplikuje přímo jen na bradavici. Co by na tom jako mělo bolet? :roll: A proč bys byla černá ty? :nevim:
Nezlob se, jen nechápu, co jsi vyčetla :zed: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
31.5.17 14:35

@Phoebe13 Buď v klidu, tyčinku přímo jen na bradavici a i třeba opakovaně. Opravdu to nebolí, nemá co. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
31.5.17 14:40

Kolik dní je potřebné aplikovat?
Je to tak, že jakmile bradavice zčerná, tak mám přestat a jen čekat až sama odpadne(jak jsme se dočetla)?
Předem moc díky za odpovědi!

@Anturie píše:
@Phoebe13 Buď v klidu, tyčinku přímo jen na bradavici a i třeba opakovaně. Opravdu to nebolí, nemá co. :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
31.5.17 14:46

@Phoebe13 Ano, bradavice se jako „spálí“. Neboj se. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
31.5.17 15:02

@Phoebe13 Promiň, neodpověděla jsem ti na vše. Až to budeš dělat, bradavice okamžitě nezčerná, spíš zbělá. Tyčinku chvíli, nevím minutu, jak ti bude dítě spolupracovat, nech ho, ať se spolupodílí, drž na bradavici, nic nematlej. Poté uvidíš. Budeš sledovat. Třeba se to na poprvé nepovede. Ono také záleží na velikosti.
Myslím, že u tvého kloučka to bude malá bradavička. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2916
31.5.17 17:57
@Phoebe13 píše:
Prosím někdo nějaké aktuální zkušenosti? :-)
Dnes jsem koupila Lapis a večer ho vyzkouším - syn má dvě bradavice na noze(palci)
Na netu jsou informace, že to někoho bolí a někoho ne :-(
A jak si mám dát pozor, abych nebyla černá i já - jak jsem se opět někde dočetla…
Předem díky za rady

Já měla dost bradavic na noze, brala jsem na to hlívu ustřičnou a za měsíc nohy krásný, dodnes o nich nevím a to už je mom dlouho a už ji ani dlouho neberu, určitě super doplněk, který zabírá, jinak mi nic nepomohlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
31.5.17 20:40

:mavam:
Tak okolí bradavice zbělalo - je to jako když je kůže hooodně dlouho ve vodě…
Mám tedy v další dny opakovat dokud bradavice nezčerná?
A až zčerná, tak už nic nedělat a jen čekat až odpadne?

@Anturie píše:
@Phoebe13 Promiň, neodpověděla jsem ti na vše. Až to budeš dělat, bradavice okamžitě nezčerná, spíš zbělá. Tyčinku chvíli, nevím minutu, jak ti bude dítě spolupracovat, nech ho, ať se spolupodílí, drž na bradavici, nic nematlej. Poté uvidíš. Budeš sledovat. Třeba se to na poprvé nepovede. Ono také záleží na velikosti.
Myslím, že u tvého kloučka to bude malá bradavička. :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
919
31.5.17 20:41

Jojo, četla jsem, že bradavice souvisí s imunitou. Starší syn měl molusky(tzv. měkké bradavičky) a tak jsem byla též poučená, že je na to dobrá hlíva ústřičná. Nakonec mu je stejně museli pod narkozou seškrábnout…

@onajeblond píše:
Já měla dost bradavic na noze, brala jsem na to hlívu ustřičnou a za měsíc nohy krásný, dodnes o nich nevím a to už je mom dlouho a už ji ani dlouho neberu, určitě super doplněk, který zabírá, jinak mi nic nepomohlo :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4992
31.5.17 21:15

@Phoebe13 Ne ne, nic nedělej a vyčkej. Uvidíš třeba za dva dny, nevím… :mavam:
Poté můžeš opakovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
31.5.17 23:02

@Kskaja k tý kyselině mravenčí bych jen doplnila, že by ji asi neměli používat lidé, kteří jsou alergici na štípance apod. Aspoň tak mi to řekla kožní (chtěla mi ji aplikovat, ale v tomto případě prý nemůže).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
1.6.17 16:38
@Pomka píše:
@Kskaja k tý kyselině mravenčí bych jen doplnila, že by ji asi neměli používat lidé, kteří jsou alergici na štípance apod. Aspoň tak mi to řekla kožní (chtěla mi ji aplikovat, ale v tomto případě prý nemůže).

Aha.. tak to nevím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.7.20 19:43

Dobrý den, Mně pomohlo aloe vera. Maminka pěstuje aloe které má přes 2 roky a to jsem si odstřihla a dala dužinou na bradavici přes noc a za 14 dní bylo po ní.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí

K2 Complex